5 yıllık ilişki üzerine nişanlandığım büyük aşkımdı... çok sevdim, hayatımın merkezi idi. (büyük hata) yedirdiği kazıklar saymakla bitmez, nişanı attım.
neredeyse üzerinden 2 sene geçti. hala karşıma çıkan efendi görünümlü pi.lerle uğraşıyorum.
9 yıllık ilişki üzerine 4-5 ayda toparlanıyor gibi olabilirsin ama henüz birilerini hayatına alabilmen için çok erken olduğunu düşünüyorum.. acele etmemelisin bence.. bilmiyorum ama şuna emin olmaya başladım pek çok herifçioğlu uzun ilişkiden çıkan kadınlara "oo bu her şeyi yaşamıştır,her yola gelir" mantığı güderek yaklaşıyor sanırım.
aşağıda karşılaştığım bazı tiplemeleri derledim;
- ben bir ilişkiye seks yapmadan başlamam diyen tip
-efendi görüntüsünün altında iğrenç bir ayak fetişisti yatan tip
-6 yıllık sevgilisi olduğunu sır gibi saklayıp öğrenince de "ben zati ondan ayrılıcaktım yea" pişkinliğindeki tip
-çok zeki, çok yakışıklı ve sevecen görünen tipin kadınların sadece sevişmek için var olduğunu düşündüğünü belirtmesi
-arkadaşların zoruyla tanıştırılan ve hiçbir elektrik almadığım tipin kendisine nazik davrandığım için beni öpmeye kalkması
-doktor olmasına güvenip daha tanıma aşamasında haftasonu kaçamağı yapmak istediğini dan diye söyleyen tip
-flörtöz davranışlar içerisindeki tipin esprili ortamın rahatlığı ile ukrayna maceralarını anlatmaya başlaması
......
bunlar ilk aklıma gelenler. canını sıkma lütfen..yaşadıklarını okudum, içerisinde benim hikayeme benzer şeyler var.. sanırım yaşadığımız derin acının negatif enerjisiyle böyle tipleri hayatımıza çekiyor olabiliriz, bilmiyorum..
ama umudumu kaybetmiyorum inatla, yaşadıklarımın "o" nun bana gelişinin bir ön bedeli gibi olduğunu düşünüyorum.. bir yerlerde beni beklediğini düşünüyorum..