Aanladığıma göre tüm derdi uzaklıkmış

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar önceki konuma bakıp daha iyi anlayabilirsiniz ama şöleki üniversite 2.sınıfta tanıştığım ve toplan 6.yıla girecek olduğum erkek arkadaşımın küs olduğumuz dönemde tam barıacağımız gün faturasında bi no yakalamıştım.ve inkar etmişti sonrada biriyle bişeler yaşayabileceğini düşündüğünü fakat yapamadığını anlatmıştı.benden kanıt için zaman istemişti falan bende vermemiştim.işte neyse 2gün önce benimseminerim vardı be onun olduğu üniversite şehrimize gittim görüştük benim ona yine eskisi gibi davranacağımı sandı ama aşırı soğuk görünce od aşırı kızdı ve birbirimize girdik hayatımızın en büyük kavgasını ettik.ben arabadan indim beni bindirmeye çalıştı defalarca aradı açmadım buarada bu önceki gün ailesiyle plan yapmış ve iftarı beraber yapacaz diye planlamışlar o yüzden annesi aradı ve bende herşeyi anlattım aşırı üzüldü buluşup konuşalım dedi buluştuk illa eve gidelim dedi gitmedim çok üzüldü oda neyse ben arkadaşlarımın yanına geldim akşam 9 gibi aradı açmak zorunda kaldım ve hüngür hüngür ağlıyo yalvarıyo özür dilerim buluşalım diye neyse bbuluştuk ve beni zorla kuyumcuya götürdü illa yüüzklerimizi alıcam nişanlanmalıyız biizmki çok uzadı çılkı çıktı hem ben artık seninle sevgili değil nişanlı olmak istiyorum sevgililikten bıktım dedi.sonrada aldı beni halasıgile götürdü 10dklığına uğradık iftara gitmedim ya gönüllerini almak için yanii ve ertesi gün yine kavgalı değil ama çokda iyi şekilde ayrıldık diyemem.geldim ve hala aramadı oda ne yaptığını bilmiyo bende ben anladımki o deli gibi nişanlanmak istiyo ama şuan belirli bi işi bile yok bizimkiler asla izin vermez o ise herşeyi atlatırız diyo.ben bana daha rezaletini kanıtlamadın bile ne nişanı diyorum o ise yüzkere anlattım bişe yapmadım diyo.yeltendim evet ama yapamadım diyo.kızlar yani resmne deprosyana girdim gören arkadaşlarım tanıyamadı beni okadarki zayıflamışım 1 ay içinde ben ne yapıcam hem onu seviyorum ama hemde şüphelerle yaşayamam ben ne olur fikir verin

arkadaşlar önceki konuma bakıp daha iyi anlayabilirsiniz ama şöleki üniversite 2.sınıfta tanıştığım ve toplan 6.yıla girecek olduğum erkek arkadaşımın küs olduğumuz dönemde tam barıacağımız gün faturasında bi no yakalamıştım.ve inkar etmişti sonrada biriyle bişeler yaşayabileceğini düşündüğünü fakat yapamadığını anlatmıştı.benden kanıt için zaman istemişti falan bende vermemiştim.işte neyse 2gün önce benimseminerim vardı be onun olduğu üniversite şehrimize gittim görüştük benim ona yine eskisi gibi davranacağımı sandı ama aşırı soğuk görünce od aşırı kızdı ve birbirimize girdik hayatımızın en büyük kavgasını ettik.ben arabadan indim beni bindirmeye çalıştı defalarca aradı açmadım buarada bu önceki gün ailesiyle plan yapmış ve iftarı beraber yapacaz diye planlamışlar o yüzden annesi aradı ve bende herşeyi anlattım aşırı üzüldü buluşup konuşalım dedi buluştuk illa eve gidelim dedi gitmedim çok üzüldü oda neyse ben arkadaşlarımın yanına geldim akşam 9 gibi aradı açmak zorunda kaldım ve hüngür hüngür ağlıyo yalvarıyo özür dilerim buluşalım diye neyse bbuluştuk ve beni zorla kuyumcuya götürdü illa yüüzklerimizi alıcam nişanlanmalıyız biizmki çok uzadı çılkı çıktı hem ben artık seninle sevgili değil nişanlı olmak istiyorum sevgililikten bıktım dedi.sonrada aldı beni halasıgile götürdü 10dklığına uğradık iftara gitmedim ya gönüllerini almak için yanii ve ertesi gün yine kavgalı değil ama çokda iyi şekilde ayrıldık diyemem.geldim ve hala aramadı oda ne yaptığını bilmiyo bende ben anladımki o deli gibi nişanlanmak istiyo ama şuan belirli bi işi bile yok bizimkiler asla izin vermez o ise herşeyi atlatırız diyo.ben bana daha rezaletini kanıtlamadın bile ne nişanı diyorum o ise yüzkere anlattım bişe yapmadım diyo.yeltendim evet ama yapamadım diyo.kızlar yani resmne deprosyana girdim gören arkadaşlarım tanıyamadı beni okadarki zayıflamışım 1 ay içinde ben ne yapıcam hem onu seviyorum ama hemde şüphelerle yaşayamam ben ne olur fikir verin

4 yıllık bir erkek arkadaşım vardı bir süre aramız iyi değildi ayrıldık

13.07.2011'de açtığınız konuda 4 yıllık diyorsunuz, burada 6. yıla gireceksiniz?:26: Anlayamadım ben.

