Abimin baskısından bıktım artık...

Bu baski degil bu size yapilan sey iskencedir bi nevi. Ne bu ruh hastaligi ya ? Cikin gidin su aptal evden hemen ise girip calisin studyo daire tutun yavas yavas hayatinizi kurun. Ruh hastalarina bak ya annen de korkunc biri bi kizini koruyamamis su hayatta birakin birlikte yasasinlar cok seviyosa oğlunu. Cocuk dogur dogur biz seni istemiyoduk de sonra . Siz de bu korkunc aileye gelmek istememistirsiniz soyleyin ruh hastalarina. Acilen cikin gidin evden davaci olun annelikten de sunlarin soyadinda cikin reddedin.
Anneye çok şaşırdım. Evladından dayak yiyip hala o'nu korumak nasıl bir düşünce şeklidir.
İş bulup başka şehre gitmediğiniz sürece bu böyle devam eder. Cesaret ermeniz lazım.
evet para biriktirip gidicem buradan. teşekkürler yorumlarınız için

Abinizin böyle biri olmasının sebebi büyük ölçüde anne ve babanız aslında.
Çok üzgünüm, o evde güvende olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer güvende olacağınız bir iş bulabilirseniz o evden en kısa zamanda ayrılın. Anneniz çok sevdiği oğluyla baş başa bi yaşasın bakalım.
evet gidicem buralardan. Oğlu varsa yanında bbaşka isteği olmaz annemin.

evleneceğini sanmıyorum eğer evlenirse o kıza söylerim. kızın hayatını mahvetmek istemem. Kim abimle evlenirse hayatı berbat olur cidden
Siz okuduğum bölümü sevmiyorum falan demişsiniz ama şu an elinizdeki tek şey diplomanız, şehir dışında iş ayarlayın, ev arkadaşı arayan kişiler oluyor, yetişkinler için yurtlar olabiliyor öyle yerlere bakın. Bu sırada da kpss'ye hazırlanın

24

üniversite için onların istediği bölümü okudum benim istediğimi kabul etmediler. ben sanki kukla gibi hissediyorum
18 falan sanmıştım. 24seniz ve çalışmıyorsanız bir zahmet iş bulun. Çalışıyorsanız da para biriktirmeye ve evleri ayırmaya bakın. Bu insanlar düzelmezler, yapabileceğiniz tek şey kendinizi o evden kurtarmak. Ne iş bulursanız yapın, kpss çalışın o arada para biriktirin ve başka bir şehire atanın ya da kendi evinizde bir ev bulun

18 falan sanmıştım. 24seniz ve çalışmıyorsanız bir zahmet iş bulun. Çalışıyorsanız da para biriktirmeye ve evleri ayırmaya bakın. Bu insanlar düzelmezler, yapabileceğiniz tek şey kendinizi o evden kurtarmak. Ne iş bulursanız yapın, kpss çalışın o arada para biriktirin ve başka bir şehire atanın ya da kendi evinizde bir ev bulun
Siz okuduğum bölümü sevmiyorum falan demişsiniz ama şu an elinizdeki tek şey diplomanız, şehir dışında iş ayarlayın, ev arkadaşı arayan kişiler oluyor, yetişkinler için yurtlar olabiliyor öyle yerlere bakın. Bu sırada da kpss'ye hazırlanın
evet çalışıp para biriktireceğim ve kpss için hazırlanacağım. eskiden çalışıyordum ama bazı nedenlerden dolayı çıkmıştım. yeniden bir yer bulup başlıcam

Küçüklüğümüzden beri hep düşmandı bana. Bizi hep böyle yetiştirdiler çünkü hep rekabet içindeydik. derslerden kim düşük alırsa o dayak yerdi genelde benim notlarım daha iyiydi o yüzden babam abimi döverdi bende hep acırdım ve abime ders konusuna yardım etmeye çalışırdım ama küçükken ne zaman ufak birşey yapsam gidip beni ispiyonlardı ve hep babamdan kemerlerle dayak yerdim. Acıdan yürüyemediğimi bile biliyorum. O erkek olduğu için herşeyi yapma hakkı vardı ama ben kuzenimle iki dakika bakkala gittiğimiz için babam daha ben 6 yaşındayken ayaklarımı sopayla kemerle vurdu ve uzun süre yürüyememiştim. Bir keresinde kısa kollu tişort giydim diye bile dayak yemiştim ama herneyse konum babam değil zaten kurtulduk ondan. Abim küçüklüğünden beri ezildiği için artık hep beni eziyor. Ben evin erkeğiyim sen şunu yapacaksın bana itaat edeceksin en ufak şeyde bile sinirlenip cam pencere indiriyor. Duvarlara yumruk atıyor anneme vuruyor ona kızdığımda vurmadım şaka yaptım diyor. Annemde sen oğlumla aramıza karışma diyor. Anneme neler neler dedi ve kaç kez tokat attı vurdu sonrada şaka dedi. bunun şakası olmaz ki. Annem her zaman abimin yanında. Anneme bir kez sesimi yükselttim diye neredeyse 10 yıldır bunun lafını yapıyorlar. Abimin ufacık bir bardağına bile dokunsam alıp onu duvara fırlatıyor malı çok kıymetli. Biz ufak birşeyine dokunsak ufak laf etsek evde kıyametler kopuyor komşular bile geliyor ne oldu diye. Eve polis bile çağırdık anneme bıçakla tehtid etti diye. Ama yüzüde çok masum baby face olduğu için polisler pek umursamadı ve baya nazik konuştu biz şakalaştık diye annemde evet sorun yok dedi polisler geri gitti . Bütün akrabalarımızda senin abin gayet sakin kendi halinde çocuk herşeyi abartıyorsun diyor ama kimse gerçek yüzünü bilmiyor ki. Hep ben şeytanım herkesin gözünde sadece doğruları söylediğim için. Babamda öyleydi bizi sopalarla döverdi eve beş kuruş getirmezdi ama eve misafir gelince dünyanın en kibar insanına dönüşürdü. Abimden 1000 lira civarı borç istemiştim ödemem birkaç ayı almıştı bana faiziyle ödeyeceksin diye tutturdu ama arkadaşlarına ve akrabalarına binlerce para veriyor ve parayı istemiyor bile. Abimde aynı babama çekmiş ne olucak bilmiyorum beni o kadar üzüyor ki o kadar sinirleniyor ki elimden kaza çıkıcak veya o sinirlendiğinde beni öldürecek diye korkuyorum. Bu evde bildiğin misafir gibiyim. Neredeyse 2 senedir odam bile yoktu benim ne eşyalarımı koyacak bir dolabım nede başka şeyim. Uzakta iş bulmuştum oraya gidecektim tamam dur gitme diyip bana ufak bir yatak aldılar. Beni sevdiklerinden değil ev işlerini yapacak kimse olmaz diye iyilik yapıyorlar. Abimin odasını görseniz krallar gibi herşeyi var. Benim sadece bir yatağım ama yinede aç gözlü olan ben oluyorum. Annem bile diyor senin doğacağını bilmiyorduk aniden geldin 4. ayda farkettik dedi. Ailem misafirliğe gittiğinde bile babam istemiyordu beni. Ben fazlalığım bu ailede. Bazen herkesin ölmesini bile istiyorum yada direk ben ölsem kurtulurum diye düşünüyorum
Herkes anne baba olmamasının kanıtı.

Back
X