P
ppelinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ppelinn
aynı konuyla sıktıgımın farkındayım ama kaç gündür içim içimi yiyor çıldırıcam((hata yapmışım hemde basından beri.arkadaşımın söylediği şeye sinirlenip erkek arkadaşıma bitsin dedi.çünkü kullanıldıgımı düşündm.sonra konustuk bana sorsaydın dogrumu dıe dedı haklıydı.sonra cok pişman oldm ve barıstık.daha sonra telde konusurken benı gene sınırlendırdı ve bı sorun varsa bilim bana senle ugrasamam de dedim.ben ona güvenemiyordm çünkü hareketleri hali tavrı hiç de beni önemsio değer verio gibi değildi.ilgisizdi,sorumsuzdu.en son msn de konustugumuzda ne demiştim bensana 2.şans vermem cok sabrettim olmadı dedi.şimdi kafamı kurcalayan şu:gerçekten tek benmi suçluyum bu ilişkide.suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.daha msn de konusmadan öncede aradım açmadı.msj attım hatalıyım kabul ediyorum özür dedim tık yok.ben okadar zıt olmamıza ragmen mutluydm ve alttan almaya calıstım.sinir ettiiği çok davranısına değişir belki dedim çünkü bana her seferinde senle değiştim diodu.onu kaybettim biliyorum.şimdi tek istediğim pişmanlık duygusundan kurtulmak ve hiçbişi düşünmemek.