Son düzenleme:
canım benim tanışalı 6 yıla giriyoruz onu kast etmek istedim ama yanlış anlaşıldı sanırım 4 yıldırda çıkıyoruz resmen 2 yıl pwşimde koştu deli gibi sevdi hep ama olanlar bunlar o süreçtede hep yanımdaydı çıkıyor gibiydik zaten lütfen bana fikir verin

canım benim tanışalı 6 yıla giriyoruz onu kast etmek istedim ama yanlış anlaşıldı sanırım 4 yıldırda çıkıyoruz resmen 2 yıl pwşimde koştu deli gibi sevdi hep ama olanlar bunlar o süreçtede hep yanımdaydı çıkıyor gibiydik zaten lütfen bana fikir verin

Bu erkekleri anlamıyorum.:19: Madem sevgilinle evleneceksin ne diye "başkası"yla bir ilişkiye başlama çabalarına girersin, madem "başkası"yla bir ilişkiye başlayacaksın niye kız arkadaşına evlenme teklifi edersin?:41: Olaya iyi yönünden bakıp, "Bak sana doğruyu söylemiş, dürüst davranmış." diyemeyeceğim.:20: "Karakteri sağlam" bir insan olmadığı kanaatindeyim. Çok sevdiğim bir söz var : "Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin!"
Sağlıcakla kalın...:71:

Bu erkekleri anlamıyorum.:19: Madem sevgilinle evleneceksin ne diye "başkası"yla bir ilişkiye başlama çabalarına girersin, madem "başkası"yla bir ilişkiye başlayacaksın niye kız arkadaşına evlenme teklifi edersin?:41: Olaya iyi yönünden bakıp, "Bak sana doğruyu söylemiş, dürüst davranmış." diyemeyeceğim.:20: "Karakteri sağlam" bir insan olmadığı kanaatindeyim. Çok sevdiğim bir söz var : "Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin!"
Sağlıcakla kalın...:71:

çok doğru ama tüm bu olanlara rağmen seviyorum onu ya çıldırcam bu durumda ondan nefret etmem lazımken seviyorum lütfen okuyupta geçmeyin arkadaşlarım fikirleriniz çok önemli benim için

kızlar 1hafta sonra tekrar seminere gidicem sizce ben napayım dünyayı başına yıkıp tamamen ayrılayımmı yoksa onu istediği gibi aileme konuyu açayımmı ama bu boşş ya boşşş çünkü hala şüphelerdeyim ben anlayacağınız ne onla olabiliyorum nede onsuzzz

Neden şüphe duyuysunuz peki önce bunu bi kısaca anlatın:S

böle bir durumun üstüne onla nasıl nişanlanabilirimki bende onla evlenmek istiyorum fakat önce işini gücünü kur diyorum geçivi işlerde çalışarak nasıl olabilirki dediğimde en son bana eğer nişanlanamazsak bu ilişki yürümez bunu biliyorum dedi çünkü hem yıl çok hem bu yıl aşırı uzak kaldık 8 ay birbirimizi hiç görmedik daha devam edemiyoruz dedi.ayrıca sevgilim numarasını iptal etmişti kız yeni numarasınıda bulmuş sevgilim tekrar kırdı kızla aynı şehirdeler her anım karşılaştılarmı acaba iyice musallat oldumu diye geçiyo şüphelerim bunlar.ayrıca diyorumya bu duruma sevgilimde katlanamıyo anlıyorum bunu ayrılık ona çok zor geliyo görüşme imkanımız kıstlı oda buna katlanamıyo

Zor bir durum. Bir yandan yıllardır süren bir ilişki, tek bir hatada biter mi demek geliyor içimden. Öte yandan yeltenmiş, yapmış, yapmamış fark etmez ihanet ihanettir benim gözümde, güven 1 defa sarsılırsa, şüphe işin içine girerse ilişki 2 taraf için de cehenneme dönüyor.
Burdan oturup da ayrıl ya da ayrılma diye hüküm vermek çok zor. Sen kendini dinle, aklında hep bu ihanet şüphesiyle mi yaşayacaksın, aşabilir misin? Ona yeniden güvenebilir misin? Ne hissedip ne istediğinden emin olmadan acele karar verme bence, hemen ayrılmak ya da hemen nişanlanmak zorunda değilsin. Bence biraz zamana ihtiyacın var.

şüpheyle hayat geçmez sende haklısın
erkek arkadaşın hattını kırdığı halde kız diğerini nasıl buluyo nasıl ulaşıyo:S
Bence aceleye getirmeyin ..
iyi düşünmelisin

şüpheyle başlayan birşeyin devamı ya gelmez ya da gelse de tad vermez,bundan emin olun. Yılların vrdiği alışkanlık var elbet oyüzden onsuz olmuyor diye göreceksiniz fakat ona da alışırsınız.
siz aynısını yapsanız ne olacaktı onun açısından acaba? yeltendim demek de ne demek..? aldatmak önce fikirlerle başlar.. karar sizin.herşey açık ortada.

