abartıyor muyum?

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
Benimle ilgilenen biri vardı ( adı x olsun). bu x ilgisini her fırsatta belli ediyordu. ben onunla ilgilenmiyordum ama gösterdiği ilgi de çok hoşuma gidiyordu. ilgisini zaman zaman abartıyordu. arkadaşlarımda durumun farkındalar. yani kendi kendime gelin güvey olmuyorum :)
Ben genel olarak ilk bakışta soğuk ve mesafeli görünen bi insanımdır ve de yeni tanıştığım insanlarla hemen samimi olmayı sevmem. arkadaşım ise benim tam tersimdir (adı y olsun). bu y ye kim biraz olsun ilgi gösterirse y hemen aşık oldum diyor. boş kalmayı sevmeyen tiplerden maalesef :50: biz aslında 4 kişilik bi gruptuk ama kimse özel sırlarını y ye anlatmazdı. ama yine de y iyi bi insandır...

Şimdi ben x e biraz mesafeli davranınca x de ara ara y'ye takılmaya başladı. bi gün y ile otururken x de yanımıza geldi ve bol kahkahalı güzel bir sohbet ettik (bu ilk sohbetimizdi.) sonra y anında konuyu alkole getirdi ve bi organizasyon yaptı. ben dediğim gibi hemen olan hızlı samimiyetten hoşlanmam. bi bahane ile ben gitmedim ve bu ikisi birlikte gittiler :47::47:
x ile y arasında ne oldu bilmiyorum ama sonuç olarak ben y ye beni ekarte ettiği için çok kızgınım. hayatında kimse olmadığı için x ile özellikle ilgilendiğini düşünüyorum hemde bana rağmen ve bu durumu hazmedemiyorum. ikisini de görmek istemiyorum. ne yapmalıyım :44: önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
X kişinin sana ilgilisi derin değilmiştir sende soğuk davranınc Y nin ilgisine kaymış aklı birde alkol muhabbeti tamam ortak nokta X ile Y bayağı sohbeti ilerletirler.

Arkadaşın ile konuştun mu bu durumu herkes farkıdayken ne yapmaya çalışıyor ve senin şuan X ilgili olman bu durumdan dolayı olmasın kendini de gözden geçir bir güzel.

boşver sıkma canını eger x samimi olarak sana bişeyler hissetseydi y'yle beraber herhangibiryere gitmezdi ikiside basit karekterde birisi sen ise bu zamanda karşılıklı münasebetlerde az rastlanacak bir karektersin sende kendine yakışırbirini bulursun inşallah.ikisinide önemseme bence

ikisini de görmek istemiyorsan bir daha ikisiyle de görüşme:6:
maalesef görüşmemek gibi bir şansım yok. en iyi ihtimalle haziran ya da temmuz sonunda ilişkimi kesebilirim onlarla

X kişinin sana ilgilisi derin değilmiştir sende soğuk davranınc Y nin ilgisine kaymış aklı birde alkol muhabbeti tamam ortak nokta X ile Y bayağı sohbeti ilerletirler.

Arkadaşın ile konuştun mu bu durumu herkes farkıdayken ne yapmaya çalışıyor ve senin şuan X ilgili olman bu durumdan dolayı olmasın kendini de gözden geçir bir güzel.

aslında daha çok alkol benim x le olan ortak noktam. bir kere sohbet ettiğim biriylede içmeye gitmem ben ama y gider ve de gitti. ben y yi tanıdığım için sürecin nasıl gelişeceğini biliyorum. x için önce eğlenceli bi tip diyecek sonra da benim peşimden koştu olacak durum... inanın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum daha doğrusu nedenini anlayamıyorum... şuan yapabileceğim tek şey soğukkanlı olmak :50:

boşver sıkma canını eger x samimi olarak sana bişeyler hissetseydi y'yle beraber herhangibiryere gitmezdi ikiside basit karekterde birisi sen ise bu zamanda karşılıklı münasebetlerde az rastlanacak bir karektersin sende kendine yakışırbirini bulursun inşallah.ikisinide önemseme bence

teşekkür ederim. doğru söylemişşin :42: ama çok bozuldum.

maalesef görüşmemek gibi bir şansım yok. en iyi ihtimalle haziran ya da temmuz sonunda ilişkimi kesebilirim onlarla

aslında daha çok alkol benim x le olan ortak noktam. bir kere sohbet ettiğim biriylede içmeye gitmem ben ama y gider ve de gitti. ben y yi tanıdığım için sürecin nasıl gelişeceğini biliyorum. x için önce eğlenceli bi tip diyecek sonra da benim peşimden koştu olacak durum... inanın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum daha doğrusu nedenini anlayamıyorum... şuan yapabileceğim tek şey soğukkanlı olmak :50:

Y yi en iyi sen tanırsın, gidip neler yapacağınıda sen bilirsin. X için problem yok arkadaşca takıldık ne var der, der de der.

