Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok tatlısın koptum
çok samimi değilim dost ve arkadaş benim için farklı kavramlar. y benim sadece arkadaşım.
şuan ilişkileri ne durumda merak ediyorum aslında benim muhabbetim ne kadar geçti aralarında onu merak ediyorum
Sonuçta arkadaşın ve Y bayağı hız aldı ise X seni bayağı iyi anlatmıştır kaç yıllık arkadaşsınız.
Bunları merak etme deşme aman de salla önüne bak sadece sen.X sende yüz bulamamış Y zaten X vari eylemlerde olan insan bir birini tamamlamışlar bu kadar bitti gitti kapat konuyu.
Sonuçta arkadaşın ve Y bayağı hız aldı ise X seni bayağı iyi anlatmıştır kaç yıllık arkadaşsınız.
Bunları merak etme deşme aman de salla önüne bak sadece sen.X sende yüz bulamamış Y zaten X vari eylemlerde olan insan bir birini tamamlamışlar bu kadar bitti gitti kapat konuyu.
5 yıldır arkadaşız ama bunun ilk bir yılı çok samimiydi... sonra sır tutma gibi konularda başarısız olduğunu görünce samimiyet bitti... şimdi aynı ortamda olduğumuz için yakınlaştık
5 yıldır arkadaşız ama bunun ilk bir yılı çok samimiydi... sonra sır tutma gibi konularda başarısız olduğunu görünce samimiyet bitti... şimdi aynı ortamda olduğumuz için yakınlaştık
x sorun değil 1 ay önce yoktu bu saatten sonra olmasada sıkıntı yok. ama y ile ortak arkadaşlarımız var... ve sorun çıkmadan ya da spekülasyonlara yer vermeden ondan uzaklaşmam zor olacak. illaki dedikodusu dönecektir diye düşünüyorum. önümde önemli bir sınav var ona odaklanmaya çalışmalıyım. ama ikisi arasında birşeyler olursa dikkatim dağılacaktır