Abdullah Gül’e 55 koruma 45 personel 18 araç tahsis edildi

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
http://www.sansursuzhaber.com/abdullah-gule-55-koruma-45-personel-18-arac-tahsis-edildi-429040h.htm
Abdullah Gül’e 55 koruma 45 personel 18 araç tahsis edildi
117262.jpg

Görevini seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a devreden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 55 koruma memuru ve 45 hizmet personelini kendi hizmetine aldığı öğrenildi. Gül’ün ayrıca 18 aracı da kendisine tahsis ettiği belirtildi.
Ana Sayfa» Güncel
1x1.gif
1x1.gif

11.10.2014 11:44

Eski Cumhurbaşkanlarının yasal olarak Çankaya Köşkü’nden ayrılırken personel ve makam aracı alma hakkı bulunuyor. Gül’ün yanına aldığı personelin maaşları da aynı hak kapsamında devlet tarafından ödenecek.

Habertürk'ten Umut Tütüncü'nün haberine göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri görevini yürüten Mustafa İsen,10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, Köşk’e ait 2 makam aracı ile 16 personeli yanına aldığını açıklamıştı. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren 5, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ise emekli olurken 6 personeli hizmetine almıştı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Gül çiftinin halen Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde kaldığını, personel sayısının daha sonra düşürülüp revize edilebileceğini belirttiler.

Eski cumhur başkanı rekor kırmış,canına efemmiyet veriyor anlaşılan:KK64:

Böyle bir yasada mı varmış , ben ilk kez duydum .
Vay be diyorum ...

Just koruma verilse de ne kadar koruyabiliyor? Korumaya rağmen öldürülen kadınların sayısı hiçte az değil...

Just koruma verilse de ne kadar koruyabiliyor? Korumaya rağmen öldürülen kadınların sayısı hiçte az değil...
hakkın rahemetine kavuşana dek korumalarlamı yaşayacak..:KK57:

1 kişinin hizmetinde 100 kişi he vay be:KK14: Bir de bunların maaşını devlet ödüyor, bizim vergilerimizle?? Söyleyecek söz bulamıyorum artık.

@cryptic öyle görünüyor.
Şimdi benim merak ettiğim görevden ayrıldıktan sonraki durum buysa görev süresince kullanılan çalışan ve araç sayısı kaçtı?

İsteyen istediği kadar koruma, personel, araç alsın, benim için çok daha kıymetli olan bölüm yıkıldı gitti, nasıl ki partilere inancım kalmadıysa, bu makama da inancım kalmadı maalesef, bildiğim ve kanunda yer aldığı kadarıyle tarafsız olunması gereken bir makamda partilere gönderme yapılıyorsa tarafsızlık söz konusu değildir.

Meclis'teki tüm partiler şu günlerde söylemlerine dikkat etmeli, halkı sokağa yöneltecek sözlerden kaçınmalı demesi gereken Cumhurbaşkanı ana muhalefet insanları sokağa çıkaran sensin deyip bir takım ithamlarda bulunuyor ve sonrasında da yaptığının farkında değilmiş gibi bu mevkide bunu yapmamam lazımdı gibi şeyler söylüyorsa tarafsız değildir. Onca yıllık siyasi tecrübeyle yanlışlıkla tarafsızlığını koruyamamış olamaz, bile isteye taraf oluyor.
Bir makam daha hayal kırıklığı yarattı bende:KK14:

İsteyen istediği kadar koruma, personel, araç alsın, benim için çok daha kıymetli olan bölüm yıkıldı gitti, nasıl ki partilere inancım kalmadıysa, bu makama da inancım kalmadı maalesef, bildiğim ve kanunda yer aldığı kadarıyle tarafsız olunması gereken bir makamda partilere gönderme yapılıyorsa tarafsızlık söz konusu değildir.

Meclis'teki tüm partiler şu günlerde söylemlerine dikkat etmeli, halkı sokağa yöneltecek sözlerden kaçınmalı demesi gereken Cumhurbaşkanı ana muhalefet insanları sokağa çıkaran sensin deyip bir takım ithamlarda bulunuyor ve sonrasında da yaptığının farkında değilmiş gibi bu mevkide bunu yapmamam lazımdı gibi şeyler söylüyorsa tarafsız değildir. Onca yıllık siyasi tecrübeyle yanlışlıkla tarafsızlığını koruyamamış olamaz, bile isteye taraf oluyor.
Bir makam daha hayal kırıklığı yarattı bende:KK14:

Hala eski üslupla konuşuyor değil mi, ben pek bir fark göremedim... Umarım böyle devam etmez tarafsız olmasa bile tarfsızmış gibi davranır... Yoksa "ne anladım ben bu işten" derler ya. Hah işte ondan

Hala eski üslupla konuşuyor değil mi, ben pek bir fark göremedim... Umarım böyle devam etmez tarafsız olmasa bile tarfsızmış gibi davranır... Yoksa "ne anladım ben bu işten" derler ya. Hah işte ondan
Maalesef yeni yaptığı bir konuşma da bilerek taraflı olduğunu kendi ağzıyla söyledi, bizzat bu akşam haberlerde kendi sesinden dinledim ve üzüldüm, dinlediğimden beri de hayal kırıklığı içersindeyim zaten.
Bir C.Başkanı mecliste destek vermeyecek olanlara iyot der mi ya:(
Bir C.Başkanı tüm partiler demek yerine niye iktidarı bir kenara koyup diğer partilere direkt laf söyler.

Tek sevindiğim nokta var, çok şükür artık bir makam daha çıktı siyasi fikirlerimden, geriye siyasi parti de , siyaset adamı da kalmadı benim için, kafam çok daha rahat, herkes derdine yansın:KK14:

Hangi cumhurbaskani tarafsizdiki
Konuya gelince yasalar bu hakki vermis
Herkese veriliyor bu hak
Zaten zamanla azalacakmis
Su an yeni emekli oldugu icin korumalar fazladir
Ahmet necdet sezer köşkten çıkmıyorduki
Dolayisiyla korumasida azdir.

bu kadar hizmete 56 koruma az,100 olmalı bence:KK14:

Tarafsız kalmayacağı kesindi. Bunda kime şaşırmamalı. ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun'' diye taa en başta belirtmedi mi?

Back
X