- 14 Kasım 2024
- 104
- 18
- 18
- Konu Sahibi nurseshomes
Eşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi a life acabaEşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Ben 3 gün önce transfer oldum orda benim doktorum dışardandı eşimin doktoru mesut hocaydı embiriyolarımız 5. Güne kadar geldi ve donduruldu inşallah güzel sonuçlanırEşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Novaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları varEşim de azfc delesyonu mevcut araştırmalarım sonucu en çok alife önerilmiş burda tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz
Peki sizin de eşinizde azosperm mi vardıNovaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var
Bizde eş sorunı vardı zaten hareketlerinde zaten novaart erkek infertilite üzerine çalışıyoPeki sizin de eşinizde azosperm mi vardı
Merhabalar ne durumdasınız memnun musunuz bizde oraya gidiyoruz da 1 kere gittik dahaBen 3 gün önce transfer oldum orda benim doktorum dışardandı eşimin doktoru mesut hocaydı embiriyolarımız 5. Güne kadar geldi ve donduruldu inşallah güzel sonuçlanır
Merhaba biz a life Mesut hocaya gidiyoruz da orası daha iyi miNovaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var
A life hiç bilmiyorum ama mehmet hoca işinin cok ehli bı adam ben ılk denemede olumlu sonuc gordumMerhaba biz a life Mesut hocaya gidiyoruz da orası daha iyi mi
Hamileyim sağ salim kucağıma alayım o zaman video çekicem inan ki herkes gitsin diye azosperm hastası olanMerhabalar ne durumdasınız memnun musunuz bizde oraya gidiyoruz da 1 kere gittik daha
MerhabaBende dün eşimde microtesede 0 sperm çıkıca deli gibi araştırmaya başladım, Alife murat hoca, semra sertyel isimlerini sıkça gördüm. Celalettin peru, mehmet erdem gibi isimler de var ama doğru bir kararla bir yere başlamak gerekiyor, ne yapmak gerekir bilmiyorum. Deneyimleriniz bizler için çok kıymetli
Merhaba ilk iş ardışık sperm testinde kaçıncı seviye olduğunuzu öğrenin biz çok hastane gezdik Tese ameliyetıda yaptılar boşuna bir şey çıkmadı şimdi Mesut tül e gidiyoruz onu araştırabilirsinizBiz de Azosperm hastasıyız nasıl bir süreç geçirdiniz acaba
Kendi doktorunuz kimdiHamileyim sağ salim kucağıma alayım o zaman video çekicem inan ki herkes gitsin diye azosperm hastası olan
Azosperm mi vardi sizde yoksa bosuna insanlari yanlis merkezi tavsiye edip hem maddi kayip hem zaman kaybi yasatmayin bilip bilmeden herkesi durumu farkli azosperm yoksa her yerde sonuc aliniyo zatenNovaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var
Novaart diyorum mehmet erdem ılk deneme olumlu sonuc şuan 8 aylık hamıleyım ıstersenız bı on görüşme yapın işlerinde cok iyiler her şehirden hastaları var