Abim..

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Kızlar bir derdim var.Abim 33 yasında suan görüştügü bir kız var onuda kaybedecek.hayatına cok fazla kız girdi cıktı.kimseye adapte olamıyor.herkesi kırıyor.cok agır küfürler ediyor.kafasında sürekli bişeyler kuruyor.bir dış sesi var sürekli kötü konusuyor.bu hayatına suan giren kızı babamla bile tanıştırdı.ciddilerdi baya ancak iki günde bir kavga ediyorlar.kafasnda sürekli aldatılma korkusu.herkes yalancı herkes aldatıyor.oysa kesinlikle böyle birşey yok kendini dolduruşa getirip küfürler ediyor.abartısız söylüyorum tam yarım saat sonra köpek gibi pişman oluyor.sırnaşıyor özürler diliyor kız affediyor.sonra yine devam.pskolga götüremiyoruz.napcaz bilmiyoruz.sadece ona karşı degil annemle bana karşıda öyle.kendisi hiç kin tutmuyor istiyorki karşımdakilere agzıma geleni saysamda bana kinlenmesin alttan alsın idare etsin.hangi kız dayanır buna? Şimdi bana ısrarla bizi barıştır diyor.ama ben kızı o kadar cok seviyorumki kimsenin basını yakmak istemiyorum.gelecekte daha kötü şeylere sebep olurum diye korkuyorum.biri abim diger mevzuda kızın hayatı.onun için cok üzülüyorum ne yapabiliriz.bu durumda olan tanıdıgınız falan var mı nasıl düzelir yaa?? Suan Hüngür hüngür aglıyo ama hakaretler ederken gözü hiç birşey görmüyo

Hüngür hüngür ağlamak yerine yardım alsın kimse yardım alıyor diye deli değil bu bahsettikleriniz resmen şizofrenlik belirtisi kendi kendine kurma , kafasında ayrı kötüye yönlendiren ses duyma bunlar hiç sağlıklı şeyler değil dediğiniz gibi kızında başını yakmayın götürün bir psikoloğa

Kız barışmak için tedavi olmanı şart koşuyo deyin.
Sabah kavga ettik.beni aradı sürekli aradın mı vs diyip duruyodu.bende nası arayim dedigin küfürlerden ben utanıyorum özür dilemekten bıktım dedim.benden bu kadar utanıyosan benmke görüşme diye bi basladı.senin yedigin boklarıda biliyoruz dedi.benim şarteller attı.yok eşimle kavga etmelerimi söylüyo yok o düzeltmiş aramızı kaldıki ben asla konus aramızı yap demedim.snra bende artık dayanamadım bagırmaya cagırmaya basladım.benimle konusurken sözlerine dikkat et haddini bil oraya gelir sunu bunu yaparım lafları.bende dedim niye sen Allah mısın niye kedni bu kadar büyütüyosum dedim ne ölüme gel ne dirime gel bundan sonra senin gibi kardeşim yok dedi kapatttı.resmen ilişkilerinde yaptıgını banada yaptı.suan sabahın köründe deli gibi aglıyorum.resmen benimde pskoljimi bozdu.kızı aramak istemiyorum cnkü hayatını karartman istemiyorum.ve bu sebepten sildi beni......

Arama sakık kızı yazık değil mi? Hayatı kararmasın.
Sana söylediklerinden de pişman olacak muhtemelen ama kısır döngü gibi resmen. Yapıp yıkıp pişman olması bişey yaramaz. kesinlikle tedavi olması lazım.

Aslında şöyle yapabılırsınız.. Kızı arayıp durumdan bahsetsenız en azından konu kız tarafından kapansın... Yanı siz kardesınız ıle dusman olmayın. Kız artık istemiyor gıbı olsun.. Tabıkı abinizi cok kotulemyın ama durumdan bahsedin sinirli vs senide yakmak ıstemıyorm felan deseniz en azından siz abınızle kotu olmasanız.Şahsi fikrim tabıkı.

valla o kadar tanıdık geldi ki illaki her ailede çıkıyormuş dedim benmde böyle bir kuzenim var dengesiz , benm alakam olmadan kız arkadşlarmla sevgili olup hem aramı bozuyordu kızlarla hem de hiçbişey yapmamış , snki aralarını ben yapmışımda benm yüzümden ayrılmışlar gibi anlatıyordu ailesine , amcamlarla vs ne kadar aram bozuldu sonra söyledim sorun bende değil oğlunuzda diye kızıda arayp dedim bununla barışma bu çocuk böyle böyle karar senin diye . seni bilmem ama kız belki barışır aklı karışr der ilerde düzelir , en yakın tanıyanı olarak ara uzak durmasını söyle kızında vebali kalmasın. ilerde evlenirler vs biliyordu da söylemedi diye hakkı sende kalır yapma.

Borderline diye bir kişilik bozukluğu var bir araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…