A101 de çalışna var mı

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba başlıktaki gibi a101 e çok oldu başvurdum
Şartları telde söylemediler var mı çalışanlar yardımcı olabilir mi acaba

Merhaba başlıktaki gibi a101 e çok oldu başvurdum
Şartları telde söylemediler var mı çalışanlar yardımcı olabilir mi acaba
Bence gorusmeye cagirdiysalar gidin derim o tarz kurumsal magazalarda terfi eyme sansida oluyor market isi her yerde zor ama burda en azindan izin gunleriniz olur belli maasiniz olur maasinizi odememezlik falan etmezler

Markette calismadim ama gorusmeye gitmenizi tavsiye ederin

Benim eşim mağaza sorumlusu A101 de hiç sormadım böyle birşeyi keske sorsaydim ama bir kere cama ilan koymuslardi en az lise mezunu olması gerektiğini gormustum sadece

Ben de muhasebesine başvurmuştum ama almışlar çağırmadan başkasını (( insan bir görüşürde eler

Tanidik vs biri yoksa ihtiyac disinda aranmazsiniz. Ben iki sene once magaza personeli olarak sadece bir ay calismistim. Basima gelmeyen olay kalmamisti. Oncelikle zamaniniz ve enerjiniz yoksa bence hic basvurmayin. İkisini de cok guzel somuruyorlar cunku.

Eşime sordum canım her hangibir mağaza ya gidip başvuru yapsın orada yardımcı olurlar dedi belgeleri vs öğrenirsin detaylı aklımda değil şu an dedi All is well

Erkek kardeşim mağaza görevlisi olarak bir süre çalıştı fakat çıkış saatlerinin çok geç kalmasından dolayı bıraktı. 23:00 civarı eve geliyordu.
Şimdi değiştiyse bilemem yalnış yönlendirmek istemem

Ben orda çalışmadım ama iş görüşmesine gittim başka bir markette mağaza sorumlu yardımcısıyım su anda
Bi kere eğer bir markette çalışacaksanız lise mezunuysanız en iyi şartları olan bimdir
Ben bimde çalışmıyorum ama çok pişmanım oraya girmediğime maaş olaraktan saat olarakta disiplin olarakta en iyisi orası
Neyse sorunuzun cevabına gelince A101'in şartları diğerlerine göre ağır
Maaş olarak personele asgari ücret+yemek parası verirler bu da 1600liraya filan gelir yemek maaşın içinde yani yol parası vermez genelde evine yakın yere verir saatleri iki vardiya sabah 9da gelen 5te çıkar öğlen 1de gelen 9da çıkar denir fakat çoğunlukla sabah gelen sevkiyat vs 5i geçer öğlen gelen kasa sayımı paspas vs 9bucuk 10 arası çıkarsın maaşın düşüklüğü ve saatlerin tutarsızlığı sebebiyle çok eleman çıkar bu yüzden evine yakın verdikleri şubeden çoğu zaman başka yerlere gönderilirsin haftada 1 ful çalışırsın yani sabah 9akşam 9 ama yine elemanlar çıktığı zaman ki A101'de dediğim gibi çok çıkan olur ful çekersin devamlı tek avantajı bu yönden çok giren çıkan olduğu için çabuk yükselirsin ama o zamanda sorumluluklar ve iş yükün artar kısaca market sektörüne mecbur kalmadıkça bulaşma derim ha illa mecbursan da BİM'e gir demedi deme

Parekende sektörü berbat ilerliyor bunu bilmenizi isterim ..
Giriş bellidir çıkış belli olmaz bu tarz mağazalarda...
Erkek kız ayrımı olmadan her işi yaptirirlar..
Maaş tatmin edici değildir..
Mesai yoktur.
Tek avantajı maaşınizi zamanında almanız olur..
Giren personeller çabuk çıktığı için kısa vadede yükselme sağlar..
Yükselmek, mağazanın cirosunu tutturmaya çalışmak için heba olmak demektir..
Mağaza sorumlunuz iyi biri ise sanslisiniz demektir.

Çok iyi biliyorum.
Yine de hayırlı olsun .

5 yil once 15 gun calismistim
Hic sevmedim sartlarini vardiyali bi kere
Reyon kasa arasinda mekik dokuyorsun
Koca magazanin temizliginden ve yerlesimindende sorumlusun
Yemek yol yok
Asgari ucretten biraz fazla aliyorlar galiba o zaman oyleydi
Vee kisin donuyosun acayip soguk market
9 saat caliscan derler kasa sayimi paspas derken 1 saat daha gecerr
Bu kadarr
Hayirlisi hakkinizda

Görüşmeye gitmedim öğretmenlik mezunuyum ücretli için bekleyecgim başka bir sektör istemediğime karar verdim beklemek zor sıkıcı olsa da herkese teşekkür ederim fikirleriniz aydınlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…