• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Öyle büyük bişey değil ama illaki tartışmaya sebep oluyor.Eşimle yeni evliyiz kutlama yapmak için arkadaşları cafeye çağırdı bizi ama çok kalabalığız eşli herkes 30 kişi varız herkes üzerime düşüyo oynamalar vs ama eşim yüzüme bakmıyor.millet karısıyla oynuyo bu bana nerdesin demiyor eve geldim büyük kavga ettim Beni görmezden gelemezsin dedim sen artık bekâr değilsin böyle yaparsan bidaha arkadaş ortamına katılmicam dedim.Bin özürle tamam yapmicam deyip gönlümü aldı.dün gece eşli olarak yemeğe davetliyiz yine aynı şeyi yaptı arkadaşı benimle konuştu karşılıklı oturmuştuk en baştan.eşimde eşiyle gece boyunca, eşimede arkadaşınada art niyetli demiorum.herkes karısını hiçe sayıyor.yenge diyerek kardeşim diyerek bana anlatiyo eşimde aynı şekilde karısına.Kıskançlık anlamayın lütfen sadece bana toplumda pas vermemesi sohbet etmemesi çok zoruma gidiyor

Son düzenleme:
Abartıyorsun. Bu bakış açısıyla baktığın sürece hep eşinin seni gormezden geldiğine inanacaksın, kavga çıkarıp mutsuz olacaksın. Adam seni görmezden geliyor olsa niye götürsün ki o ortama?

Abartıyorsun. Bu bakış açısıyla baktığın sürece hep eşinin seni gormezden geldiğine inanacaksın, kavga çıkarıp mutsuz olacaksın. Adam seni görmezden geliyor olsa niye götürsün ki o ortama?
Ya ama hiç konuşmuyo bende dile getirip benimle zorla konuşturmak istemiyorum

Bencede görmezden gelmiş olsa götürmez eşine bı konuda kızdıgın için bşyleri görmüyor olabilir misin? Örneğin eşin, arkadaşıylada konuşmuştur mutlaka ama sana arkadaşının eşiyle konuşmuş gbi geliyordur

Ben size hak verdim
Ben aile ortamında eşim de birkaç ke aynı şeyi yaptı bende söyledim

İllaki konuş et değil ama bakışınla da tatmin edebilir bence

Erkekler biz gibi değil onlara göre bunda ne var ama biz kadınlar öyle değiliz

Bencede görmezden gelmiş olsa götürmez eşine bı konuda kızdıgın için bşyleri görmüyor olabilir misin? Örneğin eşin, arkadaşıylada konuşmuştur mutlaka ama sana arkadaşının eşiyle konuşmuş gbi geliyordur
Yenge yenge diyerek hep ona anlattı kadınla eskiden tanışıyorlar belki tamam dicem ama ben onu kendi çevreme götürdüğüm zaman merkez yapıyorum

Abarti gibi duruyor ama sanırım bende alinirdim:)) belki esiniz fark etmiyordur sonucta uyarinca kabul etmis ozur dilemiş o ortamda siz biraz daha adım atabilirsiniz hazırlayabilirsiniz bence zamanla oturur ins

Evet başbaşayken çok farklı ortamda farklı psikolojim bozuldu acaba ben silik karakter miyim öyle arkadaşıylada normal sohbet ettim.diğer kadın anneydi daha kuralcı sesi çıkan biriydi
Ben size hak verdim
Ben aile ortamında eşim de birkaç ke aynı şeyi yaptı bende söyledim

İllaki konuş et değil ama bakışınla da tatmin edebilir bence

Erkekler biz gibi değil onlara göre bunda ne var ama biz kadınlar öyle değiliz

Öyle büyük bişey değil ama illaki tartışmaya sebep oluyor.Eşimle yeni evliyiz kutlama yapmak için arkadaşları cafeye çağırdı bizi ama çok kalabalığız eşli herkes 30 kişi varız herkes üzerime düşüyo oynamalar vs ama eşim yüzüme bakmıyor.millet karısıyla oynuyo bu bana nerdesin demiyor eve geldim büyük kavga ettim Beni görmezden gelemezsin dedim sen artık bekâr değilsin böyle yaparsan bidaha arkadaş ortamına katılmicam dedim.Bin özürle tamam yapmicam deyip gönlümü aldı.dün gece eşli olarak yemeğe davetliyiz yine aynı şeyi yaptı arkadaşı benimle konuştu karşılıklı oturmuştuk en baştan.eşimde eşiyle gece boyunca, eşimede arkadaşınada art niyetli demiorum.herkes karısını hiçe sayıyor.yenge diyerek kardeşim diyerek bana anlatiyo eşimde aynı şekilde karısına.Kıskançlık anlamayın lütfen sadece bana toplumda pas vermemesi sohbet etmemesi çok zoruma gidiyor
Bi banami garip geldi bu işaretledigim yerler. .

İlj
Abarti gibi duruyor ama sanırım bende alinirdim:)) belki esiniz fark etmiyordur sonucta uyarinca kabul etmis ozur dilemiş o ortamda siz biraz daha adım atabilirsiniz hazırlayabilirsiniz bence zamanla oturur ins
İlk kez girdiğim ortama göre normal sohbet ettim ama diğer eş çocuklu sesi çıkan biriydi silik karakter miyim acaba

İyi de siz surekli evde basbasa konuşup sohbet edebilirsiniz, sosyal ortamlarda tabi ki baskalariyla sohbet edeceksiniz, sosyallesmenin amaci budur.
Yoksa 2 cift bulusup herkes kendi esiyle konusacaksa neden bulusulur ki?

İyi de siz surekli evde basbasa konuşup sohbet edebilirsiniz, sosyal ortamlarda tabi ki baskalariyla sohbet edeceksiniz, sosyallesmenin amaci budur.
Yoksa 2 cift bulusup herkes kendi esiyle konusacaksa neden bulusulur ki?
Ayy tamam içim rahatladı ama 2 dk sonra yine aynı olcam çok haklısınız

Yenge yenge diyerek hep ona anlattı kadınla eskiden tanışıyorlar belki tamam dicem ama ben onu kendi çevreme götürdüğüm zaman merkez yapıyorum

Hep ona anlattıysa o zaman sıkıntı.
Abartmış olmuyorsunuz bu durumda .
Empati yapamıyorsa sizde arkadaş ortamında eşinizi merkez yapmayın bir iki defa aynı şey olunca sizi anlar.

Eşin utangac birisi bence canim toplum icinde hoslanmiyor belli bi cok insan var çevremde eşin gini duzeltirsen ne ala ama duzeltemezsen cok üstüne gitme bence

Toplu olarak eşli görüşmelere katılmayın bence.
Zaten cümbür cemaat takılmak zorunda mısınız onu da anlamadım ya neyse...

Tam olarak hataniz burada.
Merkeze onu almayin. Sosyallesmeye gidiyorsunuz baskalariyla sohbet edin,kafaniz dagilsin. Evde zaten berabersiniz farkli ortamda farkli insanlarla konusmanin nesi kötü

Back
X