abartiyor muyum sizce Normal mi bu durumlar ?

beautiful11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
65
0
16
Denizli
MerhabaLar eşimi ben çok kiskaniyorum evli arkadaşlarinin hanımlariyla, iş arkadaslariyla sohbet ediyor ama biraz içten biridir eşim sicakkanlidr ben İse öyle olmasıni istemiyorum az konuş diyorum ama boşa diyorum eve misafir geldgnde hanimina da anlatiyor Bİ şeyler sinir oluyrum uyardigim halde fazla konuşuyor gibi bu yüzden kawga ediyoruz çok bunaltmsim onu öyle diyor ben mi abartiyorum size göre konuşmasi normal mi sizin esiniz veya sevgilinizde konuşuyor mu böyle? kendime engel olamiyorum kiskanclgima uzuluyorum

Gözünüzü korkutmak istemem ama aşırı kıskançlıklar boşanmaya kadar gidebiliyor bir kez soğudu mu bidaha zor olur eskisi gibi olmak o yüzden bence sıkmamaya çalışın

bence abartıosun canım seninki hastalık derecesinde eşini bu kadar bunaltma derim sonra bi bakmışsın kuş yuvadan uçuvermiş:10:

Bende dun uyuz oldum sevgilime boyle bi muhabbetten :( malesef sevgilimde cok sosyal ama, bende sosyalim. Siz soyle yapin siz de erkeklerle abartmadan konusun eger tepki gosteriyorsa sorun vardir. Ama yok gostermiyorda daha bi mutlu oluyorsa sorun yoktur.

MerhabaLar eşimi ben çok kiskaniyorum evli arkadaşlarinin hanımlariyla, iş arkadaslariyla sohbet ediyor ama biraz içten biridir eşim sicakkanlidr ben İse öyle olmasıni istemiyorum az konuş diyorum ama boşa diyorum eve misafir geldgnde hanimina da anlatiyor Bİ şeyler sinir oluyrum uyardigim halde fazla konuşuyor gibi bu yüzden kawga ediyoruz çok bunaltmsim onu öyle diyor ben mi abartiyorum size göre konuşmasi normal mi sizin esiniz veya sevgilinizde konuşuyor mu böyle? kendime engel olamiyorum kiskanclgima uzuluyorum

Merhaba,

anladığım kadarıyla eşinizin karakteri sıcakkanlı ve içten. eminim ki sohbetlerinde de herhangi bir art niyeti de yoktur. Ama siz bu durumdan rahatsız olup aşırı kıskanç tavırlara girdiğinizde eşiniz eninde sonunda kendisine güvenmediğinizi düşünecek daha ciddi boyutlarda ilişkinize zarar verecek yanlış anlamalar olacaktır aranızda. Bence eşinizi bu şekilde kabul edin rahatsızlığınız elbette olacaktır ve bu rahatsızlığınızı dile getirecek farklı iletişim yolları deneyin. Ben dilini kullanın eşinizi suçlamadan yalnızca eşinizin bu davranışı karşısında kendinizdeki olumsuz duyguları ben dili ile anlatın.

canım benim eşim de öyle ortamda dikkat çeker konuşur bayanlarla özellikle sohbeti iyidir ben de çok kıskancımdır bazen istemeden de olsa uyarıyorum ama şöyle düşünmek lazım içinde en ufak bir kötülük olan kocasının yanında ya da kendi karısının yanında bu kadar rahat muhatap olabilir mi o bayanlarla? sosyallikten kaynaklanıyor. klişe olacak ama sessiz attan korkmak lazım. üzme kendini

Yok canim bizler kocalarimizi fanusa aldik,
sadece ekmek ve su veriyoruz.
Etraflarinda disi sinek bile ucamiyor .

Pardon da ne kadar hastalikli dusuncelere sahip oldugunuzun farkinda misiniz?

Sorunuza da cevap vereyim normal degilsiniz...

canim arkadaşım, afedersin de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek , deyimini aklında tut , sen öyle davrandıkça dicekki ya bende varmış çok değerli şeyler demekki kadınlar tarafından ilgi görüp beğenilecek birisiyimki eşim böyle davranıyor diye bi yerleri kalkcak kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görcek ve zmanla gözü dışarıya döncek, yeni evliyken çok oluyor böle kıskançlıklar , 4 elle sarılıosun bişy sanıosn nedense :9::9: :60: zamanla geçiyor rahat bırakıosn amaaan diosn, dank edio , zamanla eşin şişmeye başlıcak havalancak o zaman anlıcaksın ve bırakcaksın kıskançlığı, neyini kıskanıosn adam zaten önünde yapıo ne yapıosa, gerçekten çok ciddiyim kendilerini zorla bişy sandırıyoruz biz adamlara , tut kendini kemirsede içini tut , ŞIMARTMA TATLIM, zamanla geçiyor , o düşünsün ne olduda boşladı artık kıskanmıyor beni die bırak

abartamamak lazım ama ben de kıskanırım sevdgımı ne var bunda.artık devir kötü insan her şeyen korkuyorum ben en yakın arkadaşlarımdan biriyle aldatılmıştım.şimdi etrafımdakı herkese şüphecı bakıyorum ıster ıstemez.ama çok sıkmamak lazım o da bir gerçek.hatta artık kıskanmadgını bellı ettgnde daha cok bozulur hale gelıyorlar ne hıkmetse

Hastalıklı bir bakış açısı bence. Adam sohbet ediyor yahu, taciz etmiyor karşısındaki insanı.

