• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin arkadaşına aşığım

melis4763

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
20
3
36
Şanlıurfa
bu çok berbat ne yapmalıyım bilmiorum.. ya aslında onun abimin arkdaşı olduğunu bilseydim kesinlikle bulaşmazdım ama biz otobüste karşılaştık komik olck belki ama:) ondn sonra aynı dersanede olduğumuzu farkettim bi kaç kere bakışlarını yakalamıştım sonra abimin arkadaşıymış... son bi kaç gündür aynı ortmda bulunma şansımız oldu ama her bakışını yakaladığımızda yüzünü çeviriodu hemn!artık dersaneye bile gelmio bütün hocalar onu soruo çok başarılı bu yıl üni.ye gitmeme ihtimali neredeyse yok..kimseye bişi sölemeden ortdn kayboldu resmn gelmio...ne yapmaya çalışıo anlamıorum abime anlatmalı mıyım sizce yardımınıza ihtiyacımm varrr:5::5::5: abim gelip gidip neden morelimin bozuk olduğunu soruyo ne yapıcamm bn abimi de kırmak istemiorum ama elimde değil dayanamıorumm yardımm edinnn....

Abini neden kırasın ki?
Sanki bile bile tanıştın arkadaşınla!
Sonuçta herşey bilmeden gelişti.
Abine anlat içinde tutmaya zorladığın kelimeleri.
Hem sende rahatlamış olursun hemde o kişi abininde herşeyi bildiğini öğrendiğinde onunda içi daha rahat olur.

Abini neden kırasın ki?
Sanki bile bile tanıştın arkadaşınla!
Sonuçta herşey bilmeden gelişti.
Abine anlat içinde tutmaya zorladığın kelimeleri.
Hem sen hem o kişi rahatlamış abinde aydınlanmış olur.
Bir önceki mesajda hatalar oluştu ikinci mesajı atmak durumunda kaldım..

arkadaşım bence abine anlatırsan rahatlarsın ama hoşlandığın arkadaşının böyle davranmasının sebebi sanırım çok utanıyor,nasıl arkadaşımın kardeşine bakabilirim diye düşünüyor olabilir.vicdan azabı duyduğundan abinin onun yanında olup yardımcı olmasıyla işler çözülür diye düşünüyorum.sonuçta ortada kötü birşey yok bunlar çok hoş şeyler ama yanlış davranışlarla kördüğüm haline gelebilir görünüyor.

bencede abine anlat bu durumu, belki sandigin gibi dgl veya sandigin gibi de olabilir ama anlat abine. Umarim abin anlayisli bir insandir ki cekinmeden anlatabilsein..

daha ortada birşey yok sadece siz beğenmişsiniz. bir kaç kez tesadüfen bakışmışsanız durduk yere sırf sizin için niye gelmemezlik yapsın. vardır kendine özel sebepleri belki rahatsızlanmıştır, belki bir yere gitmesi gerekti ya da evde soru çözmeyi filan düşünüyordur. abinize ne anlatacaksınız ki daha ortada bişey yok bence boşuna kafa karıştırırsınız. hem oldu ki sizden hoşlanıyor abinizin arkadaşı olması niye engel olsun.

Ortada abinize anlatacak bir durum yok ki. Hoşlanmışsınız, bakışmışsınız birilişki biriletişim olmamış. O da ne komik adam bu yüzden ortadan yok oluyorsa pes yani..

ya abime anlatmamda bi sorun yok ama bi kaçınızında dediği gibi eğer tamamen karşılıksızsa bnm kuruntularım ya da bnm hislerimden kaynaklann bişise gerksiz olur abm anlayışlıdır ama erkklerin nsıl kişilikler olduğunu bildiğini ve defalarca bana dikkatli lmm gerektiğini söledi ve arkadaşları konusunda hassas en byk sorun bu:14: ama snırım gerçktn sçma spn düşüncelere boğuluorum sonuçta o gidecek ve sonu olmayan bişi için daha fazla üzülmek .. zamana bırakmalıyım gliba amakarşılık görrsem abime anlatıcam:) hepinize çok çok çokk teşekkür ederim hm cesaretlendirdiğiniz için hmde dşncelerimi netleştirdiğiniz içinn:54::54:

