aaaaaaa sinirden aglamamak için....

gencevli

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
149
5
16
35
Adana
Cok sinirliyim cok...kocamın ailesine sinir oluyorum yüz verince astar isetyen tiplerden kolumu zor kurtardm zorda olsa arama mesafe koydum ama COCUK olasıyla kadar cocuk olunca oda bitecek herneyse..1yıllık evliyim kocam herkes gibi basta bu yüzünü göstermedi ama cok ana kuzusu cıktı kv ise ogluna deli gibi düşkün hedefimizden haberi olmasını isteyen gecenin 12sinde arayıp eee bugün naptınız diyen meraklı yüzsüz görgüden yoksun dedikoducu bir tip hayr bana napıyosun die soruyoruz sonra benim naptıgımı tüm sülaleye anlatıyor hiç özelim yok...konumuz ise basta dikkatimi cekmiyordu ne zaman annemler gitsem kocam ertesi günü kendi ailesine götürüyo ne zaman kendi ailem bana gelse ertesi gün kendi ailesini cagırıyo zamanla sinir olmaya başladım her sefernde bunu yapıyo aartık annemlerrde cok gitmez oldum sırf ödeştirmesn hemen die.dün annemler bizdelerdi aylar sonra cagrırkende düşündüm yarın kv ye gideriz die ki düşündügm gibi oldu aradı annemlere gidelim die hayır bugün yılbaşı kutlamıyrz ama en azından ben güzel bi yemek yaparm yeriz bi canlı muzige gideriz diyorum adama bak aradı anneme gidelim die ya gene pişman etti beni ;(((

valla arkadaşım sana sadece Allah tan sabır diliyorum başkada bişey diyemiyorum..

Walla onu bende istiyorum bol bol sabra ihtiyacım var zaten 1yılda sordular beni birde üzerine hamileyim psikolojim alt üst hala alısabilmiş degilim cok zor geciyo offff :((

senin şimdi en çok bebeğin için sabra ihtiyacın var çünkü ne yaşarsan hissediyo üzüldüğünü sevindiğini stresini .. Hamilelikteki stresin doğumdan sonra çocuğun stresli olmasına neden oluyo o yüzden boşver geç çünkü ne eşini atabilirsin bi kenara nede annesini sadece bebeğini düşün derim..

Nasılda ii anlıyosun valla beni:))benm tek düşündügm bebegimin gergin bi bebk olmaması amaaan düşük tehlikem vardı yatmam gerekirken bile hiç oralı olmadılar 5aylıgım hala midem bulanıyo 3kere akrabaları kusunnca hemen ona acıdılar :)) sadece gülüyorum artık

Esin kendi icinde yaris yapiyor sanirim.bugun onun ailesine,yarin benim aileme diye.acaba sen zorlasan onun ailesine gitmeye belkide bikar.biz su an esimin ailesiyle gorusmuyoruz.sevmem kendilerini ama Allah var yukarda,esime soylenirim hergun git gor diye.nasil bi inatsa gitmiyor,aramiyor...isimede gelmiyor degil.ama uzuluyorum esim adina.

Zorlarsam sürekli gitmek için cok Hosuna gider ve cok mutlu daha cok gidelim ister bıksa keske denersem ben zararlı çıkarım...mesela onlara gittim zaman kocam bir melek benle bi iyi anllatamam:))

Sinirden aglama..
Esinle konusa acik acik , kisasa kisas yapmasina
Gerek yok.
anlat kendisine , durumun seni rahatsiz ettigini
Ve senin ailen geldikten sonra ertesi
gunu yarisir gibi.cagirmasina gerek olmadigini
Soyle..
boyle kucuk sorunlar ilerde daha cok buyuyebilir.

Yaşadıklarında kendimi gördüm..benim kocamda tam bir ana kuzusu..
Sanarsın ki annesi doğar doğmaz kucağıma vermiş..
Bu tip erkekler iflah olmuyor şekerim..eşimde ödeştirme yapar..
Mesela annem gelir hemen kendi annesinide çağırır..çağırmasada gelir ya o ayrı..
Bide dili uzun ki sorma laf sokmaya zemin arar..
Kv'ler neden böyle anlamıyorum neden bu kadar hayatımızın merkezinde olmaya çalışıyorlar..
Bi rahat bıraksalar bi nefes alsak belki kendi isteğimizle gideceğiz daha tatlılıkla olacak herşey..

