Abim

Ailede genetik psikolojik bir hastalik eğilimi. Barsa üstüne manevi durumlarda sıkıntı. odasını evde ic karartıcı ne varsa uzaklastirin.doğayı pozitifligi arttiran görsel resimler edinin.belki böyle seylere yoğunlaşması bi parça azalır.

B3nim kardeşimde öyle olmuştu

Ama o baya psikopatlasti.
Pantolonundaki dugmede hoparlör olduğunu
Onu birilerinin öldürtmek istediğini söyledi korkup dolapları her yeri parçaladi.
Kafasında bir çete kurmuş. Herkes o ceteden gibi davranıyordu. Gözlerine bakıp sende onlardansın diyip kaciyodu.
Kaç kere arabadan atladı.
Geceleri uyuyamıyordu korkup bağırıyordu .
Babam kaç gece basında bekledi

Tuvalete gitmek tuvalette zaman geçirmek için çok uğraşıyordu.
Tuvalette bir gece banyodayken korkmuş böceklerin olduğunu falan görmüş. Öyle bağırmış ki babam banyo kapısını kırmak zorunda kalmış kapıyı açamamış..
O gece acile gittiler.
Çesitli omurilik sivisindan emara kadar herşey yapıldı

Bisey çıkmadi .
O hastanede bir psikiyatriye gidiyordu.
O bile ondaki değişimin farkına vardı görünce

Çok zordu inan...
Sonra dini ve tıbbi tedaviyle düzeldi.
7 8 ay sürdü bu süreç....
Şuan daha iyi
Çok sevindim..
Annem anlatinca şok oldum zaten çünkü hiç bi belirti yoktu öyle

Öncelikle korkmayın, abinizin muhtemelen okb si var. Bana da içimden bir ses sürekli kendini metroya at, yüksek bir terasa çıksam kendini aşağıya at diye söylüyordu. Asla yapmayacak ondan emin olun. Takıntı oluşmuş. Mesela yeni anne olan okb li kadınlar bıçakları evden toplayıp atarlar, bebeklerine zarar vermekten korktukları için, burada çok başlık açıldı bununla ilgili. Ruh sağlığı başlığına bakın. Youtube da İbrahim Bilgen’in bu konuyla ilgili bir videosu var, izleyin ve abinize izletin. Yaşadığı şey sadece takıntı hastalığı ve asla yapamayacağı bir şey, korkmayın.
Çok teşekkür ederim.valla aynen bende öyle düşündüm geçen. Kendimi metro gelirken atsam asagi eşim napar acaba diye. Ki asla böyle bisey yapmam kendimden bile şüphelenmiştim yani annem anlatinca

Çok teşekkür ederim.valla aynen bende öyle düşündüm geçen. Kendimi metro gelirken atsam asagi eşim napar acaba diye. Ki asla böyle bisey yapmam kendimden bile şüphelenmiştim yani annem anlatinca
Seninkiyle abininki farklı. Randevu gününe kadar yalnız bırakmayın. Ilaç kullanırken de sürekli gözetim altında tutun.

Back
X