bu çok berbat ne yapmalıyım bilmiorum.. ya aslında onun abimin arkdaşı olduğunu bilseydim kesinlikle bulaşmazdım ama biz otobüste karşılaştık komik olck belki ama:) ondn sonra aynı dersanede olduğumuzu farkettim bi kaç kere bakışlarını yakalamıştım sonra abimin arkadaşıymış... son bi kaç gündür aynı ortmda bulunma şansımız oldu ama her bakışını yakaladığımızda yüzünü çeviriodu hemn!artık dersaneye bile gelmio bütün hocalar onu soruo çok başarılı bu yıl üni.ye gitmeme ihtimali neredeyse yok..kimseye bişi sölemeden ortdn kayboldu resmn gelmio...ne yapmaya çalışıo anlamıorum abime anlatmalı mıyım sizce yardımınıza ihtiyacımm varrr:5::5::5: abim gelip gidip neden morelimin bozuk olduğunu soruyo ne yapıcamm bn abimi de kırmak istemiorum ama elimde değil dayanamıorumm yardımm edinnn....

canım benim bu seninle abin arasındaki mesafeye bağlı bir durum. ben mesela abimle herşeyimi paylaşırım,, ve senin durumunda olsam hemen abime bu konuyu açar ve arkadaşının nasıl bir insan olduğunu ayrıntılı öğrenirdim.. bence abinle paylaşmalısın.

canım benim bu seninle abin arasındaki mesafeye bağlı bir durum. ben mesela abimle herşeyimi paylaşırım,, ve senin durumunda olsam hemen abime bu konuyu açar ve arkadaşının nasıl bir insan olduğunu ayrıntılı öğrenirdim.. bence abinle paylaşmalısın.

snn adına çok svndm ama bilmiorum aslında biz de yakınız baya bn onun sevgilisiyle srkli grşüom fln amao çok korumacı davrranıo yani sürekli bn erkkleri biliorum adam gibi biri çıkmz karşına üzersin kndini boşver deyip duruo keşke bnde bişiler öğrenebilsm aklımdan bi an çıkmıo ama karşındakinin zerre aklında olmadığını dşnmk de çoka cı hmde çok

snn adına çok svndm ama bilmiorum aslında biz de yakınız baya bn onun sevgilisiyle srkli grşüom fln amao çok korumacı davrranıo yani sürekli bn erkkleri biliorum adam gibi biri çıkmz karşına üzersin kndini boşver deyip duruo keşke bnde bişiler öğrenebilsm aklımdan bi an çıkmıo ama karşındakinin zerre aklında olmadığını dşnmk de çoka cı hmde çok

bence belirsizliklerle yaşamak daha acı. sen o çocuğu seviyorsun. bunda ayıp ya da kızılacak birşey yok ki.. bence ona danışırsan sana kızmaz,, belki başta şaşırır ama sen ona dürüst olup arkasından iş çevirmediğin ve herşeyini onunla paylaştığın için sana olan güveni artar,, sana kızmaz, yol gösterir.
O KİŞİYİ ABİNİN ÇOK İYİ TANIDIĞINI UNUTMA... ve bence bu belirsizlikle yaşayacağına bir an önce abinle konuş...

eğer abinden çok ama çok çekiniyorsan da abine yine o çocuk hakkında sorular sor nasıl biri diye, bir arkadaşının ondan hoşlandığını söyle,, baktın çok kötü bir insan,, kalbine gömer unutursun.. ama çok iyi bir insansa bir cesaret hemen abine o kızın sen olduğunu söylersin..
:66::66::66:

abime anlattımm :) inanmıcaksınız çocuk pisliğin tekiymişher kıza bakarmış, ve dersanede kimse onu sevmiyomuş:) neyse ztn bnde zmnla unuttum insn hiç bişiyi içinde bırakmamalı ozmn kolayca silip atabilio :D

abime anlattımm :) inanmıcaksınız çocuk pisliğin tekiymişher kıza bakarmış, ve dersanede kimse onu sevmiyomuş:) neyse ztn bnde zmnla unuttum insn hiç bişiyi içinde bırakmamalı ozmn kolayca silip atabilio :D

çok sevindim canım...ilerde çok iyi ,çok düzgün seni çok seven bir insan karşına çıksın da aşk neymiş o zaman gör...

çok sevindim canım...ilerde çok iyi ,çok düzgün seni çok seven bir insan karşına çıksın da aşk neymiş o zaman gör...

çok teşekkür ederimm.. umarım gerçkten zamanı geldiğinde hepimiz laik olduğumuz aşkları sevgileri bulabiliriz :93: ama unutmamam gereken bişiyi öğrendim burda ne olursa olsun inşallah herzaman ilk tercihim ailemden yana olucak:)

Back
X