• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi kardes beni deli ettiler

Emella80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
97
27
88
44
Mrb yine ben.Daha onceki konumda hic bisey istemedigim halde paraci hesapci olarak adlandirilan ex arkadas ve gorumce tarafindan etkisiz hale getirilen .Nikah tarihine sayili gunler kala terkedilen biri olarak yazmistim.Simdi bu abi kardes elele verip beni sinir hastasi yaptilar.Evdeki esyalari almalaro icin defalarca msj yazmama ragmen ses vermediler.SAbah bir mesaj emel esyalari vermemekle direterek beni kendinden sogutuyosun esyalarimi bahane ediyosun?ve tabi asil mesele nisanda bana takilan bilezik tek bir bilezik bende ona bilezigi babasina teslim edecegimi soyledim. Çunku esi yani babasinin ikinci esi sakin onlara verme dedi.Sorum su ben bu esyalari kargoylami vereyim yoksa kapisina mi atayim yoksa bi zahmer gelip alsin mi?2.soru bilezigi napayim cunku gercekten bunlarin suclamalari yuzunden antidepresana baslatti doktor beni yildim

Son düzenleme:
Sizin neleriniz var onlarda ? Vermeyin bilezigi!
Esya dedigin iki cul caput parcasi cok canim.acidi sadece onlar icin mesaj yazmasi surda nikaha kac gun kalmisti bilezigi verip vermemek senin karakterinde dedi dedim bu adam beni hic tanimamis .ve inan gunlerdir ruh gibiyim.DEdim bir hayati yarim birakip gittin bilezik nedir ki?bem ona aldigim hic biseyi geri istemedim.Nede dost bildigim kardesine

Mrb yine ben.Daha onceki konumda hic bisey istemedigim halde paraci hesapci olarak adlandirilan ex arkadas ve gorumce tarafindan etkisiz hale getirilen .Nikah tarihine sayili gunler kala terkedilen biri olarak yazmistim.Simdi bu abi kardes elele verip beni sinir hastasi yaptilar.Evdeki esyalari almalaro icin defalarca msj yazmama ragmen ses vermediler.SAbah bir mesaj emel esyalari vermemekle direterek beni kendinden sogutuyosun esyalarimi bahane ediyosun?ve tabi asil mesele nisanda bana takilan bilezik tek bir bilezik bende ona bilezigi babasina teslim edecegimi soyledim. Çunku esi yani babasinin ikinci esi sakin onlara verme dedi.Sorum su ben bu esyalari kargoylami vereyim yoksa kapisina mi atayim yoksa bi zahmer gelip alsin mi?2.soru bilezigi napayim cunku gercekten bunlarin suclamalari yuzunden antidepresana baslatti doktor beni yildim

O ikinci ese soyleyin, kocasini yollasin aldirsin sizden esyalari. Eger bilezigi istiyorsan gel al deyin.

Ya da siz hepsini goturun babasının evine bilezikle birlikte verdiklerinizi kanitlayan fotoğraf cekmeyi unutmayin.

Belki de evlenmeden bu yuzlerini gormen daha iyi olmustur. Derler ya her serde bir hayir vardir diye ...
Simdi acin cok taze ve hic gecmeyecek gibi hissediyorsun ama oyle dusunme karsina daha iyisi cikacak ve cok mutlu olacaksin ve bu gunleri unutacaksin. Hayatinin yarim kaldigi falan yok. Onlarda Allahindan bulsunlar.

Sahit yaninizda bulunsun ve kagit imzalatin geri verdiğinize dair. Bosuna uzatmayin. Ne kadar cabuk alabilirlerse gelip alsinlar. Siz bukunmasaniz bile muhakkak iki kisi olsun ve resimler yapsinlar

Sahit yaninizda bulunsun ve kagit imzalatin geri verdiğinize dair. Bosuna uzatmayin. Ne kadar cabuk alabilirlerse gelip alsinlar. Siz bukunmasaniz bile muhakkak iki kisi olsun ve resimler yapsinlar
Su dustugum duruma bak kendjme es siye sectigim basima tac yapacagim adam bana nasilsin diye sormadan iki uc parca esyanin pesine dusmus kahroldum ya nasil sevmisim ben bu adami

Su dustugum duruma bak kendjme es siye sectigim basima tac yapacagim adam bana nasilsin diye sormadan iki uc parca esyanin pesine dusmus kahroldum ya nasil sevmisim ben bu adami

Vallaha anlattiklarina göre kurban kessen yeridir gülüm. Onlar iste bu kadar ucuz. Sen kaliteni bozma. Allaha havale et. Hep cikartiyor şükür

Vallaha anlattiklarina göre kurban kessen yeridir gülüm. Onlar iste bu kadar ucuz. Sen kaliteni bozma. Allaha havale et. Hep cikartiyor şükür[/QUOTE
Ne altin ne kina ne dugun ne o ne bu kesimlikle istemedim tek dil ucuyla tek tas alsakmi dedim.Demez olaydim dunya basima yikildi abi kardes canimi okudu.ben ikisininde iki cikanda iki elim yakalarimda olacak ilahi adalet gorecegim insallah

Eşyaları şu gün gelip alabilirsiniz de .
Bileziği de kim taktıysa ona iade et

Siz neden muhatal oluyosunuz ki? Ailenizde baska kimse yok mu onlar muhatap olsun. Ne verilecekse onlar versinler. Madem bahane ariyosun der diye dusunuyosunuz boyle yapin bence.

Back
X