• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartyor muyum ben of!?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
aynı konuyla sıktıgımın farkındayım ama kaç gündür içim içimi yiyor çıldırıcam((hata yapmışım hemde basından beri.arkadaşımın söylediği şeye sinirlenip erkek arkadaşıma bitsin dedi.çünkü kullanıldıgımı düşündm.sonra konustuk bana sorsaydın dogrumu dıe dedı haklıydı.sonra cok pişman oldm ve barıstık.daha sonra telde konusurken benı gene sınırlendırdı ve bı sorun varsa bilim bana senle ugrasamam de dedim.ben ona güvenemiyordm çünkü hareketleri hali tavrı hiç de beni önemsio değer verio gibi değildi.ilgisizdi,sorumsuzdu.en son msn de konustugumuzda ne demiştim bensana 2.şans vermem cok sabrettim olmadı dedi.şimdi kafamı kurcalayan şu:gerçekten tek benmi suçluyum bu ilişkide.suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.daha msn de konusmadan öncede aradım açmadı.msj attım hatalıyım kabul ediyorum özür dedim tık yok.ben okadar zıt olmamıza ragmen mutluydm ve alttan almaya calıstım.sinir ettiiği çok davranısına değişir belki dedim çünkü bana her seferinde senle değiştim diodu.onu kaybettim biliyorum.şimdi tek istediğim pişmanlık duygusundan kurtulmak ve hiçbişi düşünmemek.

Çocuk senden sıkılıp gitmiş şekerim..
Daha neyin hesabını yapıyorsun..

Ayrılmışsınız işte..

aynı konuyla sıktıgımın farkındayım ama kaç gündür içim içimi yiyor çıldırıcam((hata yapmışım hemde basından beri.arkadaşımın söylediği şeye sinirlenip erkek arkadaşıma bitsin dedi.çünkü kullanıldıgımı düşündm.sonra konustuk bana sorsaydın dogrumu dıe dedı haklıydı.sonra cok pişman oldm ve barıstık.daha sonra telde konusurken benı gene sınırlendırdı ve bı sorun varsa bilim bana senle ugrasamam de dedim.ben ona güvenemiyordm çünkü hareketleri hali tavrı hiç de beni önemsio değer verio gibi değildi.ilgisizdi,sorumsuzdu.en son msn de konustugumuzda ne demiştim bensana 2.şans vermem cok sabrettim olmadı dedi.şimdi kafamı kurcalayan şu:gerçekten tek benmi suçluyum bu ilişkide.suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.daha msn de konusmadan öncede aradım açmadı.msj attım hatalıyım kabul ediyorum özür dedim tık yok.ben okadar zıt olmamıza ragmen mutluydm ve alttan almaya calıstım.sinir ettiiği çok davranısına değişir belki dedim çünkü bana her seferinde senle değiştim diodu.onu kaybettim biliyorum.şimdi tek istediğim pişmanlık duygusundan kurtulmak ve hiçbişi düşünmemek.

bitmiş gitmiş bi ilişkiyi hala sorgulaman sana zarar pelinn:olmaz:

akıl sağlığın gider :delphin:

zıt mışsnız zaten devam etse idi ne olacaktı günün birinde yine ayrılık olmayacakmıydı-tatlicadiarzu-

bitişin nedenlerini niçinlerini düşündükçe sendeki o pişmanlık duygusu sona ermezzzzzzzzzzzzzzzzz:olmaz:

ilişkini kafandan çıkarmak için yeni uğraşlar bulll

kafa yorma bu konuda

her şeyi alttan alırsan bütün anlayışı sen gösterirsen sonra en küçük hareketin bile gözüne batar onun.. Boşverr sana önemli değilmişsin gibi hissettirdiyse zaten salla gitsin.. Önceki yazdıklarını görmedim ama burdan anladığım kadarıyla çok değer vermişsin.. Bi sıkıntıya düşünce, depresyona girince arar seni (onu bi sen düzeltir, sen çekersin çünkü).. Sen dua et Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın inşallah..

cnm bencede senin alttan alman hep onun umursamaz tavirlari zaten herseyi belli ediyor.
neden buzamana kadar geldik dersen hep sen alttan aldin diyeymis bak..
aslinda yurumuyecek bir iliskiymis ama ite kalka dvm etmis bu olaylarda son noktayi koymus sanki.
yani bence uzulme,
seni takmayan umursamayan birinden kurtulduguna sevin, gez toz baska insanlar tani , arkadaslarinla vakit gecir .
hic onu dusunupte yok romantik sarkilar acipta yok ikidebir onu aklina getirirp veya hakkinda konusupta aklindan cikmamasini sagliyacak seylerden kacin ve gununu gun et.

onu cok sevmistim deme, bak olumsuzluklarini anlatiosun bence bunlari dusun ve onun seni kaybettigi icin uzulsun birak, sen yoluna bak.. zaten sikilir bi sekilde gelir sana, gelmezse zaten o zamana kadar sen onu unutup belki baskasini bulmus olursun:)

arkadaşlarında dediği gibi güselim.bitmiş gitmiş.aynı şeyleri düşünmek seni çok yıpratır.unutmaya çalış.kendini başka şeylere wer.sahip olduğun dier mutlulukların tadını çıkar :teselli:

çok saolun arkadaslar yaaa içimi rahatlattınız yeni bi hayat gerisi bayat dimi:)

Erkekler ilişkiyi bitirmek için ya da hatalı olduklarını bildiklerinde de hep karsı taraf hatalıymış gibi davranırlar .
senin bir suçun yok yalnızca seni suçlu duruma hatalı duruma koymak ıstemıstır ve yapmıştır ..
boşver ya takma kafana. zaten kafana takacak kadar degerlı bırı olsaydı seni bu duruma düşürmezdi. bu kadar hırpalama kendini .....

teşekkür ederim.BU BANA ÇOK İYİ GELDİhihoyyyt

teşekkür ederim.BU BANA ÇOK İYİ GELDİhihoyyyt

Rica ederim
Hayatına kaldıgın yerden devam et :))
Hayat böyle şeylere kafa takmakla gecmez yalnızca hayatını mahfededersin . bu da sana boşa gecırdıgın en güzel çağlarının heder olması demektir .. :)
sen yeni günlerde yaşayacagın yenılıklerle mesgul ol :lepi:opuyorumnanaktanzemuszemus

Back
X