Adam sessiz sakin olsa bu kez arkadaşlarımla akrabalarımla diyalog kurmuyor, konuşmuyor diye konu açardınız kesin.

devir kötüyse sizin için de kötü.. ben eşinizin yerinde olsam kendisine yaptığınız bu eziyeti 1 hafta size uygulardım.. o zaman açıklığa kavuşurdu kafanızda yaptığınız normal mi yoksa değil mi? :ssz:

Bende dun uyuz oldum sevgilime boyle bi muhabbetten :( malesef sevgilimde cok sosyal ama, bende sosyalim. Siz soyle yapin siz de erkeklerle abartmadan konusun eger tepki gosteriyorsa sorun vardir. Ama yok gostermiyorda daha bi mutlu oluyorsa sorun yoktur.

Sosyal insanla ugrasmak zor iş arkadaşlariyla bende konuşuyorum ama mesafeliyim baya icimde yok samimi olmak BELKİ de bu yüzden pek kiskanmiyor o beni.

devir kötüyse sizin için de kötü.. ben eşinizin yerinde olsam kendisine yaptığınız bu eziyeti 1 hafta size uygulardım.. o zaman açıklığa kavuşurdu kafanızda yaptığınız normal mi yoksa değil mi? :ssz:

ben onu kiskandircak Bİ şey yapmiyorum ışte ici rahat bu yüzden ama benim değil sosyal olmasni İstemiyrum:(

ben onu kiskandircak Bİ şey yapmiyorum ışte ici rahat bu yüzden ama benim değil sosyal olmasni İstemiyrum:(

nasıl birşey yapmıyorsunuz? mesela sabah olunca perdeleri açmıyor musunuz? markete alışverişe gitmiyor musunuz? taksi veya toplu taşımaya binmiyor musunuz? telefonu 2 kereden daha uzun çalmadan mı açıyorsunuz? hah işte ben eşinizin yerinde olsam bunları yasaklardım size :27: o zaman kısıtlanmak nasıl bir his olduğunu görürdünüz, çünkü siz ona aynen bu saydıklarımı yapıyorsunuz.. o sosyal insanın içinde ki hissi öldürürseniz, size nasıl bir geri dönüşümü olur bilemem.. sonra eski halini aramayın da.. :34:

Yeni evlisiniz sanirim,
bence kiskancligin dozunu ayarla,
yoksa evliligin yipranabilir...

Merhaba,

anladığım kadarıyla eşinizin karakteri sıcakkanlı ve içten. eminim ki sohbetlerinde de herhangi bir art niyeti de yoktur. Ama siz bu durumdan rahatsız olup aşırı kıskanç tavırlara girdiğinizde eşiniz eninde sonunda kendisine güvenmediğinizi düşünecek daha ciddi boyutlarda ilişkinize zarar verecek yanlış anlamalar olacaktır aranızda. Bence eşinizi bu şekilde kabul edin rahatsızlığınız elbette olacaktır ve bu rahatsızlığınızı dile getirecek farklı iletişim yolları deneyin. Ben dilini kullanın eşinizi suçlamadan yalnızca eşinizin bu davranışı karşısında kendinizdeki olumsuz duyguları ben dili ile anlatın.
ıştemedigim kişilerle de konuşuyor bazen ben konuşmasin demiyorum ama mesafe koymayı bilsin istiyorum olmuyor bende değişemiyorum ne olacak bilmiyorum BENİ sıkma diyor

nasıl birşey yapmıyorsunuz? mesela sabah olunca perdeleri açmıyor musunuz? markete alışverişe gitmiyor musunuz? taksi veya toplu taşımaya binmiyor musunuz? telefonu 2 kereden daha uzun çalmadan mı açıyorsunuz? hah işte ben eşinizin yerinde olsam bunları yasaklardım size :27: o zaman kısıtlanmak nasıl bir his olduğunu görürdünüz, çünkü siz ona aynen bu saydıklarımı yapıyorsunuz.. o sosyal insanın içinde ki hissi öldürürseniz, size nasıl bir geri dönüşümü olur bilemem.. sonra eski halini aramayın da.. :34:
Eskiden o da beni çok kisitlardi sevgiliyken canım nasıl olduğunu çok iyi biliyorum Bİ yere yollamiyordu ama simdi pek kiskanmiyor sence güvendgi için mi kiskanmiyor SENİN eşinde mi böyle ?

Yok canim bizler kocalarimizi fanusa aldik,
sadece ekmek ve su veriyoruz.
Etraflarinda disi sinek bile ucamiyor .

Pardon da ne kadar hastalikli dusuncelere sahip oldugunuzun farkinda misiniz?

Sorunuza da cevap vereyim normal degilsiniz...
size misafir geldgnde hanımi ile eşiniz konuşsa Baya Baya rahatsız olmaz misiniz? kabul ediyorum Hata yapiyruw ama nasıl degsirim herkesten kiskaniyorum

Back
X