Abartıyor muyum acaba fikrinizi almak istiyorum.

Benim kayınvalidem de aynısını derdi biri bebek var mı diye sorunca erken daha diye.
Zamanla geçiyor benimki ağız bile yokluyor şimdi var mı diye.
Yaşın küçükse o yüzdendir, belki annaanneyi susturmak içindir 2 sene demiştir
Takılma yani sen bebek yaptıktan sonra ay ben istemiyordum demez bence

yani hem güldüm hem kızdım açıkcası :)
abes geldi yani bu şekilde bir davranış ben cocuk musum karar veremiyomusumda veliliğimi yapıyomuş gibi oldu
Ben de zaman zaman böyle şeyler yaşıyorum ve araya girip öyle değil böyle diyesim geliyor sonra amaaaan boşver diyorum. Sinir olmaya değmez. Çok önemli bir kınu olmadığı sürece sorun yok.

kötü niyetle söylememiştir belki sen bu tarz sorulardan rahatsız olursun diye konuyu hemen kapamak istemiştir .Ayrıca sürekli çocuk diye laf sokmasından iyidir

bana da sen rahatsız olmayasın diye konuyu kapatmak için söylemiş gibi geldi. :KK64:

Benim kayınvalidem de aynısını derdi biri bebek var mı diye sorunca erken daha diye.
Zamanla geçiyor benimki ağız bile yokluyor şimdi var mı diye.
Yaşın küçükse o yüzdendir, belki annaanneyi susturmak içindir 2 sene demiştir
Takılma yani sen bebek yaptıktan sonra ay ben istemiyordum demez bence
olduktan sonra tabiki bişey diyemez, hiç beklemedikleri anda süpriz yapıcam onlara :)))
işin şakası bi yana da tabiki ısrarcı olması daha kötü olurdu da böyle de istemez tavırları da dikkatimi cekiyor yani

Ben de zaman zaman böyle şeyler yaşıyorum ve araya girip öyle değil böyle diyesim geliyor sonra amaaaan boşver diyorum. Sinir olmaya değmez. Çok önemli bir kınu olmadığı sürece sorun yok.
bende öyle yaptım tartışmaya girmedim onun lafının üstüne lafta söylemedim konu uzasa daha cok üzülücem aramız bozulacak belki de gerek yok diye düşündüm

kötü niyetle söylememiştir belki sen bu tarz sorulardan rahatsız olursun diye konuyu hemen kapamak istemiştir .Ayrıca sürekli çocuk diye laf sokmasından iyidir
orası öyle tabi ki ısrarcı olsa daha cok canım sıkılır ama ilk torunu olacak insan da şöyle azıcık heves arıyor yani :)
daha doğrusu böyle istemez tavırları olduğundan dolayı bende böyle bir düşünce belirdi sanırım

Kızlar Merhaba,

1,5 Yıllık evliyim. şuan için henüz çocuk düşüncemiz yok zaten birde sivilce tedavisi gördüğüm için istesekte yapamıyoruz. ilacım biteli ocak 2015 'te 1 sene olacak ve ben bu tarihten sonra rahat bir şekilde çocuk yapabilirim. Ama dediğim gibi yakın tarihte zaten böyle bir düşüncemiz de yok.
Şimdi geleyim konuya. Kayınvalidem ile genel de iyi geçiniriz bir sıkıntımız yok çok şükür. kızı da olmadığı için eşimin anne babası ayrı bir düşkünlerdir bana.
fakat 2 defa şöyle bir olay yaşadım. eşimin ailesinde kalabalık olduğumuz farklı birkaç akşamda eşimin 78 yaşındaki ananesi gayet masumane şirin bir tavırla kızım artık çocuk sırası sizde anlamına gelir şeyler söyledi ama o yaşına rağmen kibarlıktan ölecek yani. eşimin annesi de daha ben ağzımı açamadan yok yok anne daha onların erken 2 seneleri var daha diyerek lafın ortasına daldı.böyle bir duruma benim cevap vermem gerekmez mi? açıkcası çokta hoş karşılamadım bu hareketini ve bikaç defa yaptı bunu. Çocuk yapmak istesem kamuoyuna sunacak halim yok ama neden bu müdahale anlamış değilim. dışardan bakabilenler olarak sizlerin yorumunu almak istiyorum..
Belki sen rahatsız olmuşsundur anneannenin lafından diye,kadın kurtarma amaçlı konuşmuştur.

orası öyle tabi ki ısrarcı olsa daha cok canım sıkılır ama ilk torunu olacak insan da şöyle azıcık heves arıyor yani :)
daha doğrusu böyle istemez tavırları olduğundan dolayı bende böyle bir düşünce belirdi sanırım
kız öle düşünme istekli olmaz mı benim kendi annem derdi hemen yapma ben bakmam falan diye şimdi hafta sonları bile görmek istiyor

Belki sen rahatsız olmuşsundur anneannenin lafından diye,kadın kurtarma amaçlı konuşmuştur.
belki de.. kayınvalidem böyle herşeyde mutlaka fikrini atar ortaya birde fikrini söyler bence öyle yapın ama yine siz bilirsiniz tavırları olur :) ona bağlıyorum birazda

bende çok iyimser düşünmek istiyorum ama olmuyo:KK76:
çocuk planımızdan hiç bahsetmedik hem bize bişey soran olmadı hemde ben zaten bana özel bir konuyu büyüklerin içinde konuşma taraftarı olmadım.o yuzden bu tarzda düşündüğünü hiç sanmıyorum :)

Böyle düşünüyorsam, tavrımla belli ederdim :)

Back
X