Savunmasını artık beklemiyorum ama savunmama nedenini merak ediyorumSizi savunmayan birine, beni savun diye diretmeyin bence..
Siz kendinizi gerekli kisilere karsi savunun..
Anlatmaz olur muyum.defalarca anlattımAnlat derdini hata bulduklarini soyle.
Adam bence suan hata yaptigini dusunmuyor ve senin gereksiz yere konusmadigini dusunuyor.
O zaman daha yapabilecegin bir sey bu saygisiz herife. Cocugunun annesisin elbet yorgun oldugn zamanlar olucak. Ne yap ne et ondan özrünü al ve duzeltmeye calis.Anlatmaz olur muyum.defalarca anlattım
Anahtarı üzerinde bırakmıştım.tamam bekledi belki ama karşılığı bu olmamaliydiSaygısız...! Kendisine bir anahtar yaptırmak bu kadar mı zor? Çocuklu kadın her daim yorgundur bunu bilmesi gerekiyor..
Herkesi herşeyi Kafanıza takmayın bence... Çünkü herkes konuşur herkes laf yetiştirir...
Ben olsam bende kızarım bu duruma ama hakaret edecek kadar da değil yani, gerçekten terbiyesizlik yapmış! İnsan eşine böyle şeyler söylememeli...Anahtarı üzerinde bırakmıştım.tamam bekledi belki ama karşılığı bu olmamaliydi
Evet o desteği çekeceğim ama nasılEşin savunmuyorsa sen de onun arkasındaki desteği çekeceksin. O küfürleri de yedir bir zahmet. Aptal herif!
Eşini zayıf noktasından vurarak.Evet o desteği çekeceğim ama nasıl
Savunma demeyelim de adam bana öyle şeylerin denmesine bile üzülmüyor sankiSizi birinin savunmasını beklemeyin.
Başkaları ile iletişiminizi eşiniz vasıtası ile değil kendiniz sağlıklı hale getirin.
Başkalarının laflarını eşinize taşımayın, ailesi ile ilgili laf söylemeyin.
Gece boyu çalışmış olsam be eve girebilmek için anahtarım olmasına rağmen kapıda kalsam, vende sinirlenirim.
Karakter olarak küfreden biri Zaten değilim ama epey söylenirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?