95+ hamile kalan var mı ?

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Merhabalar ,
Ben şuanda 4 haftalık hamileyim ve 95 kiloyum . Bebeğimi öğrenir öğrenmez yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Kilolu hamile kalıp kilo almayan yada çok az alan var mı acaba ?

Ah canim ben de oyleyim 90 kiloyum .....diyetisteyene gittim beslenme duzeni olsutursun canim
Keske kilolu hamile kalmasaydik .bu yuzden dun oturup agladim

Dikkat ederseniz fazla almazsiniz tatlidan uzak durun ozellikle serbetli tatli. 63 kilo ile hamile kaldim 10 kilo aldim dikkat etmek son zamanlar cok zor oluyo zaten istahda 7.ayda aciliyo en azindan ozamana kadar dikkat edin

Eğer bu ay hamiletsem ki inşallah bende 95 kiloyum bakalım nasıl olcak hamilelik boyunca 105 kiloya ulaşırım galiba offf tam bi faciaa

o kadar spor diyet yapıyodum kilolu hamile kalmayayım diye ama 88 kg ile hamile kaldım 24+1 haftalık hamileyim ve şu an 96 kg dayım umarım dahada fazla almam dikka etmeye çalışsamda alıyorum ama yinede beterin beteri vardır diye düşünün kızlar öncesinde 112 kg dan düştüm ben 86 lara falan sonra bir iki kg oynamayla 88 hamile kaldım bakalım doğumdan sonra kısa sürede sağlıklı bi şekilde veririz inşAllah kiloları

Ah canim ben de oyleyim 90 kiloyum .....diyetisteyene gittim beslenme duzeni olsutursun canim
Keske kilolu hamile kalmasaydik .bu yuzden dun oturup agladim

Keşke ama olan oldu :) üzülmeyin lütfen
diyetisyenin faydası oldu mı ? kac kilo aldınız ?
ilk 5 ay kilo veren bir arkadaşım var nasıl yaptı anlamıyrum

Keşke ama olan oldu :) üzülmeyin lütfen
diyetisyenin faydası oldu mı ? kac kilo aldınız ?
ilk 5 ay kilo veren bir arkadaşım var nasıl yaptı anlamıyrum
Kilo vermek degil dedi.dengeli beslenme icin kilo almadim gercekten mide bulantisi vardi.simdi biraz gecti istah aciliyor.ins canim rabbim sikintisiz gebelik nasip etsin hepimize ins

Kızlar 92ile hamile kaldım şuan 28hafta oldu 93kiloyum :)))))üstelik bebek önden gidiyor yediklerine dikkat ediyorum ama bu yanlış algilanmasin diyet falan değil gerçekten doğru beslenme üzülmeyin nolmus biz hamile olup bebeklerimizi kucagimiza alamazmiyiz

Kızlar 92ile hamile kaldım şuan 28hafta oldu 93kiloyum :)))))üstelik bebek önden gidiyor yediklerine dikkat ediyorum ama bu yanlış algilanmasin diyet falan değil gerçekten doğru beslenme üzülmeyin nolmus biz hamile olup bebeklerimizi kucagimiza alamazmiyiz
Demorolize olmam önce eşim yüzünden oldu.kilo verip hmile kalsan iyi olma z mi ben de istedim.1 sene spor yaptım kilo vermedim .yeter dedim.hamile kaldım.ilk doktorla görüşmek fazla kilo var vajinal muayene olmalısın.a ma böyle itici konuştu .bir daha ona gitmedi m.simdiiki Dr um ima da bulunuyor ama artık bosverdim.Ama keşke kilolu olmasaydı diyorum.s u an birşey yapamayız dikkat ederiz.moral bozmak diye..ben de takıntı var

Demorolize olmam önce eşim yüzünden oldu.kilo verip hmile kalsan iyi olma z mi ben de istedim.1 sene spor yaptım kilo vermedim .yeter dedim.hamile kaldım.ilk doktorla görüşmek fazla kilo var vajinal muayene olmalısın.a ma böyle itici konuştu .bir daha ona gitmedi m.simdiiki Dr um ima da bulunuyor ama artık bosverdim.Ama keşke kilolu olmasaydı diyorum.s u an birşey yapamayız dikkat ederiz.moral bozmak diye..ben de takıntı var
Canım boşver moralini yüksek tut yumurta et süt bol tüket ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum sabah iki tane haşlanmış yumurta 3/4dilim ekmek peynir çok fazla zeytin çok fazla tereyağı gunde 2yada 3tane muz neyapalim bir şekilde yavaş ta olsa kilo vereceğiz ama şuan gebelikte kısmak moral bozmak olmaz birde canım ben sana şunu söyleyeyim şimdi daha rahat giyiniyorum en azından hamileyim kimse kilo almissin yok toplanmissin diyemiyoristediğimi giyiyorum hamileyim sonuçta

Bende 97 kilo ile hamile kaldım maalesef çok endişeliydim doktorum beni daha sakinleştirdi simdi 13+ 3 üz şimdilik 2 kilo verdim ama kusmam bulantım çok fazla ne yapalım kızlar Allahım bize böyle nasip etmiş hiç çocuk sahibi olamasaydık Allah kimseye aratmasın kimseyi de takmayın

Bende 97 kilo ile hamile kaldım maalesef çok endişeliydim doktorum beni daha sakinleştirdi simdi 13+ 3 üz şimdilik 2 kilo verdim ama kusmam bulantım çok fazla ne yapalım kızlar Allahım bize böyle nasip etmiş hiç çocuk sahibi olamasaydık Allah kimseye aratmasın kimseyi de takmayın
Haftamiz ayni gibi ins iyi doktorlarla karsilariz.yabanci ulkelerde daha kilolu insanlar var hepside doguruyor di mi ama....ins bebisler kucaga kilolara elveda ins

Back
X