- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.
Son düzenleme: