Abartıyormuyum acaba!!!!!!

zeynomm

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
103
0
641
41
Diğer
Ya kızlar şimdi size bir şey sorucam.Eşiniz iş veren bay bayan karışık elemanlar çalıştırıyor işyedinde elemanlar arasında bir sorun vardiyelim.bahsetiğim bir bayan eleman işyerinde eşinize x bey diye hitap ediyor olsa.eşiniz eve geldiğindede bir msj gelse ''naptın konuştunmu ....y'la''diye,noktalı yerler diğer elemanın ismi...tepkiniz ne olur.arada bir mesafe olması gerekmez mi, işyerinde beyse msjdada aynı şekılde olması gerekmezmi,yada en kötü ihtimal abi falan demesi gerekmiyormu?? ben biraz sinirlendim sanki((

tatlım önce mesajı ac eşine bu mesajın noktası noktasına ne anlama geldıgını anlatmasını ıstedıgını sor.. gıdıp gorunme işlemlerine gırme bence .. kendını dusurme.. hemen kötu dusunme ya.. belk ıs arkadasna yardım etmek ıstemıstır..eşn acıklamasını yapar.. eger cok rahatsız olduysan bunun bırdaha tekrarlanmamas gerektıgını ona soylersın

böyle bir sey hiç basıma gelmedi.diğer arkadaşını düşündüğünden diğil sorun yasıyor diğer elemanla çıkmasını istediği için yazmış msjı...önemli olan msj yazması diğil yazabilir tabiki ama arkadaşa gönderir gibi olmamalı bence o bir patron neticede onu sorgular gibi bir msj haddimidir...

Merhaba arkadaşım,
Ben yaklaşık 7.yıldır özel bir şirkette çalışıyorum,şirketimizde bayan,erkek arkadaşlarım var.Erkek olan arkadaşlarımdan biri ile sık,sık ailecek görüşürüz hatta birbirimizin özel (aile)hayatını biliriz.Buna rağmen birbirimize asla başında xhanım veya xbey olmadan hitap etmedik,etmeyiz.Ayrıca şirket yöneticimede zaman,zaman mail ve sms atarım asla hitaba direk girmem kaldıki karşınızda yöneticiniz var saygı olarak etik değil tabi bu benim naçizane fikrim.
Kaldıki aynı mesaj yönetici olmayan eşime gelse bende kızarım,rahat ol abartmıyorsun.

hayır canım abartmıyorsun kesinlikle senin yerinde kim olsa aynı şekilde düşünür garip çünkü. ama sakın eşininde günahını alma bişeyleri öğrenmeden.

ohh yaaa rahatlıyorum valla kendimi kötü hissemeye herşeyden nem kapan biri olarak düşünmeye falan başlıyorum zannettim,,,yalnız olmadığıma çokkk sevindim,çok teşekkürler hepinizeeee:)))))

walla canım kesinlikle abartmıyorsun... çünkü genelde çalışan kızlar (kişiliği bozuk olanları kastediyorum) patronlarına ilgi duyarlar... hele bi de evli karısına düşkün ve parası olan patronlara daha çok ilgi duyuyorlar...adamın evli olması ve karısını sevmesi adamı daha da çekici yapabiliyor... direk ideal adam görüntüsü çiziyor kızın gözünde... bence gidin bir görünün... eğer öyle bir niyeti varsa çekinsin utansın sizden...

hayır canım abartmıyorsun kesinlikle senin yerinde kim olsa aynı şekilde düşünür garip çünkü. ama sakın eşininde günahını alma bişeyleri öğrenmeden.

Yok ona dün akşam bu yalnış bir davranış bana göre dedim,önce abartıyorsun dedi daha sonra hak verdi zaten:)konuşucaktı bugün bakalım ne dedi hanımefendi:))

şaka yapıyorsun ciddimisin,bak şimdi çok kötü oldum ya

bana hitaptan ziyade cebine mesaj çekmesi saçma geldi..iş yerinde de sorabilir..ne diye msj atıyor sanki...

ya beni düşündürüyorsunuz kızlar üzülüyorum yaknuşmuş eşim bir daha tekrarlanırsa çıkarsın demiş zaten o da çok özür dilemiş,öyle dedi şimdi:)....inanıyım mı acaba?

eşıne güvenıyorsan ınanmaktan başka bır yol yoktur

ama ış yerıne görünmek amaçlı gıtmek bana pek mantıklı gelmedı, ne bıleyım ben yapamam

1- bir nsan patronuna mesaj atmaz (atacak olsa bile ya toplantida olmasi gerekir ya da akilda kalmayacak bilgiler icermesi gerekir)
2-Bey/Hanim diye hitap etmeden yazamaz
3-Hele hele hesap sorar gibi konustun mu -direk 1.tekil sahis yani 'SEN' diye asla ve asla hitap edemez- degil konustuNUZ mu demesi gerekir...

adami sıkbogaz etmeyin belki kadinin dangalakligi,dengesizligidir o mesaj ama gozunuzden de birsey kacirmamaya calisin..

asıl trajıkomik olan ne biliyormusunuz,bir insan maaşını alıyorsa hiç sıkıntısı yoksa işini iyi yapıp hakkını aldığını düşünüyorsa neden kendini vazgeçilmez düşünürki...olaya geliyorum şimdi dün eşim konuşmuş inanıyorum, hatun sabah diğer çalışanı arayıp bugün gelmiyorum bensiz yapında göreyim gibi bir şeyler saçmalamış nedir ki şimdi bu,ben kendimi suçlumu hissetmelimiyim bilemedim.eşimde diğer mağazadan eleman götürdü,insanları anlamak çok zor ortada bir hata varken neden düzeltmeye gidilmez vede kabul edilmez...etik bir anlayışmıdır bu yada yaşım çok ileri olmamasına rağmen ben çokmu demodeyim:)))...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…