- 20 Aralık 2011
- 159
- 20
- 318
- Konu Sahibi guzelannecik
-
Ah canim ben de oyleyim 90 kiloyum .kilo almadim .....diyetisteyene gittim beslenme duzeni olsutursun canim
Keske kilolu hamile kalmasaydik .bu yuzden dun oturup agladim
Ah canim ben de oyleyim 90 kiloyum .....diyetisteyene gittim beslenme duzeni olsutursun canim
Ah canim ben de oyleyim 90 kiloyum .....diyetisteyene gittim beslenme duzeni olsutursun canim
Kilo vermek degil dedi.dengeli beslenme icin kilo almadim gercekten mide bulantisi vardi.simdi biraz gecti istah aciliyor.ins canim rabbim sikintisiz gebelik nasip etsin hepimize insKeşke ama olan oldu :) üzülmeyin lütfen
diyetisyenin faydası oldu mı ? kac kilo aldınız ?
ilk 5 ay kilo veren bir arkadaşım var nasıl yaptı anlamıyrum
Amin ins canim sizin de.git canim hic olmazsa fazla kilo almayizMerhaba , bebeğiniz hayırlı olsun inşallah .
Nasıl Aldınız mı çok kilo ?
bende diyetisyene gidip gitmeme arasındayım.
Demorolize olmam önce eşim yüzünden oldu.kilo verip hmile kalsan iyi olma z mi ben de istedim.1 sene spor yaptım kilo vermedim .yeter dedim.hamile kaldım.ilk doktorla görüşmek fazla kilo var vajinal muayene olmalısın.a ma böyle itici konuştu .bir daha ona gitmedi m.simdiiki Dr um ima da bulunuyor ama artık bosverdim.Ama keşke kilolu olmasaydı diyorum.s u an birşey yapamayız dikkat ederiz.moral bozmak diye..ben de takıntı varKızlar 92ile hamile kaldım şuan 28hafta oldu 93kiloyum :)))))üstelik bebek önden gidiyor yediklerine dikkat ediyorum ama bu yanlış algilanmasin diyet falan değil gerçekten doğru beslenme üzülmeyin nolmus biz hamile olup bebeklerimizi kucagimiza alamazmiyiz
Canım boşver moralini yüksek tut yumurta et süt bol tüket ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum sabah iki tane haşlanmış yumurta 3/4dilim ekmek peynir çok fazla zeytin çok fazla tereyağı gunde 2yada 3tane muz neyapalim bir şekilde yavaş ta olsa kilo vereceğiz ama şuan gebelikte kısmak moral bozmak olmaz birde canım ben sana şunu söyleyeyim şimdi daha rahat giyiniyorum en azından hamileyim kimse kilo almissin yok toplanmissin diyemiyoristediğimi giyiyorum hamileyim sonuçtaDemorolize olmam önce eşim yüzünden oldu.kilo verip hmile kalsan iyi olma z mi ben de istedim.1 sene spor yaptım kilo vermedim .yeter dedim.hamile kaldım.ilk doktorla görüşmek fazla kilo var vajinal muayene olmalısın.a ma böyle itici konuştu .bir daha ona gitmedi m.simdiiki Dr um ima da bulunuyor ama artık bosverdim.Ama keşke kilolu olmasaydı diyorum.s u an birşey yapamayız dikkat ederiz.moral bozmak diye..ben de takıntı var
Haftamiz ayni gibi ins iyi doktorlarla karsilariz.yabanci ulkelerde daha kilolu insanlar var hepside doguruyor di mi ama....ins bebisler kucaga kilolara elveda insBende 97 kilo ile hamile kaldım maalesef çok endişeliydim doktorum beni daha sakinleştirdi simdi 13+ 3 üz şimdilik 2 kilo verdim ama kusmam bulantım çok fazla ne yapalım kızlar Allahım bize böyle nasip etmiş hiç çocuk sahibi olamasaydık Allah kimseye aratmasın kimseyi de takmayın
Haftamiz ayni gibi ins iyi doktorlarla karsilariz.yabanci ulkelerde daha kilolu insanlar var hepside doguruyor di mi ama....ins bebisler kucaga kilolara elveda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?