İyi akşamlar eşimle üç dört gündür konuşmuyorum.konusmayi da düşünmüyorum.dort yıllık evliyim.cevresi annesi bugüne kadar bana kötü olan ne söylediyse bir şekilde onları korudu.gecen bir yakınını benim için başka bir yakınının söylediği şeyi bana yetiştirdi.ben de eşime dedim biraz da nabzını yoklamak iş.bakalim yine savunmaya geçecek mi diye.evet her zamanki gibi .onda ne var büyutecek .sanki sana hakaret etmiş vs.onu sana yetiştiren terbiyesiz dedi.neyse ustelemedim.ben onu korumuyorum dedi.daha nasıl koruyacaksa sanki.neyse konu kapandı.ama onun desteği yok gibi artık arkamda.cunku bana kim ne söylerse söylesin onda ne var bunda ne var bilmem ne.. ertesi gün sabah geldi çünkü vardiyalı çalışıyor..ben uyuya kalmışım sıcaktan gece çocuk uyumuyor ben de uyuyamıyorum.zile basmış aramış ben hiç duymamisim.son aramaya uyandım kapıyı açtım.iceri girer girmez kufretmeye başladı.salak vs dedi.kapinin önünde on dakikadır bekliyorum bütün apartman uyandı sen uyanmadin dedi.neysesabrettim işe gittim.ama iki gündür o cümleler kulağında.dun beraber olmak istedi olmadım olamadım.haketmedigimi düşünüyorum.akil verin lütfen