Sen soğuk kanlılığını bozma zamana bırak bakalım neler olacak senin yapın tanımaya yönelik bu çok güzel Y ise tam tersi.

Baştan soğuk davranmak ile iyi yapmışsın ama şimdi arkadaşını kıskanma gibi sezdim.

X ilgili olsaydı gerçekten seni kazanmaya çalışırdı boş ver gitsin. Y daha eğlenceli gelmiştir ona ve de eğlencedir aradığı o yüzden Y ile şimdi.

Son düzenleme:
Y yi en iyi sen tanırsın, gidip neler yapacağınıda sen bilirsin. X için problem yok arkadaşca takıldık ne var der, der de der.

Sen soğuk kanlılığını bozma zamana bırak bakalım neler olacak senin yapın tanımaya yönelik bu çok güzel Y ise tam tersi.

Baştan soğuk davranmak ile iyi yapmışsın ama şimdi arkadaşını kıskanma gibi sezdim.

kıskanmaktan ziyade bozuldum. nasıl bi insan olduğumu biliyor 4-5 yıldır birbirimizi tanıyoruz dostum diyebileceğim biri değil. ama beni tanır. ben olmasam x onun farkında bile değildi. beni ekarte etmesine üzüldüm...
x yeye garnetle aynı kafadayız felan dedi. ben kendimi kesinlikle övmedim y laf arasında benimle ilgili şeyler söyledikçe x şasırdı :)
şu saaten sonra beni tanımak istese bile buna fırsat vermem sanırım. aslında benim sorunum x le değil o gelip geçici ve benim tipim değil. sorun y ve onun tavırları

İkisiyle de görüşme bence

Y den arkadaş olmaz

X ten de bi cacık..

şu kırgın halimle bile gülüm çok yerinde bi yorum olmuş :46:
ama maalesef elde olmayan nedenlerden dolayı 8-10 ay kadar daha yüz yüze bakacağız. bide y nin huyudur şimdi eğer x le çıkmaya başlarlarsa banada sürekli emrivaki yapacaktır... bide x le ilişlileri ne boyutta şuan bilemiyorum. benim hakkımda neler anlattı onu bilmiyorum. en çok da olayların saçma sapan gelişmesinden ve haksız konuma düşmekten korkuyorum. yavuz hırsız ev sahibini bastırır demişler :)

kıskanmaktan ziyade bozuldum. nasıl bi insan olduğumu biliyor 4-5 yıldır birbirimizi tanıyoruz dostum diyebileceğim biri değil. ama beni tanır. ben olmasam x onun farkında bile değildi. beni ekarte etmesine üzüldüm...
x yeye garnetle aynı kafadayız felan dedi. ben kendimi kesinlikle övmedim y laf arasında benimle ilgili şeyler söyledikçe x şasırdı :)
şu saaten sonra beni tanımak istese bile buna fırsat vermem sanırım. aslında benim sorunum x le değil o gelip geçici ve benim tipim değil. sorun y ve onun tavırları

Kusura bakma Y ile arkadaş olan sensin o senin ile değil maalesef mesafeni koy ona çok fazla ona da ilgili davranma öyle arkadaş mı olur ?

İkisinide boş ver sen bak önüne.

şu kırgın halimle bile gülüm çok yerinde bi yorum olmuş :46:
ama maalesef elde olmayan nedenlerden dolayı 8-10 ay kadar daha yüz yüze bakacağız. bide y nin huyudur şimdi eğer x le çıkmaya başlarlarsa banada sürekli emrivaki yapacaktır... bide x le ilişlileri ne boyutta şuan bilemiyorum. benim hakkımda neler anlattı onu bilmiyorum. en çok da olayların saçma sapan gelişmesinden ve haksız konuma düşmekten korkuyorum. yavuz hırsız ev sahibini bastırır demişler :)

Sevindim (:

Yüzyüze bakmak durumunda olmak ayrı şey samimi olmak ayrı..

