arkadaşlar önceki konuma bakıp daha iyi anlayabilirsiniz ama şöleki üniversite 2.sınıfta tanıştığım ve toplan 6.yıla girecek olduğum erkek arkadaşımın küs olduğumuz dönemde tam barıacağımız gün faturasında bi no yakalamıştım.ve inkar etmişti sonrada biriyle bişeler yaşayabileceğini düşündüğünü fakat yapamadığını anlatmıştı.benden kanıt için zaman istemişti falan bende vermemiştim.işte neyse 2gün önce benimseminerim vardı be onun olduğu üniversite şehrimize gittim görüştük benim ona yine eskisi gibi davranacağımı sandı ama aşırı soğuk görünce od aşırı kızdı ve birbirimize girdik hayatımızın en büyük kavgasını ettik.ben arabadan indim beni bindirmeye çalıştı defalarca aradı açmadım buarada bu önceki gün ailesiyle plan yapmış ve iftarı beraber yapacaz diye planlamışlar o yüzden annesi aradı ve bende herşeyi anlattım aşırı üzüldü buluşup konuşalım dedi buluştuk illa eve gidelim dedi gitmedim çok üzüldü oda neyse ben arkadaşlarımın yanına geldim akşam 9 gibi aradı açmak zorunda kaldım ve hüngür hüngür ağlıyo yalvarıyo özür dilerim buluşalım diye neyse bbuluştuk ve beni zorla kuyumcuya götürdü illa yüüzklerimizi alıcam nişanlanmalıyız biizmki çok uzadı çılkı çıktı hem ben artık seninle sevgili değil nişanlı olmak istiyorum sevgililikten bıktım dedi.sonrada aldı beni halasıgile götürdü 10dklığına uğradık iftara gitmedim ya gönüllerini almak için yanii ve ertesi gün yine kavgalı değil ama çokda iyi şekilde ayrıldık diyemem.geldim ve hala aramadı oda ne yaptığını bilmiyo bende ben anladımki o deli gibi nişanlanmak istiyo ama şuan belirli bi işi bile yok bizimkiler asla izin vermez o ise herşeyi atlatırız diyo.ben bana daha rezaletini kanıtlamadın bile ne nişanı diyorum o ise yüzkere anlattım bişe yapmadım diyo.yeltendim evet ama yapamadım diyo.kızlar yani resmne deprosyana girdim gören arkadaşlarım tanıyamadı beni okadarki zayıflamışım 1 ay içinde ben ne yapıcam hem onu seviyorum ama hemde şüphelerle yaşayamam ben ne olur fikir verin