Ayyyy cok konustum konusmammı güzellikle konustum olmadı kavga cıktı olmadı anlamıyoki nr varki sen abartıyosun dedi ve ben suclu oldum artk önceki gibide sallamıyorum açıkcası en azından gitmeyecm deyince gitmiyorum...aynen bi yatsı halindeyiz sürekli yani bizi bi halimize bıraksalar sessiz sedasız gidcez ama yok illa götürecek huzursuzluk çıkartacak Ya birde bana dioki ben demesem annenlere giedelim demicen diyo e bıktırdınız dermiyim hiç basta 2güne bir gidiyorduk şimdi haftada1oldu şükür:))

Ayyyy cok konustum konusmammı güzellikle konustum olmadı kavga cıktı olmadı anlamıyoki nr varki sen abartıyosun dedi ve ben suclu oldum artk önceki gibide sallamıyorum açıkcası en azından gitmeyecm deyince gitmiyorum...aynen bi yatsı halindeyiz sürekli yani bizi bi halimize bıraksalar sessiz sedasız gidcez ama yok illa götürecek huzursuzluk çıkartacak Ya birde bana dioki ben demesem annenlere giedelim demicen diyo e bıktırdınız dermiyim hiç basta 2güne bir gidiyorduk şimdi haftada1oldu şükür:))

Bizde ilk yıllar haftada 3 kez giderdik gün bile hesaplardı şu gün geldiniz bu gün gelmediniz..
Baktım olacak gibi değil bunun sonu gelmiyor..eşime güzellikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı..
En sonunda araya bir mesafe koydumda rahatladım..
İnsanın kendini bişeylere mecbur hissetmesi kadar kötü bişey yok..
Ne var yani bi kerede gönül razasıyla gitsek telefonlar çalmadan baskı altında olmadan..

Cok sinirliyim cok...kocamın ailesine sinir oluyorum yüz verince astar isetyen tiplerden kolumu zor kurtardm zorda olsa arama mesafe koydum ama COCUK olasıyla kadar cocuk olunca oda bitecek herneyse..1yıllık evliyim kocam herkes gibi basta bu yüzünü göstermedi ama cok ana kuzusu cıktı kv ise ogluna deli gibi düşkün hedefimizden haberi olmasını isteyen gecenin 12sinde arayıp eee bugün naptınız diyen meraklı yüzsüz görgüden yoksun dedikoducu bir tip hayr bana napıyosun die soruyoruz sonra benim naptıgımı tüm sülaleye anlatıyor hiç özelim yok...konumuz ise basta dikkatimi cekmiyordu ne zaman annemler gitsem kocam ertesi günü kendi ailesine götürüyo ne zaman kendi ailem bana gelse ertesi gün kendi ailesini cagırıyo zamanla sinir olmaya başladım her sefernde bunu yapıyo aartık annemlerrde cok gitmez oldum sırf ödeştirmesn hemen die.dün annemler bizdelerdi aylar sonra cagrırkende düşündüm yarın kv ye gideriz die ki düşündügm gibi oldu aradı annemlere gidelim die hayır bugün yılbaşı kutlamıyrz ama en azından ben güzel bi yemek yaparm yeriz bi canlı muzige gideriz diyorum adama bak aradı anneme gidelim die ya gene pişman etti beni ;(((

Yani bunu açıkça konuşmaktan neden çekiniyorsun?
Allah bir dil vermiş bir de kafa.. her şeyi bu ikisini birleştirip çözelim diye. Bunu kullanabilmek kişinin elinde. Tartışma havası yaratmadan konuşabilirsin.

