• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A life hastanesi

Eşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Ben 3 gün önce transfer oldum orda benim doktorum dışardandı eşimin doktoru mesut hocaydı embiriyolarımız 5. Güne kadar geldi ve donduruldu inşallah güzel sonuçlanır

Eşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Novaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var

Ben 3 gün önce transfer oldum orda benim doktorum dışardandı eşimin doktoru mesut hocaydı embiriyolarımız 5. Güne kadar geldi ve donduruldu inşallah güzel sonuçlanır
Merhabalar ne durumdasınız memnun musunuz bizde oraya gidiyoruz da 1 kere gittik daha

Ay çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, peki kaç ayda oldu bu süreç ayrıca tüp bebek te mi orada yaptırdınız ?

Bende dün eşimde microtesede 0 sperm çıkıca deli gibi araştırmaya başladım, Alife murat hoca, semra sertyel isimlerini sıkça gördüm. Celalettin peru, mehmet erdem gibi isimler de var ama doğru bir kararla bir yere başlamak gerekiyor, ne yapmak gerekir bilmiyorum. Deneyimleriniz bizler için çok kıymetli

Bende dün eşimde microtesede 0 sperm çıkıca deli gibi araştırmaya başladım, Alife murat hoca, semra sertyel isimlerini sıkça gördüm. Celalettin peru, mehmet erdem gibi isimler de var ama doğru bir kararla bir yere başlamak gerekiyor, ne yapmak gerekir bilmiyorum. Deneyimleriniz bizler için çok kıymetli
Merhaba
Biz 2.kez a life Mesut tüle gittik çok bir tecrübemiz yok ama ardışık sperm testimi kaçıncı seviyede olduğumuzu orada öğrendik , tavsiyem ilk iş hangi seviyede olduğunuzu öğrenin Mesut hoca hormon iğnesi ve vitamin verdi bize onları kullanıyoruz daha henüz yolun başındayız ama gitmek isterseniz bir bakın derim

Novaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var
Azosperm mi vardi sizde yoksa bosuna insanlari yanlis merkezi tavsiye edip hem maddi kayip hem zaman kaybi yasatmayin bilip bilmeden herkesi durumu farkli azosperm yoksa her yerde sonuc aliniyo zaten

Back
X