Sevmediğin karakterde kişilerle ne arkadaş olmak zorundasın ne de samimi..

Eskisi gibi olmamalı yani Y ile arkadaşlığınız, bi erkek uğruna arkadaşlığınızı sattı denilebilir.. X te ne düşünüyorsa düşünsün bu senin için önemli olmamalı ? Y olmasa başkasına bakardı nasılsa, boşver gitsin..

8-10 ay merhaba-merhaba dersin, 10 ay sonrada ikisini de tanımazsın olur biter.. Tabi istersen :34:

Kusura bakma Y ile arkadaş olan sensin o senin ile değil maalesef mesafeni koy ona çok fazla ona da ilgili davranma öyle arkadaş mı olur ?

İkisinide boş ver sen bak önüne.

bu yeni sınıfımızda bir tek x i tanıyorum. diğer insanlarla yeni yeni tanışıyoruz... şimdi olaylar yeniyken mesafe koymaya kalksam kıskanç pozisyonu düşebilirim:44: ne demişler yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış

bu yeni sınıfımızda bir tek x i tanıyorum. diğer insanlarla yeni yeni tanışıyoruz... şimdi olaylar yeniyken mesafe koymaya kalksam kıskanç pozisyonu düşebilirim:44: ne demişler yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış

Tanıma boş ver X'i alfebede harf çok tanırsın :)

Şimdi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demiyorlar Y senin hızlı versiyonun sanırım. Tamam bak yüzüne ama çok fazla samimi olma birden yavaş yavaş uzaklaşmaya bak onun ile.

Sevindim (:

Yüzyüze bakmak durumunda olmak ayrı şey samimi olmak ayrı..

Sevmediğin karakterde kişilerle ne arkadaş olmak zorundasın ne de samimi..

Eskisi gibi olmamalı yani Y ile arkadaşlığınız, bi erkek uğruna arkadaşlığınızı sattı denilebilir.. X te ne düşünüyorsa düşünsün bu senin için önemli olmamalı ? Y olmasa başkasına bakardı nasılsa, boşver gitsin..

8-10 ay merhaba-merhaba dersin, 10 ay sonrada ikisini de tanımazsın olur biter.. Tabi istersen :34:

çok samimi değilim dost ve arkadaş benim için farklı kavramlar. y benim sadece arkadaşım. biz bi grupken bile kimse y ye sırlarını anlatmazdı halada durum bu.
x in biraz farklı olduğunu düşünmüştüm. bir kere yüz vermeme rağmen hep benimle ilgileniyordu. yakışıklı değil ama sempatikti. bense çevremde çok beğenilen biriyim. arkadaşlarımın söylediği birsey vardır bana garnet sen fazla güzel olduğun için erkekler yanına gelmeye çekiniyorlar derlerdi. x azimli davranınca dikkatimi çekmişti.

X bakmış yüz vermiyorsun Y'ye yönelmiş :1:

Y'de zaten yılışık biriymiş Tam "tencere-kapak" olmuşlar.

Boşver takmaa bir arkadaşında dediği gibi merhaba - merhaba :3:

Son düzenleme:
Tanıma boş ver X'i alfebede harf çok tanırsın :)

Şimdi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demiyorlar Y senin hızlı versiyonun sanırım. Tamam bak yüzüne ama çok fazla samimi olma birden yavaş yavaş uzaklaşmaya bak onun ile.

çok tatlısın koptum:9::9::9:
çok samimi değilim dost ve arkadaş benim için farklı kavramlar. y benim sadece arkadaşım.
şuan ilişkileri ne durumda merak ediyorum aslında benim muhabbetim ne kadar geçti aralarında onu merak ediyorum

sen karşılık vermemişsin x de y ye gitmiş...
pek garip bişey yok ortada aslında...
sonuçta bi ilişkiniz olmamış x le...

X bakmış yüz vermiyorsun Y'ye yönelmiş :1:

Y'de zaten yılışık biriymiş Tam "tencere-kapak" olmuşlar.

Boşver takmaa bir arkadaşında dediği gibi merhaba - merhaba :3:

x hızlı bi u dönüşü yapınca şaşırdım bunu beklemiyordum. ama doğru merhaba- merhaba

Back
X