Bebek Beslenmesi 9aylik kizim emeklemiyor disi cikmadi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Belisahu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
30
7
1
Mrb kizlar kizim daha emeklemiyor yuvarlaniyor cok hareketli disimizde daha cikmadi ne yapabilirim emeklemesi ici kendi halinemi birakiyim

Zamani gelince emekler annesi merak etme ayrica her bebek emeklemek zorunda da degil. Direkt yuruyede bilir :)

Yüz üstü yatırıp karnının altına emzirme minderi gibi birsey koyabilirsin. Önüne de ilgisini ceken oyuncak filan koyarsın.

Zamani gelince emekler annesi merak etme ayrica her bebek emeklemek zorunda da degil. Direkt yuruyede bilir :)

Yüz üstü yatırıp karnının altına emzirme minderi gibi birsey koyabilirsin. Önüne de ilgisini ceken oyuncak filan koyarsın.
Cok saol canim haklisin kendi haline birakiyimcadiyi

Mrb kizlar kizim daha emeklemiyor yuvarlaniyor cok hareketli disimizde daha cikmadi ne yapabilirim emeklemesi ici kendi halinemi birakiyim
Benim oglumda 9.5 aylik emeklemiyor surekli yuvarlaniyor bence mudahale etmeyin zamani gelince emekler nasilsa bazi cocuklar emeklemeden yuruyor bizimkilerde oyle olur belki:KK66:

Benim kızım 11.ayda emekledi kilolu oldugundan diyordu dktrumuz biraz siz gaza getirin alkış yaparak ayagından ittirerek kendi haline bırakınca zor emekliyor bazı çocuklar

Benim kızım 11.ayda emekledi kilolu oldugundan diyordu dktrumuz biraz siz gaza getirin alkış yaparak ayagından ittirerek kendi haline bırakınca zor emekliyor bazı çocuklar

bence de kendi haline bırakın. en doğru zamanı bebeğiniz bilir :) Arkadaşların da dediği gibi emeklediğinde bu günleri çooook özleyeceksiniz

Back
X