Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Ikinizin nisani sorman gerekirdi ortak karar verilir boyle seyler de yanlis yapmissin tatlimm adam hakli

ben pasta kesip senin ağzına koymam

Bunu mumkunse dugunde de yapmayin cok itici :110:

Gecenlerde kuzenimin nisani vardi. Organizasyon olsun kalabalik olsun ikramlar olsun bildigin dugun gibiydi. Tek fark kizin gelinligi pembeydi. Nisan eski dilde isaret demek. Yani iki insan evlilik dusundugunde evlenene kadar birbirlerine isaret koyarlar. Bunun icin dugunden farksiz organizasyon sacma bence.

4500 e anlaştığın ordu evi, normal bir düğün salonundan farksız bence.. yani 200 kişilik nişan için çok iyi fiyat.!
Zaten o kadar insanı eve tıkamazdınız.. cafeler de hem yetersiz, hem de çok özentisiz olurdu bence..
Cafede en fazla 30, bilemedin 50 kişi olabilir. Hem düğün gibi herkesi çağırıp, hem de nişanı sorgulamaları çok saçma..
Deniz kenarında yapılacak düğünü de, gölgede filan bırakmaz. Üstelik 10000 liraya deniz kenarı anlaşmanızda çok çok iyi.!
Nişanlınızın istediği gibi pasta töreni de olmayacakmış. Hem de yemekli, millet eğlenecek..
Nişanlınız neyin olayını yaratıyor, anlayamadım doğrusu..! Zaten herşeyden haberi vardı diyorsunuz..
200 kişi geleceğinden de haberi vardı herhalde? Nereyi yani, mahalle kahvesini mi tutacaktınız?
Zaten o da 1 evin 1 oğlu, ben de tek kızım diyorsunuz.. Ne güzel, herşey güzel olacak işte.. bu neyin gerginliği?
Beğenmiyorlarsa o zaman bütün davetlileri iptal edip, sadece ana-babasıyla gelsin.. evinizde bir yüzük takıverin, bitsin.!

Nişana 150 kişi çok diyenler??? Size mi soruluyor?
Evet?
Konu sahibi defalarca "abartiyor muyum" dedigine gore bu konuda insanlarin fikir beyan etmesinden dogal ne var?

Herkes kendi acisindan, "bana gore" diye yazacak tabii her baslikta oldugu gibi. Bilim mi konusuyoruz da birisi "aa bana gore e=mc2 cok abartiliyor" dedi? Konu sahibi insanlarin fikrini istiyor, kendi fikrimi yazmayip alt komsumunkini mi yazayim? Siz hicbir konuya kendi fikrinizi yazmiyor musunuz?

Forum gibi bir ortamda insanlarin "bana gore" diye kendi fikrini ifade etmesinden niye bu kadar gocundunuz ki? Konu sahibi bile sizin tepkinizi vermedi

adam böyle abartıları sevmıyordur
ben de sevmem
nişanın cok abartılması bana da dediği gbi biraz varoş halleri anımsatıyor.

Bende karşıyım açıkcası nişanın öyle büyük organizasyon olarak yapılmasına ama istemekte en doğal hakkınız. Bunu sii kırmadan da dile getirebilirdi. nişan da utanan, düğün de utanmayacak mı yani :işsiz:

Back
X