endoplazmik_kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2012 Mesajlar 209 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Aydın 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #1 kızlar ekledim oldu mu bilmiyorum ama. bi arkadaşım bana a101 e bu hafta gelecek olan çay makinasını sordu benimde bilgim yok dedim. nasıl çıkar bilemedim. kullanan var mı aranızda
kızlar ekledim oldu mu bilmiyorum ama. bi arkadaşım bana a101 e bu hafta gelecek olan çay makinasını sordu benimde bilgim yok dedim. nasıl çıkar bilemedim. kullanan var mı aranızda
ikizbalik Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2010 Mesajlar 2.351 Emoji Skoru 230 Puanlar 163 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #2 Onun markasını hiç duymadım ama bir de bu var King Elektrikli Çaydanlık | Şok Marketler
endoplazmik_kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2012 Mesajlar 209 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Aydın 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #3 onu gördük bugün. üstünün plastik kapak kısmını beğenmedik pek hoşumuza gitmedi.
seh123 askkokancicekler.blogspot Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2012 Mesajlar 2.091 Emoji Skoru 29 Puanlar 88 Yer İstanbul 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #4 buna benzıyo felıx ın kullanıyoruz ıs yerınde sadece ustu cam ama hıc guzzel olmuyo cay benden soylemesı kokuyo
buna benzıyo felıx ın kullanıyoruz ıs yerınde sadece ustu cam ama hıc guzzel olmuyo cay benden soylemesı kokuyo
Safransari Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2012 Mesajlar 22.634 Emoji Skoru 35.645 Puanlar 798 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #5 seh123 .!.: buna benzıyo felıx ın kullanıyoruz ıs yerınde sadece ustu cam ama hıc guzzel olmuyo cay benden soylemesı kokuyo Genişletmek için tıkla... bende bu ürünü kullanıyorum bende hiç memnun değilim
seh123 .!.: buna benzıyo felıx ın kullanıyoruz ıs yerınde sadece ustu cam ama hıc guzzel olmuyo cay benden soylemesı kokuyo Genişletmek için tıkla... bende bu ürünü kullanıyorum bende hiç memnun değilim
ysmgzldr Guru Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2010 Mesajlar 1.770 Emoji Skoru 78 Puanlar 363 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #6 sana önerim altı da üstü de tam çelik olan, paslanmaz özelliği ve garantisi olan, servisi olan bi ürün almandır :)
sana önerim altı da üstü de tam çelik olan, paslanmaz özelliği ve garantisi olan, servisi olan bi ürün almandır :)
endoplazmik_kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2012 Mesajlar 209 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Aydın 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #7 tamamdır kızlar bilmediğim için riske atmak istemedim bende
happy_sweet Anlatamaz Seni Bilmez Söz Beni Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2012 Mesajlar 1.150 Emoji Skoru 6 Puanlar 106 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #8 canım bunu bilmem ama biz evde beko kullanıyoruz altı üstü inox hiç koku falanda yapmıyor gayet memnunuz
canım bunu bilmem ama biz evde beko kullanıyoruz altı üstü inox hiç koku falanda yapmıyor gayet memnunuz
seh123 askkokancicekler.blogspot Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2012 Mesajlar 2.091 Emoji Skoru 29 Puanlar 88 Yer İstanbul 11 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi endoplazmik_kedi #9 sarfansari .!.: bende bu ürünü kullanıyorum bende hiç memnun değilim Genişletmek için tıkla... kokuyo yani bizim evdeki boschun koku yapmıyo ama onunda tadı olmuyo :) en iyisi demlik ama yinede siz bilirsiniz
sarfansari .!.: bende bu ürünü kullanıyorum bende hiç memnun değilim Genişletmek için tıkla... kokuyo yani bizim evdeki boschun koku yapmıyo ama onunda tadı olmuyo :) en iyisi demlik ama yinede siz bilirsiniz