Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizin onu şaşırma ünlemi olarak yazdığımızı anladım ancak Allah ismi geçtiği icin özenli yazmanız gerekiyor. Bu yoruma yazmazsam ne olacak demeniz de eşinizi haklı çıkarıyor nitelikte. Yoksa esiniz de yuh nerden çıkarmış diyecektim. Demek ki sadece kp ugurlama olayı yokmuş. Genel olarak sizin hakkınızda öyle gözlem yapıyor demekki
@ miniminnak elif, boşver kardesim kendisi bunu anlayabilecek biri değil. Allah kocasına çevresine sabır versin. Bak sana verdiği cevaba "Şaşırma olarak yazdim oldu mu" demiş, sanki biz burada kötü bisey soyluyoruz.Şaşırma olarak yazdim oldu mu
Keske oyle desem olur musDini bir hassasiyet vardır mesela Allah yazarken a yı büyük yazmak gibi veya ismini tam yazmak gibi. Yazim hatası her zaman olabilir guzel bir uyarıya kusura bakma dersin. Sert bir uyarida da en azından görmezden gelmen ya da yazim hatasi demeniz beklenirdi. Esiniz size bu konuda zayifsin dedi diye canınız sıkılıyor ama yapmazsam ne olacak diye bir de atarlaniyorsunuz. Simdi takildigim yeri anliyor musunuz
Pardon da sasirma olarak yazdim eminim s@ miniminnak elif, boşver kardesim kendisi bunu anlayabilecek biri değil. Allah kocasına çevresine sabır versin. Bak sana verdiği cevaba "Şaşırma olarak yazdim oldu mu" demiş, sanki biz burada kötü bisey soyluyoruz.
Allah ismi özeldir. Yazarken Biraz daha özenli olmak gerek, yoksa bir dil takıntımız yok.
Ayy gene mi sen@ miniminnak elif, boşver kardesim kendisi bunu anlayabilecek biri değil. Allah kocasına çevresine sabır versin. Bak sana verdiği cevaba "Şaşırma olarak yazdim oldu mu" demiş, sanki biz burada kötü bisey soyluyoruz.
Allah ismi özeldir. Yazarken Biraz daha özenli olmak gerek, yoksa bir dil takıntımız yok.
Keske oyle desem olur mus