Aayrılamıyoruz da bir arada da olmuyo nolcak peki

Sorun aşılmayacak bi sorun değil. Bence zamana bırak biraz sonucta yeni ewlisiniz. Benim eşimde cok düşkün ailesine. Ben 3 senedir babamı görmüyorum. Ayrı şehirlerdeyz göndermiyor. En azındn ani karar werme.
Eşin ailesine düşkün seni ise üç yıldır babanın yanına göndermiyor üç yıldır gormedin yani çok adaletli bir eşin varmış gerçekten

Ewet cnm cok adaletlidir. Sorn bnm eşimn adaleti deil. Sen rahat ol hayatımı bilmednde sacma sapn seyler yazma

Ewet cnm cok adaletlidir. Sorn bnm eşimn adaleti deil. Sen rahat ol hayatımı bilmednde sacma sapn seyler yazma

Saçma değil ki canım. Yazık değil mi sana 3 yıl ya.. Hiç özlemiyo musun babanı? Ama eşinin ailesiyle hep görüşüyosun, hiç adaletli değil.

Arada aşk olsa bile bu sorunlar atlatılamazken, aşk olmayan bi evlilikte hiç yürümez. Eşin anlaşmalı boşanmaz mı bir yıl dolunca? Belki o sırada da kıymetini anlar bilemedim. Ya da barodan avukat..
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk için acele etme. Evliliğin zaten çalkantılı o çocuğa yazık olmaz mı boşanırsan?
Boşanacağıma en çok şu yüzden seviniyorum bidaha aile muhabbetlerine maruz kalmıcam. Hiç bana göre değildi zaten!

Geri kalan problemlerini bilemem onlar beni asar da, bulunduğun ilin aile ve sosyal politikalar il mudurlugune basvurarak adli yardim talep edebilirsin. Calismayan kadinlara baro avukat destegi sagliyor. Yalniz artik hakimler cok hayati sorunlar olmadikca evliligin ilk bir yilinda bosanmayi oyle yada boyle erteletiyorlar. Yani hukuk destegi alsan da cat diye bosanamazsin biraz zamanı göze almalisin

Ben 5 senelik ewliyim anlaşmalı bosanma gibi olabilir. Ben cok sıkıldım kafayı yemek üzereyim zaten

Daha yeni evlisin.
Ne hayallerle evlendin kim bilir.
Allah yardimcin olsun canim.
Insallah en hayirlisi olur senin icin.
Peki esin hepmi boyle anacti? Aileciydi? Hic bilemedinmi onceden?

Back
X