Benim de aklıma ilk bu geldicinsel içerikli suçlar için bizdede olsa keşke,caydırıcı olması için bu tarz cezalar uyguluyorlar
neden özgecanın ellerini kesmişlerdi,ikisinede yapılmalıOff cok fena yaa. Allahu Teala asiriya gitmeyin diyor. Ben boyle bir sey istemem acikcasi.. Ne olursa olsun cok korkunc...
özgecan gibi insanların katilleri!keşke olsa infaz ama olmaz zatenSuçsuz yere yıllarını hapiste geçiren hatta idam edilen insanlar varken %100 geçerli deliller olmaksızın idam cezası hiçbir suç için olmamalı.
pambık kalplimOff cok fena yaa. Allahu Teala asiriya gitmeyin diyor. Ben boyle bir sey istemem acikcasi.. Ne olursa olsun cok korkunc...
özgecanın katili çıkmayı umud ediyor karısınıda boşanmasın diye tehdit ediyormuş sonun özgecan gibi olur diye,o kadın belki 20 sene ölüm korkusu yaşayacak bir gün çıkarsa beni öldürecek diye,bunları düşündünüzmü,suç ortağınıda tehdit ediyormuş ifadeleri konusundapambık kalplim
özgecanın katili çıkmayı umud ediyor karısınıda boşanmasın diye tehdit ediyormuş sonun özgecan gibi olur diye,o kadın belki 20 sene ölüm korkusu yaşayacak bir gün çıkarsa beni öldürecek diye,bunları düşündünüzmü,suç ortağınıda tehdit ediyormuş ifadeleri konusunda
arkadaşım benzer korkuyu bizzat ben kendim yaşıyorum. hemde 1,5 yıldır. attığım her adımda arkamı kontrol ediyorum.
sadece öyle bir şey yaşadığımı düşündüm ve canım acıdı. sen bana desen ki ayağımı çarptım, parmağım acıyor; inan benim de canım acır.
ben iğneyle ve kimlere uygulanacağıyla ilgili yorum yapmadım.
ne olursa olsun çok korkunç kısmına katılıyorumOff cok fena yaa. Allahu Teala asiriya gitmeyin diyor. Ben boyle bir sey istemem acikcasi.. Ne olursa olsun cok korkunc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?