Abim

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
235
103
36
Guncelleme: kiza yazdım, acik-acik konustum, utanarak özür dileyerek, sizin cok uygun insanlar olduğunuzu dusunuyor, bir-birinizi tanimanizi cok isterim dedim nazik sekilde. Cok kısa, soguk cevap yazdı, "ben sahsen tanımadığım insanla boyle birşeye evet diyemem" bu kadar yani. Bende "tamam anliyorum seni" dedim. Ne bir tesekkur, ne bir hos soz, allahin bir gulucugu bile yok! Ben olsam nezaket için bari yumusak konusurdum. Buda iyi oldu, soguklugunu görmüş oldum boylece.

Arkadaslar size danismak istedigim bir konu var. Lutfen fikirlerinizi, tavsiyelerinizi esirgemeyin.

Abim 31 yasinda, cok akilli, zeki, ne istedigini ve yaptigini bilen, iyi kalpli ama farkli birisi. Hic cocuk istemiyor mesela evlense bile. Kiz pesinde kosan, onunla bununla cikan birisi degil, iliski hatrina oyle iliski kurmayi sevmez. Babam vefat ettikten sonra 6 yildir maddi sikintilar cektik, calisti, bana ve anneme bakti. Ben bosanma donemi gecirdim, zordu, destek oldu. Neden soyluyorum, cunku abimin hic kafasi acilmadi sorunlardan. Ise yorgun gider, yorgun gelir, ay sonunu zar-zor getirir, hayatin yukunu tasirdi sanki omuzlarinda. Kizlarla takilmayada zaten ne vakti, ne parasi vardi. Kendi uzerinde calisti, simdi cok yetenekli bir grafik dizayner, evden calisiyor, bende calisiyorum, geciniyoruz.

Sorun evlenmek. O evlenmek icin can atmiyor ama hissediyorum yalniz kalmaktanda korkuyor bildirmesede. Ama gel gor ki, ne kendisi birisiyle tanisiyor - oyle bir kabiliyeti, hevesi yok - nede tanissa bile onun gibisini kabul edecek kiz yok, cocuk istemiyor ya. Cocugu olsa bile bu istememe konusu surecek kiz arkadasiyla, biliyorum. Ama altin gibi kalbi var, cok iyi birisi. Simdi ben onu uzaktan tanidigim birisiyle tanistirmak istiyorum ancak "abisine kiz bulan gerikafali" gibi gorunmek istemiyorum, onun da "kardesinin buldugu kizla tanisan erkek" gibi gorunmesini istemiyorum cunku hicbirimiz oyle degiliz, sartlar oyle gorunmesini sagliyor. Abim "vaktim yok orada burada kiz aramaya" diyor. Oyle tipi yok, biliyorum.

Siz cok modern, akilli kizlara sorum su; eger size bir kiz yazsa, "seni abimle tanistirmak istiyorum" durum su su vs. dese nasil algilarsiniz? Ben dogrumu yapiyorum?

Son düzenleme:
Benzer durum başıma gelmişti. Abisiyle kardeşiyle tanıştırmak isteyenler olmuştu. Ben kabul etmemiştim. Bana uygun insanlar değillerdi. Bir de o dönemler evliliğe pek sıcak bakmıyordum ama kimseyi de yadırgamadım aaaa beni abisiyle/kardeşiyle tanıştırmak istiyorum diye.
Yalnız sizde şöyle bir durum var. Abin çocuk istemiyor. Bir nevi görücü usulünü kabul edecek olan kız çocuk istememe fikrine sıcak bakmaz gibi geliyor

Neden gerikafalık olsun ki bence güzel bir şey düşünmüşsünüz, tanıştırmak istediğiniz kişi abinizle uyumlu olur mu peki? Sonradan görüyoruz evliliklerde sorun çıkıyor erkek, çocuk istemiyor diye.

Bana biri yazsa asla kabul etmem. Araya girmek isteyen çok kişi oldu benim haz etmediğim ilişki türü. Ama kızada yazık değil mi? Madem abin çocuk istemiyor kız ileride sana hesap sormayacak mı? Hadi kız kötü bir insan çıktı(kimsenin içini bilemezsiniz) abiniz dahada mutsuz oldu vebali sizin olmayacak mı?

Abinizin çocuk istememesi farklılık değil, hepimizin çocuğu olacak diye bir şey yok. Ayrıca ben de çocuk istemiyorum abiniz benimle aynı düşüncedeymiş ama tanışamayız sanırım abinizle ehehe :)
Sen de iyisini mi bulacak, ben kefilim :KK45:

Konuda fazla detay var, sanki biraz da buradan kısmet aranıyor gibi.

violetworld violetworld tanıdıklarınıza abinizi önermekde ben bir sorun görmüyorum.

1.si pat diye evlenecek değiller ha dışarıda tanışmışlar ha sen tanıştırmışsın haber ver isterlerse görüşürler.
2.si İş ciddiye bindiğinde belki abinin fikri değişebilir... insan sevdiği insanla çocuk yapmak ister. Değişmezse bunu abin kıza söyleyemese de abine zorla söylettirmelisin kız napacan benim turşumumu kuracan demesin evlendikten sonra.
3.fazla düşünme harekete geç :) herşey olacağına varır. anlaşıp anlaşamamak onlara kalmış.

Benzer durum başıma gelmişti. Abisiyle kardeşiyle tanıştırmak isteyenler olmuştu. Ben kabul etmemiştim. Bana uygun insanlar değillerdi. Bir de o dönemler evliliğe pek sıcak bakmıyordum ama kimseyi de yadırgamadım aaaa beni abisiyle/kardeşiyle tanıştırmak istiyorum diye.
Yalnız sizde şöyle bir durum var. Abin çocuk istemiyor. Bir nevi görücü usulünü kabul edecek olan kız çocuk istememe fikrine sıcak bakmaz gibi geliyor

Cocugu istememe durumu net degil, yurtdisina gitmek sartiyla ister, suan yasadigimiz ulkede cocuk buyutmek istemiyor (Turkiyede yasamiyoruz və burasi iyi, gelismis ulke degil)
Tabi bu konuya sicak bakacagini dusunuyordum kizin, kendi aralarında konusurlardi

Son düzenleme:
Cocugu istememe durumu net degil, yurtdisina gitmek sartiyla ister, suan yasadigimiz ulkede cocuk buyutmek istemiyor (Turkiyede yasamiyoruz)
Tabi bu konuya sicak bakacagini dusunuyordum kizin, kendi aralarında konusurlardi
Sonuçta kızı da abini de en iyi tanıyan sensin ve bence bu şekilde aracı olmanın hiçbir sakıncası yok.

Bence karışmayın zira altında başka şeyler olabilir. Belki kadınlardan hoşlanmıyor, belki aseksüel. Bana anlattıklarınızdan böyle geldi. Yoksa 31 yaşında sağlıklı bir insan sırf bu sebeplerden aşka kapalı olamaz.

Yok onuda düşündüm, oyle bir durum yok) kendisi dalga geçiyor bu durumla, insanlar yuzde yüz benim ya gay oldugumu dusunur yada aslinda hastayim cocuk sahibi olamayacagim için boyle soyluyorum düşünür diyor. Ama umurunda degil, kendisine uygun kiz görmeyince kimseyle oylesine tanismaz, hem sevmiyor hemde vaktim yok buna diyor :KK45:

Back
X