Abim !!!

Hadi ben gelicem dese neyse de yengenizin gelmesi nasi bi etki yaratacakta sapiklarda(abinizin deyimiyle).babanizla konusun karismasin abiniz.bence bu fikie yengenizden cikmis gibi duruyor ben olsam ne isim var gorumcemin yaninda derdim
yengenizin evli oldugu alnindami yaziyormus hadi diyelimki basiniza bisey gelecek oldu yengeniz onunuze atlayip ona dokunmayin beni alinmi diyecekmis ne sacma fikirleri var abinizin boyle insanlar genelde herkesi kendi gibi goren kisilerdir
Çok haklısınız ne zaman bir yere gitsem yengemi peşime takar
Beni nasıl koruyacak yengem bilmiyorum

24 yaşındayım ama büyüdüğümü kabullenemeyen bir abim var
Aşırının da aşırısı bir kıskançlığa sahip
Ama nedense sadece bana yengeme karşı mesela çok rahattır :KK43:

Yalnız ben yengenin söylediğine takıldım. "Ben bilmem abinle konuş" nedir ya?? Ne işi var görümcenin arkadaşının nişanında. Kimseyi de tanımıyor.
Sen babanla hallet yine konuş gerekirse.

Yalnız ben yengenin söylediğine takıldım. "Ben bilmem abinle konuş" nedir ya?? Ne işi var görümcenin arkadaşının nişanında. Kimseyi de tanımıyor.
Sen babanla hallet yine konuş gerekirse.

Ben artık yengemi özel korumam olarak görmeye başladım
Abim her gittiğim yere onu da peşime takmaya çalıştığı için :olamaz:

Yengeme gittim söyledim kibar bir şekilde benimle gelmeni istemiyorum diye
Ben karışmam abine sor dedi

Yengeniz abinizin kurmalı oyuncağı galiba. O "git" derse gidecek, siz ikna ederseniz ve "gitme" derse gitmeyecek. Yazık bazı kadınlara, ne hallere düşürüyorlar kendilerini.
Ben de merak ettim bu olayın sonunu.

siz sürekli bir etkinliğe gitmek istiyorsunuz abiniz de tesadüfen o günlerde size kalmaya gelip yengenizi peşinize takmaya çalışıyor galiba konularınız sürekli böyle.gerçekten sonucu ne peki bu konuların ben de merak ettim

siz sürekli bir etkinliğe gitmek istiyorsunuz abiniz de tesadüfen o günlerde size kalmaya gelip yengenizi peşinize takmaya çalışıyor galiba konularınız sürekli böyle.gerçekten sonucu ne peki bu konuların ben de merak ettim

Tabi ki abimi dinlemeyip gittim daha doğrusu babam abim ve yengeme sağlam bir ayar verdi
Bu soruyu ben de kendime soruyorum bunlar bize niye bu kadar çok geliyorlar diye ?

Anlatmaya çalıştığım da bu
Evlendikleri günden beri yengem hep peşimde bunaldım artık :(

Sana kalıcı bir çözüm söyleyebilirim. Bende kendimden 9 yaş büyük bir abiyle büyüdüm. Gebellikle evde olmazdı ama ne zaman gelse herşeyime burnunu sokmaya çalışırdı. Bizim evde baba figürü biraz silik evin reisi annemdir. Birgün yine abim çok abzürt birşeyime karıştı. Mini etek giymiştim dışarı çıkacaktım. Ki herzaman giydiğim birşeyken o zaman gözüne takıldı sanırım yada yengeme geçiremediği sözü bana geçirmek istedi. O zamanlar yengemle sevgiliydi. Neyse uzatmayayım. Annem abime tek bir cümle söyledi. " O senin değil benim kızım" ... O tarihten itibaren tüm karışma hakkı elinden alındı. Size tavsiyem aile reisiniz kimse onunla bu konuda hem fikir olun. Anneniz babanız kim?

Back
X