Abartmıyorsun,aynı durumda olsam ben de sinirlenirim.
tatlım önce mesajı ac eşine bu mesajın noktası noktasına ne anlama geldıgını anlatmasını ıstedıgını sor.. gıdıp gorunme işlemlerine gırme bence .. kendını dusurme.. hemen kötu dusunme ya.. belk ıs arkadasna yardım etmek ıstemıstır..eşn acıklamasını yapar.. eger cok rahatsız olduysan bunun bırdaha tekrarlanmamas gerektıgını ona soylersın
böyle bir sey hiç basıma gelmedi.diğer arkadaşını düşündüğünden diğil sorun yasıyor diğer elemanla çıkmasını istediği için yazmış msjı...önemli olan msj yazması diğil yazabilir tabiki ama arkadaşa gönderir gibi olmamalı bence o bir patron neticede onu sorgular gibi bir msj haddimidir...
Merhaba arkadaşım,
Ben yaklaşık 7.yıldır özel bir şirkette çalışıyorum,şirketimizde bayan,erkek arkadaşlarım var.Erkek olan arkadaşlarımdan biri ile sık,sık ailecek görüşürüz hatta birbirimizin özel (aile)hayatını biliriz.Buna rağmen birbirimize asla başında xhanım veya xbey olmadan hitap etmedik,etmeyiz.Ayrıca şirket yöneticimede zaman,zaman mail ve sms atarım asla hitaba direk girmem kaldıki karşınızda yöneticiniz var saygı olarak etik değil tabi bu benim naçizane fikrim.
Kaldıki aynı mesaj yönetici olmayan eşime gelse bende kızarım,rahat ol abartmıyorsun.
hayır canım abartmıyorsun kesinlikle senin yerinde kim olsa aynı şekilde düşünür garip çünkü. ama sakın eşininde günahını alma bişeyleri öğrenmeden.
walla canım kesinlikle abartmıyorsun... çünkü genelde çalışan kızlar (kişiliği bozuk olanları kastediyorum) patronlarına ilgi duyarlar... hele bi de evli karısına düşkün ve parası olan patronlara daha çok ilgi duyuyorlar...adamın evli olması ve karısını sevmesi adamı daha da çekici yapabiliyor... direk ideal adam görüntüsü çiziyor kızın gözünde... bence gidin bir görünün... eğer öyle bir niyeti varsa çekinsin utansın sizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?