Mrb arkadaslar napacagimi bilmiyorum sizden yardim istiyorum.bugun esimden hesap kartinim dokumunu sordum bi bakiyim dedim.yok mok dedi gostermemeye calisti.bende calisan biriyim o benim harcamalarimn hepsini noktasina kadar bilir neyse zorla internet bankaciligindan baktim ama gostermeeye calisiyo yine tranfersferlerdn kardesinin hesapiniu gordum.para mi gonderdim ne alakasi var oraya kayitli falan dedi neyse bende oyle olmaz deyince gonderirim sen karsiman dedi laptpu falan yere atti neyse bende cok sinirledim ben calisacan biriyim ve harcadigim paranin kurusuna kurus sorar ve 2gun once canta aldim diye nelerr soyledi
Mrb arkadaslar napacagimi bilmiyorum sizden yardim istiyorum.bugun esimden hesap kartinim dokumunu sordum bi bakiyim dedim.yok mok dedi gostermemeye calisti.bende calisan biriyim o benim harcamalarimn hepsini noktasina kadar bilir neyse zorla internet bankaciligindan baktim ama gostermeeye calisiyo yine tranfersferlerdn kardesinin hesapiniu gordum.para mi gonderdim ne alakasi var oraya kayitli falan dedi neyse bende oyle olmaz deyince gonderirim sen karsiman dedi laptpu falan yere atti neyse bende cok sinirledim ben calisacan biriyim ve harcadigim paranin kurusuna kurus sorar ve 2gun once canta aldim diye nelerr soyledi
Kardeşi cani kani.benim ablam evli olmasına rağmen annemin gönlu hoş olsun diye koltuk takimi hali filan aldi.aylik nerden baksak uç asagi beş yukari yardimi oluyor durumumuz iyi olmasina rağmen:) bu sebeple para yollamasinda hic bi kusur goremedim esinizin.ancak size bunu söylememesi hatali evet.lakin neden söylemedi soylememesinin altında daha önce bundan yasadiginiz sorunlarmi var ? Bunlari siz daha iyi bilirsiniz .cantaniza kadar karismasida ayri bi sacmalikki ben calisiorum sanane.dinimizde - erkegin calistiginda aldigi paranin kuruşuna kadar evine fayda saglamasi farz.ama kadina farz olmamakla birlikte kadinin kendi kazandigi parayi dilediği gbi harcamasi hakk.elbetteki israf olmadan ki israf bambaşka konu simdi.- Eşiniz size karisamaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yardım etmesinde bir sorun tabiki canım ama böle edepsizlikle haraket etmesi cok yanlıs hadi yaa benim kazandıgım parayı eşime vermek zorunda değilim he isticem geri paralarımı
İste tabiki:)) sökul paralari beeey. O niye o . iste KK dan bi hatun dedi dinimizce boyleymis :) sonra telefondaki PC de ki KK uygulamaları silinir beyi tarafından.ve krizantemle sevdicegi başbaşa mutluuuuuu bi hayat surerler
silinemezzzz sildirttirmemmmmmmmmmmmmmmzaten tek girdiğim site burası onu ellettirmemmmmmmmmmmmmmmm sölicem ama az mı gün paralarımı ona verdim az mı maas kartlarım elinde gezdi sölicem uleynnnn bende yiyip içip gezicem valla
silinemezzzz sildirttirmemmmmmmmmmmmmmmzaten tek girdiğim site burası ellettirmemmmmmmmmmmmmmmm sölicem ama az mı gün paralarımı ona verdim az mı maas kartlarım elinde gezdi sölicem uleynnnn bende yiyip içip gezicem valla
:)) musmutlu olun insallah
Ve tabiki darisi bana iki yila:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?