• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve eşi...

Neresinden başlayayım bilmiyorum... Kafam çok karışık ve birşeyler duymam lazım... uzun yazdım önceden kusura bakmayın lütfen...

Benim abim çok anormal birisi, öncelikle onu söyleyeyim. Dışarı çıkmayı pek sevmez, arkadaşları yoktur, insanlarla saygılı vs. ama kaynayıp karışan sıcakkanlı iletişim kuran birisi değildir. Kendi odasına kapanır, kendini geliştirmek için daim birşeyler okur, kariyerini ilerletmesi için çok çalışır, çok bilgilidir akıllıdır zekidir, filozof gibidir adeta. Ama normal ve hoş bir insan değil. Kuru ve tatsız birisi. Bununla beraber çok iyi kalpli, kimseye zararı olmayan, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteren, herkesin iyiliğini düşünen ve çabalayan da birisi (kendince...) 34 yaşındaydı ve neredeyse hiç normal ilişkisi de olmamıştı. Ama yalnızlıktan da çok sıkıldığını, bunaldığını, depresyonlara girdiğini görüyorduk. Babam rahmetli, annem o ve ben üçümüz bekarken birlikte yaşıyorduk. Gel zaman git zaman, bir vasıtayla tanıştırma üsulu ile abim bir kızla tanıştı ve sonra evlenmeye karar verdiler. Kısa bir süre sonra. Ben o zamanlar o kızın karakterinin uyuşmadığını görüyordum yani ayrı dünyaların insanlarıydılar aslında, hayattan beklentileri de farklıydı. Söyledim abime ama buna rağmen abim onunla iyi bir ilişkisinin olduğunu, bir-birlerini çok sevdiklerini ve evlenmek istediklerini söyledi.

Neyse evlendiler. 7 sene olacak. Evlendikleri ta ilk zamanlardan beri uyumsuz halleri ortaya çıkmaya başladı. Kız hep mutsuz, hep hayatından bana şikayet ediyor, dert yanıyor. Abimden şikayet ediyor. Abim bu arada çocuk istemiyor, asla çocuk sahibi olmak isteyen birisi değil ama eşi istiyor diye tamam olsun diyen birisi. En başta da böyle anlaşmışlar. Ama kız tam bir bebek düşkünü. Bebek istiyor ama olmuyor. Bunun esas sebebi de, bana açıklaması cinsel hayatları çok çok seyrekmiş. Abim hep maddi sorunlarla boğuşuyor, hevessiz yorgun ve s. Bu arada, evlendikten 2-3 ay sonra bize taşındılar ve bizimle kalmaya başladılar. Sonra ben evlenip gittim ve şuan annemle kalıyorlar. Annem yalnız olduğu için abim ayrı eve çıkmıyor. Hem maddiyyat da ayrı eve çıkmaya izin vermiyormuş. Eşi da çalışmıyor ve iş bulamıyor kaç senedir. Tüm yük abimdeymiş vs... Bu yıllar içerisinde yanlış kararlarla abim iş değiştirdi, işten ayrıldı, işsiz kaldı, sonra düşük maaşlı işe girdi, orada yapamadı, sonra yine başka yere işe girdi, ipotekteki evi sattı, arabayı sattı, şuan kirada oturuyorlar, elde avuçta birşey yok... Yani bir kadının delirmesi ve mutsuz olması için tüm şartlar sağlandı diye bilirim.

Tüm bu zaman içerisinde eşi hep benimle sıkıntılarını paylaşırken ona destek oldum, dinledim, yön vermeye çalıştım ama kimseye de birşey söylemedim aile işine karışmamak için. Evlenince uzak bir yere taşındım, sık görüşemedik de hiç. Ama ne zaman kızla konuşsam hep mutsuz, daha da mutsuz. İlişkileri daha da kötüye gider durumda. Abimle neredeyse iletişimi sıfıra indi inecek. Ve ben kıza söyledim sen bu mutsuz ilişkide kalmaya mahkum değilsin, ayrıl kendi özgür hayatını kur mutlu ol diye. Ama bundan öncesinde hep iyileştirici tavsiyeler verdim, ilişkilerini düzeltmek adına, aile terapistine gitmelerini söyledim maddiyyat yüzünden gidemiyorlarmış. Ve en önemlisi - abim ciddi bir sorun görmüyormuş ! Yani diyormuş ki, tamam bir birimize uygun değiliz o zaman az konuşalım, hatta gerekli konular dışında hiç konuşmayalım herkes kendi hayatını yaşasın - aynı evin içinde! Bu da ona normal geliyormuş! Dedim ya, anormal birisi.......

Kısacası, geçen patladım. Gittim evlerine, zaten bayramlaşma için gidecektim. Oturdum, konuştum. Dedim siz mutsuz musunuz? Yıllardır 3-4 senedir sesimi çıkarmıyorum ama böyle bir evliliği daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz? Kız bu arada abimle ikinci evliliğini yapmış, ilk evliliğinden çocuğu yok ve ikinci kez boşanmayı düşünmüyormuş... açık-açık söyledim sizin aranızda ilişki sırf çıkar amaçlı ve anormal bir evlilik. Böyle aile olmaz ki. Kız sadece abimle evli kalmak ve anne olmak hatırına evli kalıyor, hangi akıl mantığa sığdırabiliyorsa artık... abim de tüm bu anormallikleri normalmiş gibi sayıp iletişimi keserek sanki "huzurlu" yaşıyormuş gibi yapıyor. Saçmalığın daniskası yani! Birisinin "kral çıplak" demesi lazım yani!

Bunun cevabı ne oldu biliyormusunuz? Kız benden küstü, sen bizi "ayırmak istiyorsun" gibi gibi, başka konulardan iftiralar atmaya başladı, yok ben onu anlamıyormuşum, abimi seviyormuş aslında, bu evlilikte mutsuz da olsa bir şekilde yürütmesi lazımmış, ayrılamazmış vs vs...

En sonunda dedim bu sizinle ilk ve son konuşmam bu konuyla ilgili. Alan razı satan razı, artık ne haliniz varsa görün dedim.

Her birinden soğudum. Yanlış mı yaptım konuşmakla, doğru mu bilmiyorum. İçim şişti... Annem zaten ayrı bir sorun... Yani canımdan bezdim artık.
Karı koca cinselliğini, doktor haricinde kimse bilmemeli. Bana aşırı ayıp geliyor.

Senin patlama sebebin, kadının her şeyini sana anlatması. O buna çok meraklıysa sen taa yıllar önce bunun önünü kesip " özelinizi bu kadar bilmek istemiyorum, anlatma" demeliydin. Dememişsin, hata etmişsin.

İnsanın elbette kötü zamanları olur ama söz konusu kadınınki farklı, içi ölmüş gibi. Ben böyle insanlardan uzak duruyorum, sana da tavsiye ederim. Çünkü hayat zaten çook zoor, bir de böyle mıymıntı tiplerin şikayetlerini, zırıltılarını hiç çekemem. Beni de kendilerine benzetir enerji sömürücüler.

" Karı koca arasına girilmez" diye bir laf vardır, her duruma uymaz ama sizin duruma tam uymuş. Mutsuzlarsa mutsuzlar. Sana ne! Sana fikrini soran oldu mu? Hayır. Ne yazık ki bu acı bir gerçek. Zaten kadın boşanmak istese şimdiye çoktan boşanmıştı, demek ki istemiyor.

Ha ama çocuk sahibi olmayı o kadar çok istiyorsa çoktan bir iş güç sahibi olmalıydı. Adam geçinemeyip anasına taşınmışken , ki bence bir erkek olarak gurur kırıcı bir durum, " çocuk çocuk" diye oturduğu yerden ağlayıp sızlanmak ap.allıktır.

Şaka mı yoksa böyle bir olayı duydunuz mu gerçekten.
yok canım niye şaka olsun niye uydurayım. %100 gerçek. hala evliler ama soramazsın tabii, nasıl bir evlilik.

ayrıca sosyal medya forumlar sayesinde daha yeni yeni bunların anormal olduğu konuşulmaya başlandı. kimbilir neler var böyle.

adam şu tırt yeni nesil üniversitelerden birinde doçent oldu en son. düğmelerini karısı iliklemeye devam etseydi belki çoktan prof olmuştu :)

Daha beteri var.

bu programı bilmiyorum da, orada "gerçek hikayeden alınmıştır" yazıyor hani. bu ekrandakiler oyuncu da kendilerine gönderilen hikayeyi mi oynuyorlar? kız çok seri konuşuyor ama kocasında pelteklik var, emin olamadım

yok canım niye şaka olsun niye uydurayım. %100 gerçek. hala evliler ama soramazsın tabii, nasıl bir evlilik.

ayrıca sosyal medya forumlar sayesinde daha yeni yeni bunların anormal olduğu konuşulmaya başlandı. kimbilir neler var böyle.

adam şu tırt yeni nesil üniversitelerden birinde doçent oldu en son. düğmelerini karısı iliklemeye devam etseydi belki çoktan prof olmuştu :)
Şoklardayım.İnsanın inanası gelmiyor ama var demek ki böyle evlilikler.

bu programı bilmiyorum da, orada "gerçek hikayeden alınmıştır" yazıyor hani. bu ekrandakiler oyuncu da kendilerine gönderilen hikayeyi mi oynuyorlar? kız çok seri konuşuyor ama kocasında pelteklik var, emin olamadım
Weldone0 atmıştı bu videoyu.Kadının anlattıkları garip geldi bana.Adamı annesi yıkıyor ama 3 yıldır çok mutlu bir evliliğimiz var diyor.Saçmalık.Mutluluk bu evliliğin neresinde.

Weldone0 atmıştı bu videoyu.Kadının anlattıkları garip geldi bana.Adamı annesi yıkıyor ama 3 yıldır çok mutlu bir evliliğimiz var diyor.Saçmalık.Mutluluk bu evliliğin neresinde.

hahaha ben buradaki konulara benzettim o kısmı.

"kızlar eşim dünyanın en iyi insanıdır, çok severek evlendik beni el üstünde tutar.

kaynanam ve 7 görümcemle aynı evde yaşıyoruz ama her gece başka kadınlara gidiyor. ayrıca hamileyim beni dövdü. bi de bana tefeciden borç aldırtmıştı, mafya kapımda napsam da kocam tekrar yüzüme baksa :( "

hahaha ben buradaki konulara benzettim o kısmı.

"kızlar eşim dünyanın en iyi insanıdır, çok severek evlendik beni el üstünde tutar.

kaynanam ve 7 görümcemle aynı evde yaşıyoruz ama her gece başka kadınlara gidiyor. ayrıca hamileyim beni dövdü. bi de bana tefeciden borç aldırtmıştı, mafya kapımda napsam da kocam tekrar yüzüme baksa :( "
Aynen ben de burdaki konulara benzettim.”Kocam çok iyi biri hiç kavga etmiyoruz “diye başlıyorlar adamın bir sürü falsosu çıkıyor.

Yengenizin yıllardır içinde yaşadığı sorunları karşısına geçip sesli dike getirdiğiniz için suçlu siz olmuşsunuz. Bırakın nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar. Bundan sonra da dertleşmesine müsaade etmeyin. Sorunu olan çözümü de bulur.
Bazı insanlar vardır sadece dert anlatmayı sever hiçbir çözüme yanaşmaz sizin yengeniz de öyle.

Back
X