kafamdan artık iyice şüphelenmeye başladım. bunu yapacağına not defteri tutsana değilmi.yok kafama yazrım deyip not almıyorum sonra karşımdaki insanlar karşıısnda susmak zorunda kalıyorum. bir arkadaşıma belirli aralıklarla borç verdim tabi yazmadım saf gibi. çok samimi bir arkadaşım. o yazmış. aldıklarını yazmış hesapladık benim düşündüğümden çok çıktı sonrada verdiklerini yazmış hesapladık bu sefer ben verecekli çıktım. ama ben aldığımı hiç hatrılamıyorum. o önmeli değil falan diyor ama ben bunun altında kalamam . ayrıca eve temizlik için bayan alıyordum. ben bir tam bir yarım çağırdım diye yazdım kafama . paramı ona göre verdim. sonra kadın benle konuşmayı kesti var bunda bir şey dedim. sordum sen bana kaç kere gelmiştin temizliğe diye iki tam bir yarım geldim dedi. şokkk ben
. hiç hatırlamıyorum iki kere geldiğini eminim bir tam bir yarım geldi. ama kadın karşısında haksız duruma düştüm. tartışmdık sadece konuştuk ve bana oslun önemli değil diyor. hayır olurmu öyle şey ben hayrınamı çalıştırdım ne demek vereceğim paranı dedim. son geldiğinde şöyle şöyle olmuştu hatırlıyomusun dedim hayır dedi. ben kendimden eminim ama yazmadığım için parasını mecbur vereceğim bunun altında kalamam . bundan sonrada kesinlikle ne alsam ne etsem not edcem . inşallah başarırım