abartiyor muyum sizce Normal mi bu durumlar ?

Eskiden o da beni çok kisitlardi sevgiliyken canım nasıl olduğunu çok iyi biliyorum Bİ yere yollamiyordu ama simdi pek kiskanmiyor sence güvendgi için mi kiskanmiyor SENİN eşinde mi böyle ?

iyi de bir yere göndermemek kıskançlık değil ağır güvensizlik sorunudur.. eğer eşler birbirini biliyor ve tanıyorsa gideceğiniz yer için izin almanıza gerek yok ki zaten, haber vermeniz yeterli.. kısıtlamak = kıskançlık değildir yani sevgili arkadaşım.. bilemiyorum eşim beni bu kadar kısıtlasa sağlam bir olay çıkarırdım herhalde, kaldı ki ben çok sosyal bir insanım..

canim arkadaşım, afedersin de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek , deyimini aklında tut , sen öyle davrandıkça dicekki ya bende varmış çok değerli şeyler demekki kadınlar tarafından ilgi görüp beğenilecek birisiyimki eşim böyle davranıyor diye bi yerleri kalkcak kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görcek ve zmanla gözü dışarıya döncek, yeni evliyken çok oluyor böle kıskançlıklar , 4 elle sarılıosun bişy sanıosn nedense :9::9: :60: zamanla geçiyor rahat bırakıosn amaaan diosn, dank edio , zamanla eşin şişmeye başlıcak havalancak o zaman anlıcaksın ve bırakcaksın kıskançlığı, neyini kıskanıosn adam zaten önünde yapıo ne yapıosa, gerçekten çok ciddiyim kendilerini zorla bişy sandırıyoruz biz adamlara , tut kendini kemirsede içini tut , ŞIMARTMA TATLIM, zamanla geçiyor , o düşünsün ne olduda boşladı artık kıskanmıyor beni die bırak
canım ben çok konuşmasini kiskaniyrum etrafi tarafindan hep seviliyor icten oldugu icin haklısın simartmamaklazim erkekleri denycem

size misafir geldgnde hanımi ile eşiniz konuşsa Baya Baya rahatsız olmaz misiniz? kabul ediyorum Hata yapiyruw ama nasıl degsirim herkesten kiskaniyorum

Ben cevapliyim olmam cünkü art niyet aramam,
karsilikli muhabbet sonucta yeri geldiginde sende onun esiyle konusabilirsin bunda kötü birsey yok,
ha esine yada arkadasina güvenin yoksa o baska..:34:

Kiskanclik konusunda basi yanan biriyim esim gulumserken bile o tarafta erkek varmi derecesinde kiskancti. Ama soylemem gerekiyor ki sikma beni diyorsa gercekten sikmayin boyle hayat gecmez huzursuzlugun nedeni ne anlamadim ki sosyal oldugunu bile bile evlenmediniz mi neden kiskanclik kendinize guvenin once disinizi sikmayi bilin.
bence kesinlikle hatalisiniz ve esinizi kaybedebilirsiniz bunaltmayin huzur verir ki sizde huzur bulun. Madem bu kadar kiskanc bir yapiniz var. Haremlik yasayan sizide oyle yasatacak bir es bulsaydiniz siz sag selamet yasardiniz.
Yuvanizin dagilasini yada buyuk zarar gormesini istemiorsaniz toparlanin derim. Kendinize guvenin ve kiskancligin nasil kotu bir sey oldugunu anlayin.

kıskanabilrsnz bu çok normal bu devirde ne insanlar var.ama bunu eşinize bu şeklde belirterek çok afedersnz ama eeşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyosunuz.yoksa tabiki dikkat edin gözünüzü açın ama bu şklde yaparak yanlş yoldasnz!

valla benim eşimde çok sıcakkanlıdır anında muhabbeti bağlar.evli arkadaşlarımızla goruştugumuzde gayet guzel sohbet ortamlarımız olur.ne ben yanlış anlarım ne eşim benı yanlış anlar.çift arkadaşlarımızda oyledır.nıye kendınıze zehır edıyorsunuz o guzel ortamları.buşekılde devam edersiniz maleseff çevrenızde kımse kalmaz yapayalnız kalırsınız.oyuzden eşinize kulak verın ve sıkmayın adamı guzel dakıkaların keyfını cıkarın:49:

seni en iyi ben anlarım.
bu konunun güvenle hiç alakası yok.
yapı meselesi.
bende çok kıskanç bi insanım.
tabi ki kendi ailemden kıskanmıyorum ama onun uzaktan yengeleri olan kadınlardan kıskanıyorum elimde olan bişey değil bu.
arkadaşlarımdan (samimi) da kıskanmam.
eşimi uyarırım, biraz mırın kırın etse de ( aşkım o yengem ama vs. gibi) dikkat eder daha sonra davranışlarına.

canım ben çok konuşmasini kiskaniyrum etrafi tarafindan hep seviliyor icten oldugu icin haklısın simartmamaklazim erkekleri denycem

arkadaşımın eşi de biraz şımarak yaşıtımı bay mı bayan mı demeden herkese şaka yapar , güldürür felan, arkadaşım agır çocuk çok hareketli o da çok kızar , kıskanır defalarca demiş kızmış ama o yine birilerini görünce kaybediyor kendini , kızı takmıyor oda surat bi karış geziyor dinlemedi diye, kız kötü oluyor çocuk candan oluyor , milletin yorumlarında , birazda haklı olduğu yanları var arkadaşımın , ben cıvık erkek pek sevmem erkek agır olmalı , herkes asker arkadaşı gibi hareket edenlerden pek hoşlanmam , kızda dio ama biraz agır ol diye dinleyen yok yazık, seninkini bilmiyorum nasıl ama yine de kıskansanda belli etmemeye çalış canım kendini bişy sanmasın.

Back
X