• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartma

Ben sizin onu şaşırma ünlemi olarak yazdığımızı anladım ancak Allah ismi geçtiği icin özenli yazmanız gerekiyor. Bu yoruma yazmazsam ne olacak demeniz de eşinizi haklı çıkarıyor nitelikte. Yoksa esiniz de yuh nerden çıkarmış diyecektim. Demek ki sadece kp ugurlama olayı yokmuş. Genel olarak sizin hakkınızda öyle gözlem yapıyor demekki

Şaşırma olarak yazdim oldu mu
@ miniminnak elif, boşver kardesim kendisi bunu anlayabilecek biri değil. Allah kocasına çevresine sabır versin. Bak sana verdiği cevaba "Şaşırma olarak yazdim oldu mu" demiş, sanki biz burada kötü bisey soyluyoruz.
Allah ismi özeldir. Yazarken Biraz daha özenli olmak gerek, yoksa bir dil takıntımız yok.

Dini bir hassasiyet vardır mesela Allah yazarken a yı büyük yazmak gibi veya ismini tam yazmak gibi. Yazim hatası her zaman olabilir guzel bir uyarıya kusura bakma dersin. Sert bir uyarida da en azından görmezden gelmen ya da yazim hatasi demeniz beklenirdi. Esiniz size bu konuda zayifsin dedi diye canınız sıkılıyor ama yapmazsam ne olacak diye bir de atarlaniyorsunuz. Simdi takildigim yeri anliyor musunuz
Keske oyle desem olur mus

@ miniminnak elif, boşver kardesim kendisi bunu anlayabilecek biri değil. Allah kocasına çevresine sabır versin. Bak sana verdiği cevaba "Şaşırma olarak yazdim oldu mu" demiş, sanki biz burada kötü bisey soyluyoruz.
Allah ismi özeldir. Yazarken Biraz daha özenli olmak gerek, yoksa bir dil takıntımız yok.
Pardon da sasirma olarak yazdim eminim s
Ayy gene mi sen

Keske oyle desem olur mus

Neyse mune kapatınca konundan devam etmeni gelismeyi oraya yazmanı oneririm. Konuyu takip edenlerden de cevap alabilirsin. Kayinvalideler hep boyle sanirim .s ben olsam gider konusurum. Sessiz kalmak firsat vermek oluyor gidip gene konusmasin. Guzelce aciklarsin evde günüm yoktu sorun olmaz diye düşündüm sonra farkettim. Sorunlarimizi ev icinde cozelim ayip ediyorsun bana diye

Back
X