şüpheyle hayat geçmez sende haklısın
erkek arkadaşın hattını kırdığı halde kız diğerini nasıl buluyo nasıl ulaşıyo:S
Bence aceleye getirmeyin ..
iyi düşünmelisin

malesefki erkek arkadaşımın bir akrabası var erkek o veriyo yeni hattının numarasını beni bildiği halde kendi kız arkadaşının arkadaşını ayarlamaya çalışıyo işte sevgilime maksat kendi kız arkadaşına ve o kıza yalakalık yapmak sevgilim çok kötü tartıştıklarını sölüyo ama bende tanıyorum o çocuk herkese baş belası kendi ailesindede amacı beraber takılmak gel beraber dördümüz takılalım falan diyomuş düşünün artık

Zor bir durum. Bir yandan yıllardır süren bir ilişki, tek bir hatada biter mi demek geliyor içimden. Öte yandan yeltenmiş, yapmış, yapmamış fark etmez ihanet ihanettir benim gözümde, güven 1 defa sarsılırsa, şüphe işin içine girerse ilişki 2 taraf için de cehenneme dönüyor.
Burdan oturup da ayrıl ya da ayrılma diye hüküm vermek çok zor. Sen kendini dinle, aklında hep bu ihanet şüphesiyle mi yaşayacaksın, aşabilir misin? Ona yeniden güvenebilir misin? Ne hissedip ne istediğinden emin olmadan acele karar verme bence, hemen ayrılmak ya da hemen nişanlanmak zorunda değilsin. Bence biraz zamana ihtiyacın var.

evet bende öle düşünüyorum ama aynı şehirde olsaydık yada biz şuan onunla her istediğimizde görüşebilecek durumda olsaydık zaman ikimizede çok iyi gelecekti ama sevgilim artık hiç aama hiç bekleyebilecek durumda değil ve ben çok üzgünüm o kızı uzak tutmak bile zor heralde sevgilimde o yüzden biran önce nişanlanmak istiyo.böle kızlar olduğu için utanıyorum bir kız olarak

erkek arkadaşım bugün aradı beni niye aramadığını sordum vardığını annem haber verdi o yüzden falan dedi.normal konuştu annemle konuşup konuşmadığımı sordu.ne yapıcam benya nee eski hattını açtırmak istiyomuş onu açtırma tekrar arar dedim yok uzun zamandır kapalı aramaz kimse dedi.offff ona güvenemiyorum ama onun başkasıyla olma düşünceside beni öldürüyor

canım okudum yazdıklarını şöyle düşünüyorum
bence bir erkek seviyosa çok seviyosa sevgilisine açık olmalı dürüst olmalı ilgi göstermeli
siz daha sevgililik döneminde çok kavga ederseniz bu ilişki yürümezki
hadi diyelim nişanlandın nişanı atanlar var dayanamayıp iyi düşün hemen takma parmağına yüzügü
nişanlanıp nişanı atmak evlenip boşanmak istermisin bence kime çok güven duyarsan aşırı sevgi ilgi görürsen onunla hayatını birleştir kime aşııksan tabi buda önemli bence nişanlanma soru işaretleriyle yapamazsın nişanlı olan yakınlarımdan biliyorum

arkadaşlar bugün aradı yine gizli numaradan niye gizliden arıyosun başka hattın olduğunu düşünüyorum dedim oda hatamı yapıyorum arıyorumda böle yapıyosun aramak istemiyorum başkasının numarasından arıyorum diye gizledim diyor.offf uzun uzun konuştuk hatamın farkındayım diyor ama sende bunu sürekli yüzüme vurma sıkılıyorum beni çok sıkıştırıyosun üztüme geliyosun bunaltma beni ozaman aramak bile istemiyorum diyo.bende dedimki şu ahlde utanacağına bana kanıtlamak için çırpınacağına neler diyosun neler yapıyosun diyorum o hala bişe yapmadımki diyo tamam haklısın ama okadar boşluktaydımki hiçtanımadığım insana oturupta derdimi dökmek istedim diyo pişmanım oldu bikere beni buşekilde kabul etmelisin diyo ben nasıl edebiliirmki.kızlar bide şu avr bunca yıllık ilişkimizde ben aşırı derece baskındım öleki ben ne diyorsam o oluyordu yoksa resti çekiyodum oda bıkmış artık bundan açıkca sölüyo ilkdefa yıllar sonra ben kendimi buluyorum sen benim kişiliğimi bastırmışsın falan diyor.ona hep yararım dokundu bunu biliyor inkar etmiyor ama bunu açıkca diyorum diyo barışırsak ben öle olmam diye ne kadar kötü bir telçkonuşması demi napacağımı bilmiyorum sanırım gidince ayrılıcam ama onu başka bir kıza bırakma düşüncesi beni boğuyo resmen boğuyoo

Back
X