abaartiyorum muyum

laterit

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
24
1
16
İstanbul
Mrb arkadaslar napacagimi bilmiyorum sizden yardim istiyorum.bugun esimden hesap kartinim dokumunu sordum bi bakiyim dedim.yok mok dedi gostermemeye calisti.bende calisan biriyim o benim harcamalarimn hepsini noktasina kadar bilir neyse zorla internet bankaciligindan baktim ama gostermeeye calisiyo yine tranfersferlerdn kardesinin hesapiniu gordum.para mi gonderdim ne alakasi var oraya kayitli falan dedi neyse bende oyle olmaz deyince gonderirim sen karsiman dedi laptpu falan yere atti neyse bende cok sinirledim ben calisacan biriyim ve harcadigim paranin kurusuna kurus sorar ve 2gun once canta aldim diye nelerr soyledi

kardeşine para göndermesi sizin için sorun mu, o yüzden mi saklamaya çalıştı acaba. Çanta aldığınız için söylenmesi hata, hesap sorarken kendi bişeyler saklaması hata ama nedeni ne olabilir sizce

Evlilikte saklı gizli olmaz..
Madem kardeşinin ihtiyacı var, oturulur ortak bir bütçe hazırlanır ve gönderilir çok gerekliyse..
Saklı yapılan işler hep beni kötü düşündürür.. Hayırlı iş bile olsa, şer gibi davranırım ve bu düşüncem değişmez..

Kardeşine para göndermesinde bir sorun göremedim. Tabi bu sürekli olmadığı sürece. Sizin bu konuyla ilgili daha önce bir tepkinize şahit olduysa aynı şeyi yaşamak istememiş olmalı. Yani maddi sıkıntınız varken aşırı harcamalar yapılıyorsa (her iki taraf içinde geçerli) uyarılmasını doğru buluyorum ama böyle bir durum yoksa size bukadar müdahale etmesi yanlış.

eşin acaba kardesıne para gondermesıne sızın bırsey dıyecegını mı duşundu??belkı oyuzden saklama geregı duydu..ama sıze çantanın hesabını soruyorsa kendı yaptıklarının hesabını vermeli..

Mesele su ki ben bugune kadar ki hic bi hesap dokumune bakmadm suraya sunu verdim dedi tmm dedim .ve biz iki maasli bi aileyiz ve birikimimiz yok hic daha oncw sordugumda sinirlenip bagrip cagriyodu bn o zamn giderlerimiz fazlaydi simdi durum yine ayni yani bu durumun daha oncesi varmi bilmiyorum bide ben o kadar calip kazanip niye onlara yediriyim sonucta cocugum bile bakicida buyuyo .herkes rahatina bakack cocugum rezil olacak esim benim kazandigim paranin harcarken bile hesapini veriyorum ne yapacagimi sasirdim

hiç de abartmamışsın ne yapmışsın ki. hem gizli saklı iş yapıyor hem de ortaya cıkınca leptopu yere atmalar. ben olsam yerden alır kafasına atardım.

en sinir olduğum erkek modeli.allah kolaylık versin

Kardeşi cani kani.benim ablam evli olmasına rağmen annemin gönlu hoş olsun diye koltuk takimi hali filan aldi.aylik nerden baksak uç asagi beş yukari yardimi oluyor durumumuz iyi olmasina rağmen:) bu sebeple para yollamasinda hic bi kusur goremedim esinizin.ancak size bunu söylememesi hatali evet.lakin neden söylemedi soylememesinin altında daha önce bundan yasadiginiz sorunlarmi var ? Bunlari siz daha iyi bilirsiniz .cantaniza kadar karismasida ayri bi sacmalikki ben calisiorum sanane.dinimizde - erkegin calistiginda aldigi paranin kuruşuna kadar evine fayda saglamasi farz.ama kadina farz olmamakla birlikte kadinin kendi kazandigi parayi dilediği gbi harcamasi hakk.elbetteki israf olmadan ki israf bambaşka konu simdi.- Eşiniz size karisamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
soracaksında sormalısında canım her sorunun ardından kaldırıp bir şeyler fırlatması yazık sinir olurum böle erkeklere suclarını yada cevap vermek istemedikleri konuları edepsizlikle savmaya calısıyorlar

yardım etmesinde bir sorun tabiki canım ama böle edepsizlikle haraket etmesi cok yanlıs hadi yaa benim kazandıgım parayı eşime vermek zorunda değilim he isticem geri paralarımı

yardım etmesinde bir sorun tabiki canım ama böle edepsizlikle haraket etmesi cok yanlıs hadi yaa benim kazandıgım parayı eşime vermek zorunda değilim he isticem geri paralarımı

İste tabiki:)) sökul paralari beeey. O niye o . iste KK dan bi hatun dedi dinimizce boyleymis :) sonra telefondaki PC de ki KK uygulamaları silinir beyi tarafından.ve krizantemle sevdicegi başbaşa mutluuuuuu bi hayat surerler

silinemezzzz sildirttirmemmmmmmmmmmmmmm zaten tek girdiğim site burası onu ellettirmemmmmmmmmmmmmmmm sölicem ama az mı gün paralarımı ona verdim az mı maas kartlarım elinde gezdi sölicem uleynnnn bende yiyip içip gezicem valla

:)) musmutlu olun insallah

Ve tabiki darisi bana iki yila:)

çocuğunuz bakıcıyla büyüyecek, sonra eşinin harcamalarına karışıp,
bir çantanın kavgasını yapacak ama
gizli gizli kardeşine para gönderirken (hele bunu düzene otutturduysa) sorun olmayacak
tabi ki haklısınız arkadaşım.
o zaman size de karışmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…