Abartiyormusum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi akşamlar eşimle üç dört gündür konuşmuyorum.konusmayi da düşünmüyorum.dort yıllık evliyim.cevresi annesi bugüne kadar bana kötü olan ne söylediyse bir şekilde onları korudu.gecen bir yakınını benim için başka bir yakınının söylediği şeyi bana yetiştirdi.ben de eşime dedim biraz da nabzını yoklamak iş.bakalim yine savunmaya geçecek mi diye.evet her zamanki gibi .onda ne var büyutecek .sanki sana hakaret etmiş vs.onu sana yetiştiren terbiyesiz dedi.neyse ustelemedim.ben onu korumuyorum dedi.daha nasıl koruyacaksa sanki.neyse konu kapandı.ama onun desteği yok gibi artık arkamda.cunku bana kim ne söylerse söylesin onda ne var bunda ne var bilmem ne.. ertesi gün sabah geldi çünkü vardiyalı çalışıyor..ben uyuya kalmışım sıcaktan gece çocuk uyumuyor ben de uyuyamıyorum.zile basmış aramış ben hiç duymamisim.son aramaya uyandım kapıyı açtım.iceri girer girmez kufretmeye başladı.salak vs dedi.kapinin önünde on dakikadır bekliyorum bütün apartman uyandı sen uyanmadin dedi.neysesabrettim işe gittim.ama iki gündür o cümleler kulağında.dun beraber olmak istedi olmadım olamadım.haketmedigimi düşünüyorum.akil verin lütfen

Yani yaptığı saygısızca küfür etmek filan. Karsınıza alıp konuşun boyle kus olmaz. Baskalarinin laflariyla kendinizi doldurup esinize soylemeyi de birakin; zira savunmuyormus zaten bastan beri. Sihirli degnek ile mucize olacak degil simdide

Saygısız...! Kendisine bir anahtar yaptırmak bu kadar mı zor? Çocuklu kadın her daim yorgundur bunu bilmesi gerekiyor..

Herkesi herşeyi Kafanıza takmayın bence... Çünkü herkes konuşur herkes laf yetiştirir...

Saygısız...! Kendisine bir anahtar yaptırmak bu kadar mı zor? Çocuklu kadın her daim yorgundur bunu bilmesi gerekiyor..

Herkesi herşeyi Kafanıza takmayın bence... Çünkü herkes konuşur herkes laf yetiştirir...
Anahtarı üzerinde bırakmıştım.tamam bekledi belki ama karşılığı bu olmamaliydi

Anahtarı üzerinde bırakmıştım.tamam bekledi belki ama karşılığı bu olmamaliydi
Ben olsam bende kızarım bu duruma ama hakaret edecek kadar da değil yani, gerçekten terbiyesizlik yapmış! İnsan eşine böyle şeyler söylememeli...

Eşin savunmuyorsa sen de onun arkasındaki desteği çekeceksin. O küfürleri de yedir bir zahmet. Aptal herif!

Hem anahtar almiyor hem hakaret ediyor iyiymiş. Bir insan evden cikarken niye anahtar almaz, almiyorsa bekleyecek.

Sizi birinin savunmasını beklemeyin.
Başkaları ile iletişiminizi eşiniz vasıtası ile değil kendiniz sağlıklı hale getirin.
Başkalarının laflarını eşinize taşımayın, ailesi ile ilgili laf söylemeyin.

Gece boyu çalışmış olsam be eve girebilmek için anahtarım olmasına rağmen kapıda kalsam, vende sinirlenirim.
Karakter olarak küfreden biri Zaten değilim ama epey söylenirim...

Sizi birinin savunmasını beklemeyin.
Başkaları ile iletişiminizi eşiniz vasıtası ile değil kendiniz sağlıklı hale getirin.
Başkalarının laflarını eşinize taşımayın, ailesi ile ilgili laf söylemeyin.

Gece boyu çalışmış olsam be eve girebilmek için anahtarım olmasına rağmen kapıda kalsam, vende sinirlenirim.
Karakter olarak küfreden biri Zaten değilim ama epey söylenirim...
Savunma demeyelim de adam bana öyle şeylerin denmesine bile üzülmüyor sanki

Size ne tür laflar söyleniyor ki?Yani gerçekten siz abartıyor olabilirmisiniz acaba merak ettim?
Ve kapıda biraz bekledi diye küfür etmesi çok kötü olmuş ama sizde sesinizi niye çıkarmadınız o an anlamadım. Ağzından çıkanı kulağın duysun saygısız!deseydiniz en azından.

Size kim ne diyosa önce bi cvp verin bakalım. Sizin söylediginiz eşinize şikayet ediliyosa, oda kalkıp size bunu neden söyledn diyosa, o zmn acarsınız agzınızı.
Kocanızın kalkıpta size hayvan isimleriyle hitap etmesinede izin vermeyin. Kendisine saygısı yok belliki, sizede saygısını yitirmiş.
Biraz sessiz ve tepkisiz kalın. Anlamıyosa eger alıp karsınıza adam akıllı konusun.
Karı koca arasındada az mesafe olmalı cesaret edememeli böyle şeylere. Erkeklerin çogu eşkelerini tapulu malları olarak görüyolar. Herşeyi yapmaya hakları varmış gibide hissediyolar maşallah. Kendinizi ezdirmeyin

Sanırım "millet eşimden çekinsin, bana bulaşmasın" istiyorsunuz. Evet biz kadınlarda böyle bir istek var, fakat erkekler çok nadir karışır konulara.
Gene de eşinizin çevreniz üzerinde bir ağırlığı olsaydı sizi bu kadar hırpalamazlardı.
Belki de abartıyorsunuz bilmiyorum

Back
X