• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim beni seviyor

Huzurlu--

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
26
3
36
çok Üzülerek bunları yazıyorum inanın ama fikirleriniz önemli benim için. Akraba değiliz ama akraba sayılırız diyebileceğim kadar bizim ailemize yakın bu abi dediğim kişi bizim evde kaldığı oldu 2 sene okuyor çünkü annem onu oğlu biliyor ben abi bugün bana mesaj Attı normalde hiç mesajlaşmayız anneme ulaşamadığında arada mesaj atar o da ben çok uzatmam konuşmada bugün bana birşeyler hissettiğini söyledi bende olmayacağını benim abim OLDUĞUNU belirttim ve uzatmadı anlayışla karşıladı annem çok seviyor uzaklaştığını anlarsa üzülür sebebini sorgular sürekli 6 YAŞ var aramızda aramız açılmasın diye konuştuk ama ben çok üzgünüm siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım

çok Üzülerek bunları yazıyorum inanın ama fikirleriniz önemli benim için. Akraba değiliz ama akraba sayılırız diyebileceğim kadar bizim ailemize yakın bu abi dediğim kişi bizim evde kaldığı oldu 2 sene okuyor çünkü annem onu oğlu biliyor ben abi bugün bana mesaj Attı normalde hiç mesajlaşmayız anneme ulaşamadığında arada mesaj atar o da ben çok uzatmam konuşmada bugün bana birşeyler hissettiğini söyledi bende olmayacağını benim abim OLDUĞUNU belirttim ve uzatmadı anlayışla karşıladı annem çok seviyor uzaklaştığını anlarsa üzülür sebebini sorgular sürekli 6 YAŞ var aramızda aramız açılmasın diye konuştuk ama ben çok üzgünüm siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım
Sizce olmaması için neden ne ?
yakın akraba değilsiniz ailenizin de sevdiği biri belli ki

Ailenizle yakinligi nereden geliyor
hisler karsilikli deilse onemsiz..siz bisey hissetmemissiniz bunuda belirtmissiniz oda anlamis sorun yokki belliki olgun biri ve bisey yok gibi davranacaktir sizde bisey diymadimiz gibi davranmaya devam edin

sorun yaş mı sadece? benimde eşimle aramda 9 yaş var. seviyorsan sorun olmazki.

Olmaması için tek sebep ailenize yakın olması mi?
Sen bir şeyler hissediyor musun ?

Benim 5 yıllık bir sevgilim var abi dediğim aşırı temiz efendi birisi benden hoşlanacağını hiç düşünmedim

yaş farki fazla degil.. ayrica senin abin de degil.. tamam, beklemediginden konduramamis olabilirsin, istemeyebilirsin, olmayabilir ama sanki öz abinmis de boyle bsy olmus gbi uzulme bu kadar.. olumsuz yanit vermissin, ustelememis.. takilma..

Hayır ailemin bilmediği gibi abi dediğimde bilmiyor söyleyemem de zaten

Benim 5 yıllık bir sevgilim var abi dediğim aşırı temiz efendi birisi benden hoşlanacağını hiç düşünmedim

hımm sevgilinşz varsa mesafe koymanız en doğrusu ebnde bunu yaşadım bide bizimki uzak akraba baya hemde babamında ortağıydı benden en fazla 4 yaş falan buyuktü ve baya baya aşıktı bunuda biliyordum bizde kaldı bi kaç kez çok huzursuz oldum ama mesafemi koyduğum için konusu bile açılamadı..

Bence senin ona karşı hislerin varsa neden Olmasın? Eşimle aramızda 10 yaş var bende abi derdim ona:):):) Erkeğin büyük olması iyi annende seviyormuş akrabada değilsiniz kısacası hoşlanıyorsan sende ondan engel yok annenide tanıdığı için seninle ciddi düşünür;)

Daha az karşılaşmaya çalışırsın artık.
Sevgilin biliyor mu bu olayı?
Şimdi sizin eve girip çıkmasını da istemez haliyle.

arpa dan aş olmaz el oğlundan gardaş olmaz..derler..abi desen ne yazar..

Back
X