abartmış mıyım sizce

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Şimdi bir konu var belki ben abartmış olabilirim eğer abartmışsam bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum yengeç burcuyum alınganım biraz fazla galiba.
Şimdi biz nişanlımla nikahlıyız ama henüz hazırlık aşamasında olduğu için kendi evimize geçemedik. Ben babamlayım hala o da annesiyle kalıyor.
Dün babam gececiydi ve kalabilirsen eşinle kal dedi bende haber veririm dedim. Kv eşim babamın geç geleceğini biliyor. Eşim burda kal dedi bende sessiz kaldım kv eşimi duyuyor ama ağzından tek kelime çıkmıyor. Bende o bişey demedi demek ki rahatsızlık veririm diye kalmadım çıktım. Eşim beni bırakırken geç oldu annemle konuşayım bizde kal dedi.
Aradı annesini annesi e oğlum kalsında biz arkadan nasıl bişey alacağız rahat edecek misiniz gibi şeyler söyleyince bende babamı aradım o da ecde kalacağımı duyunca erken gelmiş zaten.
Ya biz ailede bizde birisi kalacağı zaman aa tabiki kalabilir gibi cümlelere alışık olduğumuzdan dolayı bu tür cümleleri duymak beni rahatsız etti ve tabiki eşim tarafından abartan ben oldum..
Tabi annesiyle de eve gidince tartışmış. Ama ben kızmadım sadece rahatsızlık vereceğimi düşündüm gitmedim. Ama abartmışım..
sizce de öyle mi?

Herkes sizin istediğiniz gibi olmayabilir..
Sizin görgünüzle, kültürünüzle bir olmayabilir..
Evet siz haklısınız ama bazı insanlar da böyle..
Bunlar için eşinizle aranızı bozmayın..
Nihayetinde ailesi ve kimse hatalı da olsa ailesine laf ettirmez..

arka odada kalırsak eşimle biz arkadan biz nasıl bişey alacağız
rahat edecek misiniz ki gibi şeyler dedi

laf söz olur diye kal dememiştir belki :ukala:
nikah var , hoş olmasa da kime neyse gerçi:işsiz:

Gece gece arkadaki oda da ne işi varmış ki...belliki bahane bulmuş....Boş verin belki sizin anlayamayacağınız birilerinin sözünden çekindi..
kapı yok mu kapalı değil mi ne var ki arkada o kadar bir gecede ne alcak ordanda o lafı demiş
kapı kapalı zaten..
ama ne bileyim belki dolaptan bişey almak ister bende o öyle diyince kalmadım

yok yok o tür şeylere önem vermez kim ne derse desin der
o zaman istememiş.
öyle büyük hır-gür çıkarmadıysan, ki çıkarmadım diyorsun, abartmamışsın.
kavga çıkarmadın ya sonuçta, sadece kalmak istemedin bu kadar basit. uzatmasınlar -_-

o zaman istememiş.
öyle büyük hır-gür çıkarmadıysan, ki çıkarmadım diyorsun, abartmamışsın.
kavga çıkarmadın ya sonuçta, sadece kalmak istemedin bu kadar basit. uzatmasınlar -_-
yok hiçbir şey demedim ben eve gideyim dedim babamda erken gelir beni merak etme dedim ama
bana dediği şey sırf inadından eve gidiyorsun bizde kalmıyorsun sırf inadından falan..
sonra dedim rahatsızlık vermek istemiyorum o da abartıyorsun falan dedi annem rahat edebilir miyiz onu soruyor işte dedi
şimdi şöyle söyliyim ben evime gelen hiçbir misafire e bende rahat edebilicek misin ki demem
aa tabi buyur kal derim öyle desem misafir zaten kapıdan gider kalmaz

Merhabalar,
Şimdi bir konu var belki ben abartmış olabilirim eğer abartmışsam bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum yengeç burcuyum alınganım biraz fazla galiba.
Şimdi biz nişanlımla nikahlıyız ama henüz hazırlık aşamasında olduğu için kendi evimize geçemedik. Ben babamlayım hala o da annesiyle kalıyor.
Dün babam gececiydi ve kalabilirsen eşinle kal dedi bende haber veririm dedim. Kv eşim babamın geç geleceğini biliyor. Eşim burda kal dedi bende sessiz kaldım kv eşimi duyuyor ama ağzından tek kelime çıkmıyor. Bende o bişey demedi demek ki rahatsızlık veririm diye kalmadım çıktım. Eşim beni bırakırken geç oldu annemle konuşayım bizde kal dedi.
Aradı annesini annesi e oğlum kalsında biz arkadan nasıl bişey alacağız rahat edecek misiniz gibi şeyler söyleyince bende babamı aradım o da ecde kalacağımı duyunca erken gelmiş zaten.
Ya biz ailede bizde birisi kalacağı zaman aa tabiki kalabilir gibi cümlelere alışık olduğumuzdan dolayı bu tür cümleleri duymak beni rahatsız etti ve tabiki eşim tarafından abartan ben oldum..
Tabi annesiyle de eve gidince tartışmış. Ama ben kızmadım sadece rahatsızlık vereceğimi düşündüm gitmedim. Ama abartmışım..
sizce de öyle mi?

bu sana ders olsun , düğünden sonra asla onların evınde kalma

Back
X