-_-

Bugun arkadaşim sevgilim falan tanisti.Hep beraber oturuyoz.Benimkinde farkettigim korku var evlilige sicak bakmiyo.Benim cok konusmamdan sikayetci.Simdi dukkan falan acicak.Hayati duzene giricek yani.Acaba o zaman bu dusuncelerden kurtulurmu.İnsan sonucta sevdigiyle yuva kurmak ister.Seviyo eminim de evlilik konusu acilinca zaman diyo
Evlilik korkusu olabilir evliliğe hazır hissetmiyor olabilir ki normal bence şimdide yeni dükkan açacakmış bir sürü masraf olacak yine düşüneceğini zannetmiyorum evliliği,

Evlilik pat diye olacak birşey değil zaten.
Gerçekten zaman ve uygun şartları gerektirir.
Evlenmiş olmak için de evlenilmez, bence sadece karşındakine değil, kendine de zaman ver.
Zaten sevgilin ile aynı çerçevede düşünceniz yoksa, zor birşey.

18 yaşındaki kız kankası !!! ile sabahlayıp içen sevgilin ise bu kişi evlenmeyi hiç düşünmesin daha iyi senin için.
ay evet aynı zamanda sana zorla tel aldırıp borcunu odemeyen sonra çalındı deyip yeniden aldırıp borcunu yine odemeyen de,d aha hangi özelliklerini sayalım bu adam senle evlenmez evlense de hayatın mahvolur.her konu açtığında yazıyorum belki bana kiziyorsundur ama koru körüne inanmana kızıyorum elimde olmadan

Back
X