Abim delirdi

Abinizin özelini bunladar bilmeniz de gereksiz.
Adam hasta işte.
Tedavi olması lazım.
Daha iyi bilen vardır ama, annenize şiddet uyguluyorsa gidil darp raporu alsın, polise şikayet etsin. Oradan hastaneye götürmenin yolu ne ise götürüp yatırsınlar.
Yada kaymakamlığa başvurup yatırmanın bir yolu vardı. Onu araştırsınlar.
Yok hastane işi olmuyorsa evden atsınlar, ne hali varsa görsün

Oyle bahirio annem babam utanio komsular duyar diye .zaren hepsi duyuyor solediklerini yaptiklarini da goruyor
Yazık ya Allah ıslah etsin ,hastaysa da şifa versin .. yalnız bir hastaneyle görüşüp zorla almalarını sağlayın ..bu böyle gitmez ..ailece ruh sağlığınız bozulacak ..

Oyle bahirio annem babam utanio komsular duyar diye .zaren hepsi duyuyor solediklerini yaptiklarini da goruyor

Bipolar bozukluk hastası olabilir. İlaçları düzenli kullanmak gerekir. Anneniz yemeğe düzenli katmalı. Hiç aksatmadan. En az 15 gün sonra tesir ediyor. Küt diye birden bırakılmamalı.

Ayrıca tıbbi tadavi yolları ararken dualara da elbette mutlaka devam edin. Bir sürahi suya bBildiğimiz Fatiha, Felak, Nas, Ayetelkürsi, İhlas surelerini yüzlerce kez okuyup, üfleyerek bu dualı suyu da ailenize, kendinize, abinize içirin, ferahlama görürsünüz belki inş.

((((kabul edemiyoruz neden bunlar basimiza grlsin .benim annem babam hep iyilik yaptilar amcalarim dayilarim halalarimin hic birisi annem babam gibi olmadilar ebeveynlerine karsi.ama onlarim evlatlari hepsi iyi.bi de alay ediolar.biz azeriyiz .kuzenlerim turkiyede okudular babam yardim etdi htpsine okumalari icin .suan kendulerini oyle cekiolar ki.en yakin dusman akrabalardir demisler bizim ihtiyac duydugumuz anda hic birisi yarfim etmio.amma annem babamin bir eli onlarin uzerindeydi

Antidepresanlari icmiyodu benim bi seyim yok kah oram hasta kah buram hasta diyor.dokyor doktor gesindik.sehir sehir gezdik .birseyi yok.antidepresan yaziolar omu da icmio dokuyo bi yerlere.annem yemeyine katar di hic bi fayda vermezdi.suana kadar hic degismedi durumu.
Hasan Basri İZGİ çok iyi ve meşhur bir psikolog. İstanbul'da Anadolu yakasında . Tedavi edemediği hiç bir Vakkası yok. Aile dostumuz . Google da yazın ismini sosyal medya hesaplarından kendisine ulaşabilirsiniz. Muayene ücretide çok uygundur.

Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz.
Dini içerikli konular, cinli, büyülü, karabasanlı içerikler yasaktır.

Back
X