Abartiyormuyum?

tipik turk kadini iste kafa dinletmeyiz.her durumda bunaltmaliyiz kocayiki zivanadan ciksin

iyi aksamlar hanimlar..
Aslinda cok sükür büyük bir derdim yok, sadece biraz sinir oldum. Esimi bugun bi abiyle ve ogluyla istanbula yolladim dört gün gezip gelicekler. Buraya kadar hic bi sorun yok, cok calistigi icin seve seve yolladim. Ucakdan inecekleri saat geldi ve gecti adam aramadi, haliyle bende cok merak ettim korktum. Esimi aradim telefonu kapaliydi hala, abiyi aradim onunda telefonu kapaliydi. Bi iki saat gecti aradi beni, cok merak ettim dedim felan askim abartma geldik sag salim dedi ben seni sonra aricam otobusler nerden kalkiyo oni ariyoruz simdi dedi iyi tamam dedim. Ondan sonra iki saat gecti adam aramadi. Ben aradim simdi otelden ciktik geziyoruz, telefonum kilitli actirabilirsem simdi actiricam dedi. Yine tamam dedim kapattik. Tekrar iki uc saat gecti tik yok okadar sinir oldumki. Yani insan bi duzgun konusur naptiniz napiyosunuz, oglum nasil, ucak rahatdi ben suan musait degilim birazdan ararim hayatim der yani buladarmi zor. Yok kisa kisa kesip kapatti. Bende sinirlendim mesaj attim insan buladar umursar ailesini diye cok kizdim. Bilmiyorum belki abartiyorumdur.

Tek istedigim bi kez arayip duzgunce konussaydik boyle sinirlenmezdim.

Bence tatile çıktım delisi olmuş :))
Adama bir rahatlama gelmiş
O anın telaşesi işte sanırım kaptırmış bence sizlik durum yok aslında ortada
Sanki heycana kapılmış gibi oanda aramamış işte idare edin :) bende alınırım ama onu diyeyim !!

Aynen oyle. Okadar sinirliyimki (zaten sinirli bi yapiya sahibim) suan arasa tatili burnundan getiririm sanirim. Bi yandanda kendime kiziyodum neden bukadar sinirleniyorum diye. Adam haftada 6 gün 12 saat calisiyo allah yukarda tum parayi önüme koyuyo naparsan yap diyo hic birseyden kositlamiyo. Gezerse bizimle geziyo hatda gitmem ben sizsiz dedi ama cok calistigi icin israr ettim kafani dinlersin dedim simdide adamin burnundan getirexegim diye korkuyorum
Sakinn.Abartıyorsun.Günah,, adam iyi biriymiş anlattıklarına göre.Temizliğe vs vur kendini öfkeni ordan al.Ararsa da tatlı tatlı konuş ki seni bir daha aramak için fırsat kollasın.Ters konuşursan aramamak için bin türlü bahane bulur daha da delirirsin.

Gezmeye gitmiş sonuçta keyifle gonderdiniz madem bırakın keyfini çıkarsın daha ilk dk dan sikmayin sizde gezin tozun kendinizinde burnundan getirmeyin takilmayin boyle şeyleri

Back
X