Bugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettimrahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler
Yazalı bir yıl olmuş ama abnominal serklaj ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.Bugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettimrahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler
Evet ben yaptırdım ve memnunum çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım .Adana da başkent hastanesindeBugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettimrahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler
Bende oldum bu ameliyattan önce 4tane kaybım vardı bundan önce ama çok şükür bu ameliyattan sonra bebeğim vaktinde ve sağlıklı doğdu ameliyatımAdana da başkent hastanesinde Tayfun Çok tarafından yapıldı doktorumuza sonsuz teşekkürlerBugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettimrahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler
Evet ben yaptırdım ve memnunum çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım .Adana da başkent hastanesinde
Bende oldum bu ameliyattan 4tane kaybım vardı bundan önce ama çok şükür bu ameliyattan sonra bebeğim vaktinde ve sağlıklı doğdu ameliyatımAdana da başkent hastanesinde Doç.dr. Tayfun Çok tarafından yapıldı doktorumuza sonsuz teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?