Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abdulkadi Goksel beyin sayfasinda bu konu ile ilgili cok fazla yorum bulabilirsin. Ecemali doktor beyin revizyon hastalarindan biridir. Ben doktor beye ameliyat oldum ama revizyon degil. 2,5 yili gecti. Hem burun hem de cene ameliyati oldum. Sonuctan cok memnunum. Resimlerim profilimde mevcut.
Merhaba ben tam 1 yil 5 ay once Goksel Beye revizyon ameliyati oldum..ilk ameliyatimin uzerinden tam 10 yil gecmisti boyle birseye cesaret edemiyordum.ancak baska bir sebepten ameliyat olmam gerekince revizyon ameliyatiba da karar verdim. Cunku burnum o kadaar kalkikti ki birakin dogalligi zaman zaman dalga konusu bile oluyordu.bu tecrubeyle tekrar kotu olur dusuncesi icimi kemirip duruyordu taki Goksel Beyin hastalariyla tabisana kadar. Kesinlikle hastalarla iletisim ameliyat olacak kisinin dogru karar vermesine yardimci oluyor. Suana kadar Goksel Beyin belki 30 hastasini taniyorum. Hepsinin tek ortak ozelligi var inanilmaz dogallar. Ve dr beyin yuzunuzde, burunun golsesi altinda kalan guzellikleri on plana cikartilmis olmasi da bir diger ozelligidir soyleyeyim:) ornegin benim gozlerim cok daha dikkat edici olmaya basladi bu ameliyattan sonra..kesinlikle insanlar yuzunuzde golgelenen o diger guzellikle ilgilenmekten gercekten burnunuzun degistiginin farkina bile varmiyorlar..ben suan amerikada yasiyorum ve sevgili doktorumun nami buralara kadar gelmis:) inanmayacaksiniz ama burada 2 arkadasimin da Goksel beye ameliyat oldugunu ogrendigimde goksel bey olmasina degil nasil bu burunda ameliyat oldugunu anlamamis olmama sasirdim:) e 11 yildir estetik burunla yasamak sizde boyle bi gudu gelistiriyor..bi bakista kimde amaliyat var kimde yok anlarim saniyordum takiiii goksel beyin hastalarina denk gelinceye kadar:) herzaman yazabilirsiniz bana ulasabilirsiniz..cok gercegim:) facebook dan fotolarima bakin ben : ozlem konan walla buraya foto koymaya useniyorumda:) neyse eger goksel beye ameliyat hatta revizyon olacaksaniz ben gercekten oneririm :) amerikadan bile her istedigimde kendisine ulasabiliyorum:) bir hasta daha ne ister:) ulasilabilir bir hekim:) birde yaptigi isin arkasinda saglam duran bir hekim:) hadi bana musadee sorulari seve seve cevaplarim..saat farkini unutmadan cvp bekleyin derim bide :) simdiden gecmis olsun...sevgiler..
Slm irina,ben 2,5 yıl önce göksel beye revizyon oldum.hem yüzüme yakışan doğal bir burnum hem de rahat nefes alabildiğim bir burnum var çok şükür 2,5 yılda hiç sorunum olmadı,her istediğim zamanda doktoruma ulaştım bu çok önemlidir bence,
Burdan resimlerime bakabilşrsin eğer yeni üyeysen önce 25 adet msg yollaman sonrada kimin resimlerini görmek istersen arkadaşlık göndermen gerekli
Sevgiler
Bende revizyon düşünüyorum. 6 -8 bin tl bence çok normal olması gereken ama birine yeterince güvenipte ameliyat olamıyorum. Çok Dr var 6-8 civarı yapıyorlar ama gidip 18 bin tl verip yakup avşara ameliyat oluyor çoğuda neden acaba? ve ii görünüyor. Acaba diğerleri yeterince iyi diilmi? reklam yapmak gibi olmasın zaten yeterince pahalı yakup bey