E yani, kalkmıyor mu vize? Hani kalkacaktı?
Eh iyi bari, mülteciler de cehenneme geri dönmemiş olurlar.Anlaşmayı biz bozduk terör yasasını değiştirin diyor ab ,bu yasada değişmeyeceğine göre ab'topluluğu yunanistanla anlaşacak , yunanistanda o parayı mültecilere kullanmaz kendisi yer , ticareti batmış bir ülke , sahtekar olduklarından batıtılar zaten
Eh iyi bari, mülteciler de cehenneme geri dönmemiş olurlar.
Sahi daha almamıştık di mi onları, giriş yapmadılar?
Daha fazla Suriyeli gelmesin de...Bütün anlaşmayı yerine getirmediğimizden vizesiz giriş olmayacak epey bir çok madde var daha
Daha fazla Suriyeli gelmesin de...
Vize zaten yoktu, bir de azınlık sorunu çıkarmasınlar başımıza.
Off off, o kadar mutsuz oluyorum ki bu mesele yüzünden anlatamam.Yarın yani 10yıl sonra bunlarda özerklik isteyecek okullarda arapça harfler, canlı bombalar bunlardan çıkacak burayada yazıyorum
Off off, o kadar mutsuz oluyorum ki bu mesele yüzünden anlatamam.
Sokakta yaşıyor diye lanse edilenin yeni doğmuş bebeği var. Nasıl yani? Anlayamıyorum ben ya.Aynen bende başımıza iyice bela olacaklar fare gibi çoğalıyorlar , her yıl çocuk doğuruyorlar ülkede pahalılık bunlardan dolayı yakında ssk batacak
alamanyaya gidecektik yaavvvvvE yani, kalkmıyor mu vize? Hani kalkacaktı?
Gidemeyceniz artıkın.alamanyaya gidecektik yaavvvvv
o kadar asagilikki vize alma sureci, normal vatandas icinn...Gidemeyceniz artıkın.
sinirlari ac multeci diye nerde pislik mikrop terorist var ulkede...Sokakta yaşıyor diye lanse edilenin yeni doğmuş bebeği var. Nasıl yani? Anlayamıyorum ben ya.
Bunlar yüzünden bizim burada kiralar uçtu gitti, hastaneye gidiyorsun hep bunlar. Her yerdeler.
Nereye açılacağı mühim muslukların tabi.o kadar asagilikki vize alma sureci, normal vatandas icinn...
yuz yil yasasam gitmeyi tercih etmem...
olan yarisi orda yarisi burada olan gurbetci ailelere oluyor...
acalim musluklari aksin suriyeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?