Bazı erkeklerde bu vardır yani onun ailesine gittik benimkine gidelim o zaman diye hak geçmesin mi dersin yoksa onlara gittiysek ben onun annesini görsüysem o da benimkini görsün gibi bunu ödeşmek olarak algılamayın sadece annenize gittiğinizde mi gidiyordunuz normal zamanda da öylesine oturmaya gidiyor muydunuz eğer eşinin ailesine mesafe koyup gitmeyip annene gidiyorsan eşinde bunu özellikle yapar sana çünkü eşitsizliği sevmezler sen annenle nasıl görüşmek istiyorsan ben de istiyorum der. O gece aramadan sen ara napıyorsun diye o zaman arayamaz, annene gitmeden ya da çağırmadan önce onları çağır sonra çağırmana gerek kalmaz bazı şeyleri kendin yaparsan eşinde seninle bu gibi şeylere girmez. Ama bak illa mesafe koyucam hatta çocuk olunca görüşmücem diyorsun bu tavır eşini ailesine yaklaştırır ancak çünkü eşler denge isterler.

Yok canım ben anneme cok sık gidip kayınvalidemlere gitmiyorum degilim annemle gündüz görüşsem dahi aksam evdeyim evet ne zaman annemlere gitsek ertesi gün oradayız.bir ben kayınvalidemi arayıpta şöyle böyle die anlatayım o benim özelim bi kere anlatrsam daha cok daha cok ister

canım yazdıklarını okurken ayni benim kaynanamı anlatmış dedim malesef benimde kocam annesine kıyamaz her kaprizine tamam der hiç hayır demez evde aç otururuz ama o para istediginde kocam mutlaka fazlasıyla gönderir neseki senin derdin sadece kaynana benim durumum daha kötü :( kocamın 2 evliligi bu birinci evliligini anasının ısrarıyla teyzesinin kızı ile evlendi ama biz tanıştıgımızda bekardı yani ayrıldıgına 2 sene geçmişti ben yabancıyım eşimle 4 senedir beraberis ve 6 aylık hamileyim yakında ikizlerimiz olacak ama bu 4 senede ne anasının derdi bitti be bacısının :( eniştesi bile sağıyor yediler sömürdüler bizi :( 6 aylık ikizlerime (biri kız biri erkek)hamileyim ama daha bebeklerimize sadece hastane çıkışı aldık :( çok zoruma gidiyor ama birşeyde diyemiyorum :( kocamı kaybederim diye korkuyorum onu çok seviyorum ama o ailesine çok düşkün yegenlerinin dershane parasını bile o ödüyor :( ne yapabilirim bana birileri bişey ögretsin artık kendimi o kadar çaresiz hiss ediyorum

:14:

canım yazdıklarını okurken ayni benim kaynanamı anlatmış dedim malesef benimde kocam annesine kıyamaz her kaprizine tamam der hiç hayır demez evde aç otururuz ama o para istediginde kocam mutlaka fazlasıyla gönderir neseki senin derdin sadece kaynana benim durumum daha kötü :( kocamın 2 evliligi bu birinci evliligini anasının ısrarıyla teyzesinin kızı ile evlendi ama biz tanıştıgımızda bekardı yani ayrıldıgına 2 sene geçmişti ben yabancıyım eşimle 4 senedir beraberis ve 6 aylık hamileyim yakında ikizlerimiz olacak ama bu 4 senede ne anasının derdi bitti be bacısının :( eniştesi bile sağıyor yediler sömürdüler bizi :( 6 aylık ikizlerime (biri kız biri erkek)hamileyim ama daha bebeklerimize sadece hastane çıkışı aldık :( çok zoruma gidiyor ama birşeyde diyemiyorum :( kocamı kaybederim diye korkuyorum onu çok seviyorum ama o ailesine çok düşkün yegenlerinin dershane parasını bile o ödüyor :( ne yapabilirim bana birileri bişey ögretsin artık kendimi o kadar çaresiz hiss ediyorum

:14:

Annem sen kendini değerli hissetsene bi önce. Kaybedecem diye kuzu gibi adamın arkasında meler olmuşsun. Anladım çok seviyorsunda adamda seni kaybetme korkusu olacağına sen de adamı kaybetme korkusu var. Önce kendi kendine bi şeyler başar , başar ki gözlerine güven gelsin. Güveni gelen kadına aşık olur erkekler ve onları kaybetmekten korkarlar. Burda hiç rastlamadın mı boşanma davasını kararlılıkla açan kaç kadın galip geldi , analarının dizinin dibinden ayrılamayan erkekler analarıyla evlerini ayırdılar. Allah sağlıktan etmediği müddetçe canım insan her şeyi başarır yeterki istesin. Bir de eşinle konuş bunları korkma tartışmaktan , erkekler bizim gibi detaylı düşünmezler o hep senin razı geldiğini düşünüyor canım benim. Bir de inancın varsa eğer namaz kıl dua et , inancın yoksada iyilik yap içini rahatlat.

