Abim

Abiniz er sanırım öyle anladım. Artık operasyonlarda ön planda işin ehli uzmanlar oluyor onlar yönetip tehlikeli alana onlar giriyor.

Rabbim konu sahibinin ve diğer tüm yazan arkadaşların yakınlarını korusun inşallah.Hakilisin insan daraliyor üzülüyor .Ama bol bol dua okuyun .Çünkü Allah korusun ama ecel geldikten sonra enge.olamiyorz.Esim polis bizde dogudayiz ve gecen Kasım'da burada bir polis abimiz şehit oldu maalesef .O duyguyu anlıyorum .
İstanbul'da Vodafone arenanın orafaac cikisi bomba patlamoslqrdi 3 yıl önce adı köpekler .Eşimin bulunduğu otobüs henüz kalkmış oradan hatta diğer otaobusteymis normalde bı araidassi seninle yer değiştirelim ben bı araidassi bekleyeceğim demiş .ve o yer değiştirdiği kisi şehit oldu :( yani kendi otobüsüyle gitse belki de eşim şuan yoktu ...
İnşallah sağ salim kavussun herkes

Bir kaç saattir çok çok moralim bozuk ve kendimi sakinleştiremiyorum. Abim Hakkari’de asker bugüne kadar çok bir sorun olmuyordu, yani rahattı görevi. Şimdi 2 ayı kaldı fakat bundan sonra hep operasyona çıkacakmış. Yani bir gün operasyona gidip bir gün tatil olacakmış. Bu operasyon da da terörist kovalıyorlarmış yani tam bilmiyorum. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve işin detayını da bilmediğim için çok riskli geliyor bana. Ne kadar riskli biliyor musunuz, nasıl oluyor ki tam olarak bu operasyon, bir şey olacak diye aklım çıkıyor. İnsanın başına gelince çok farklı oluyormuş :KK43: ne desem nasıl sakinleştirsem kendimi bilmiyorum
Allah yardimciniz olsun esim uzmanlik kazandi sirf bu yuzden gondermesik simdi eminiyette ama bu isler cok zor emniyet
gücü olmak . Allahın izniyle bisey olmaz kuzum gönlünü ferah tut rabbim askerlerimizi vatanımızı bayrağımızı hainlerden korusun

Ateş bir düştüğü yeri yakıyor.
Bir de benim de evime düşer mi ki diyenlerin yüreğini..

Hatta bazen düşenlerin bir kere yanıyor da yüreği,
Ya düşerse diye korkuyla bekleyenlerin her gün yanıyor..

Gidenler de evlatti babaydi kocaydi...

Rabbim görev başında ki asker ve polisimize yardım etsin, bekleyenlerine de sabır nasip etsin. Gönül ferahlığı versin..

Zordur... Çok zordur ..
Hele ki bunu vatani görev değil de meslek edinmiş olanlar vardır ki onları beklemenin zorluğunu hiiiic sormayın bilmeyin...

Bir kaç saattir çok çok moralim bozuk ve kendimi sakinleştiremiyorum. Abim Hakkari’de asker bugüne kadar çok bir sorun olmuyordu, yani rahattı görevi. Şimdi 2 ayı kaldı fakat bundan sonra hep operasyona çıkacakmış. Yani bir gün operasyona gidip bir gün tatil olacakmış. Bu operasyon da da terörist kovalıyorlarmış yani tam bilmiyorum. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve işin detayını da bilmediğim için çok riskli geliyor bana. Ne kadar riskli biliyor musunuz, nasıl oluyor ki tam olarak bu operasyon, bir şey olacak diye aklım çıkıyor. İnsanın başına gelince çok farklı oluyormuş :KK43: ne desem nasıl sakinleştirsem kendimi bilmiyorum
Bunun bi yöntemi yok canım benim eşim asker haber alamadığım an televizyonun karşısında ki koltuğa oturup telefonu yanıma alıp yaş havasında haber bekliyorum. Allah kimseye yaşatmasın yaşayanlara Rabbim sabır nasip etsin içlerini ferahlatsin çünkü insanın hiç bir çabası bunu hafifletmeye yetmez . Herkes için dua etmekten başka yapabileceğiniz bişey yok

Dün şehitlerimizin 4ü de erdi.... keşke dediğiniz gibi olsa...
Maalesef hepsi sözleşmeli er onlar farklı oluyor eğitim alıyor 2-3 yıllık asker hepsi bakarsanız. Uzun kısa dönem askerlik yapan erleri uzun zamandır operasyona çıkarmıyorlar şehit vermemek için öyle karar almıştı devlet.

Back
X