Abimin bacağını mermer makinası kesmiş :(

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Dün gece öğrendim iş kazası geçirmiş mermer makinası arka bacağını kesmiş.peki bunu niye burda yazıyosun derseniz;
Ben abimle 1.5 yıldır konuşmuyorum ogün geçmiş konular deşildikçe deşilmiş bende cevabını verince ,senin benim gibi abin yok demişti.bi kaç ay sonra ben ona yeni telefon numaramı mesaj attım gerek yok senin abin yok artık demişti.Düğünüme gelmedi babamda o gün çok ihmal etti beni ,öksüz gibi boynu bükük evlendim.Memlekete annemlere geldi 1 yıl sonra 5 dk yol yanıma uğramadı iyimisin değilmisin diye.Ama ben yinede çaktırmadan yengemi çocukları görmeye gittim yiğenlerimi çok seviyorum bu 1.5 yıl zarfında elimden geldiğince zor zamanlarında maddi olarak destek oldum o bilmeden yengemle konuşarak.
Dün ablam, hepimiz aradık sende ara dedi eşimi arattım bi kaç kez açmadı ,mesaj attım geçmiş olsun diye ama dönmedi.Eşim pamuk kalplidir öğlen yine aramış konuşmuşlar geçmiş olsun demiş ,oda sıcak konuşmuş eşimle kardeşime selam söyle demiş.
Sorun şu, benim içimde o kadar yara izi kaldı ki şimdi nasıl arıycam ne konuşcam bilemiyorum.Çok ŞÜKÜR damara denk gelmemiş ama eti baya kesilmiş topuğumu hissetmiyorum diyomuş.içim kan ağlıyor ama konuşacak cesareti bulamıyorum,bana bi akıl verin ne olur ben nasıl konuşcam şimdi:KK43:

Siz elinizden geleni yapmışsınız üzülmeyin
Her yolu denemişsiniz...Ama unutmayın eğer o kapıları açmak istemiyorsa onu zorlayamazsınız..
Bu arada sizin gibi insanların yaşadığını bilmek çok güzel..

o sizin abiniz canınızdan bi parça her nekadar kırmış olsada sizi şuan zor durumda ne diycem demeyin bi sesini duysanız herşey kendiliğinden gelir zaten

Dün gece öğrendim iş kazası geçirmiş mermer makinası arka bacağını kesmiş.peki bunu niye burda yazıyosun derseniz;
Ben abimle 1.5 yıldır konuşmuyorum ogün geçmiş konular deşildikçe deşilmiş bende cevabını verince ,senin benim gibi abin yok demişti.bi kaç ay sonra ben ona yeni telefon numaramı mesaj attım gerek yok senin abin yok artık demişti.Düğünüme gelmedi babamda o gün çok ihmal etti beni ,öksüz gibi boynu bükük evlendim.Memlekete annemlere geldi 1 yıl sonra 5 dk yol yanıma uğramadı iyimisin değilmisin diye.Ama ben yinede çaktırmadan yengemi çocukları görmeye gittim yiğenlerimi çok seviyorum bu 1.5 yıl zarfında elimden geldiğince zor zamanlarında maddi olarak destek oldum o bilmeden yengemle konuşarak.
Dün ablam, hepimiz aradık sende ara dedi eşimi arattım bi kaç kez açmadı ,mesaj attım geçmiş olsun diye ama dönmedi.Eşim pamuk kalplidir öğlen yine aramış konuşmuşlar geçmiş olsun demiş ,oda sıcak konuşmuş eşimle kardeşime selam söyle demiş.
Sorun şu, benim içimde o kadar yara izi kaldı ki şimdi nasıl arıycam ne konuşcam bilemiyorum.Çok ŞÜKÜR damara denk gelmemiş ama eti baya kesilmiş topuğumu hissetmiyorum diyomuş.içim kan ağlıyor ama konuşacak cesareti bulamıyorum,bana bi akıl verin ne olur ben nasıl konuşcam şimdi:KK43:
Evine ziyarete git,kapıdan çevirmeyeceğine eminim.

Ara bakalim acacak mi? Esine bile zor acmis. Ihtimalen aksam aradiginda evde diye acmadi gunduz iste diye dusunup acti yani sen yaninda yoksun diye. Ara sen acarsa gecmis olsun nasil oldun vs dersin acmazsa da bir daha arama yani rahatsiz etmek de hos degil

En azından ne hali varsa görsün diyenlerden değilsiniz. ;) Bu bile sizin ne kadar iyi bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Sonuçta o sizin abiniz, aynı kanı taşıyorsunuz. Sakin sakin konuşun, devamı gelecektir. Çok geçmiş olsun.

bence de bir kez daha arayın.. eşinizle konuşmuş, selam da söylemiş.. belki kalbi yumuşamıştır.
ama eğer aradığında açmıyorsa tekrar deneme o zaman da..

geçmiş olsun umarım kalıcı bir hasar olmamıştır...

Hic sevmem aile aeasi küslükleri , dayanamamda.
Kapisina git geri ceviremez ya , konusun birbirinizin gönlunu alin 3 gunluk dunya bosverin kirginliklari inan bana hicbirsey icin degmez yarin birgun basina bisey gelse keskelerle kalirsin..

bence de ziyarete gidin
maalesef teknoloji gözlerinizdeki sevgiyi, pişmanlığı, özlemi..vs ne hissediyorsanız artık veremicektir..
bir kucaklaşma saatlerce konuşmaktan fazlasını anlatabilir, yaşatabilir..
geçmiş olsun ayrıca, dilerim gönlünüzce olur her şey...

Cok gecmis olsun. Tabi ki siz de arayip 'Gecmis olsun' deyin. Yasananlar unutulmaz kolay kolay ama yine de kardessiniz siz. Ne olursa olsun zor günlerinizde birbirinizin yaninda olun.

Sağolun arkadaşlar aynı şehirde değiliz o yüzden gidemiyorum,anneme yol masrafları için destek olduk kız kardeşlerimle ,abim çalışamayacak paraya ihtiyacı olur diye para da verdik abime versin diye çok bişey değil ama en azından ufak tefek masrafları karşılasın diye.Ben şimdi akşam arıycam ama elim telefona gitmiyor bi türlü:110::110:

Et tırnaktan ayrılmaz o sizin abiniz Allah ailenin yokluğunu göstermesin. Bence de kapısına gidin bir kolonya alıp sizi görünce dayanamaz. Bu üzücü olay da belki iyi bir şeye vesile olur. Geçmiş olsun bu arada ;)

Back
X