:54::54::54: Teşekkür ederim Morsevencmmmm senin yorumunu okudum bana iyi geldi :3: kocam ile oturduk konuştuk önce biraz karşı gelicektikiiii bağırdım :1::1::1: "biz beraberken ben kendimden çok ödünç verdim vazla karışmadım herkeze yardım ettin artık bundan sonra bebeklerimiz olıcak ya evine bakarsın yada 4 tarafın açık al valizini defol git bende memleketime giderim evlatlarının e-sini göremezsin" dedim çok ama çok sert konuştum "4 senede senin ailenin derdi bitmedi ne kadar ayıp şimdide çocuklar doğulmadan alabildigimizi alalımmı diyolar? senin bundan sonra ailen biz ya artık adam olup paralarını yedirmicen yada o kadar aileni düşünüyorsan git evden birdahada gelme" diye valizi önüne attım :1::1: o kadar iyi geldiki bu kavga bana içim iyice boşaldı :1: hafifledim valla :34:45 dk felan bi kendine gelmedi kocacıgım :1: yazık :1:sonra herhalde kafasında her şeyi bi toparladı sonra yalakalıga başladı özür diledi dediki hani bende bıktım ama ailem işte atsan atamazsın fln dedi hemen lafımı koydum benimde bi ailem var ama kimse kimseye yük olmuyor eger bu gün ailen o kadar kolay kolay senden para isteyip duruyorsa bu mutlakasenin hatan sen onları öyle alıştırdın artık yok demeyi ya ögrenicen ya öğrenicen bunun başka bi yolu yok dedim baktıkı olmuyor sonra tamam dedi şimdiler annesi 9 doğuryo oğlunun bu hallerine :1: ha bu arada dinim İSLAM MÜSLÜMANIM ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH sık sık dua ediyorum ailemiz için doğacak bebişlerimiz için

:54::54::54: Teşekkür ederim Morsevencmmmm senin yorumunu okudum bana iyi geldi :3: kocam ile oturduk konuştuk önce biraz karşı gelicektikiiii bağırdım :1::1::1: "biz beraberken ben kendimden çok ödünç verdim vazla karışmadım herkeze yardım ettin artık bundan sonra bebeklerimiz olıcak ya evine bakarsın yada 4 tarafın açık al valizini defol git bende memleketime giderim evlatlarının e-sini göremezsin" dedim çok ama çok sert konuştum "4 senede senin ailenin derdi bitmedi ne kadar ayıp şimdide çocuklar doğulmadan alabildigimizi alalımmı diyolar? senin bundan sonra ailen biz ya artık adam olup paralarını yedirmicen yada o kadar aileni düşünüyorsan git evden birdahada gelme" diye valizi önüne attım :1::1: o kadar iyi geldiki bu kavga bana içim iyice boşaldı :1: hafifledim valla :34:45 dk felan bi kendine gelmedi kocacıgım :1: yazık :1:sonra herhalde kafasında her şeyi bi toparladı sonra yalakalıga başladı özür diledi dediki hani bende bıktım ama ailem işte atsan atamazsın fln dedi hemen lafımı koydum benimde bi ailem var ama kimse kimseye yük olmuyor eger bu gün ailen o kadar kolay kolay senden para isteyip duruyorsa bu mutlakasenin hatan sen onları öyle alıştırdın artık yok demeyi ya ögrenicen ya öğrenicen bunun başka bi yolu yok dedim baktıkı olmuyor sonra tamam dedi şimdiler annesi 9 doğuryo oğlunun bu hallerine :1: ha bu arada dinim İSLAM MÜSLÜMANIM ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH sık sık dua ediyorum ailemiz için doğacak bebişlerimiz için
Helal olsun ben konusmusum gibi sevindim:)) ama inşallah aklına yer ederde geriye dönmez

Back
X