Kızlar hemen konuya gireyim. benim 2 abim var. Babamın evini satmak istediler sattık malesef. ihtiyaçları varmış. ev satılıktan sonra afedersin öküz öldü ortaklık bitti. aramaz sormazlar. ama eşlerine hürmet beklerler. benim kocamla araba alışveriş mevzuları olmuş telefonlara bile bakmamislar. gel görki kocam bahsetme onlara dedi sustum. Ayrıca bu ikisi çok iç içeler birine bişey desem ötekine söyler. eşleri eltiler çekemez birbirini bana dedikodu yaparlar en ufak bir yorum yapsam kocalarina derler onlarda bana hesap sorar. Anlayacağınız deli bir sarmalin içindeyim. arayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyle.
birde geçen aylarda bunların ofisinden iki kız çıkarken görmüştüm yüzlerini sakladilar. söyleyince inkâr ettiler. bunu da söylemedim eşlerine tabi catlayacağim hepsi birşey diyor ama hiçbirinin duymamasi lâzım hemen gözler bana çevriliyor. nasıl çıkacağım bu düğümden bilemedim. birtanesinin karısı da çok dedikoducu durmadan çağırıyor gidip bahçelerinde minik yeğenimi göremiyorum hep bahane bulmak zorunda kalıyorum mesela.
şimdi ben bu abilerimi ve eşlerini aramalımıyım? nasıl duruş olmalı ? tavsiyelerine ihtiyacım var kızlar. eksik olmayın.