Abimin nişanlısı yüzüğü atmış...

akraba evliğini asla tasvip etmiyorum.ya insan amca oğluna dayı oğluna teyze oğluna..veyaa kızlarına o gözle bakarmı ben hep kardeş gözüyle baktmışımdır bilerde yok akrabaya kız vermek bence barışmasınlar hatanın neresinden dönülse kardır

21 yaşında biri olarak 17 yaşındaki çocuktan yenge diye bahsetmedinizede pek güldüm.

Değişirmi bu kız demişsiniz şuan daha çocuk olduğuna göre değişir tabiki.
Akraba evliliğinede hiç sıcak bakmıyorum. Bırakın ayrılsınlar abiniz kendi yaşıtında, olgun birini bulsun çoluk çocukla uğraşmasın.

bende nisani atmis biri olarak diyorumki nedense heepppp suclu kiz oluyor :)
erkeginde ablasi kardesi varsa tamamdir bitti o isi unutun düzelecegi varsada düzelmez.
Hem cok karmasik dayinizin oglu sizi istiyor, abiniz dayinizin kiziyla nisanlaniyor.
hem yengeniz daha cook kücük , o daha cahil onun kusuruna bakilmazki....

Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin insallah

17 yasinda cocukmu yenge olannnn allahim bu cagda bu zihniyet bir kizin evlenmesi icin yasinin en az 25 olmasi okulu bitirip elinde isi olmasi lazim acidim simdi cocuk yengeyeee:53:

kizin kendi istegi okumak degil evlenmek lunca bisey diyemiyorum. Sonucta bunu isteyen ben degildim. Uygun da bulmuyorum. Kendi istegi dogrultusunda olan bisey bu. Biz istemedik...

yengenin yaşı çok küçük,bu yaşta evlilik yapmaları yanlış ki zaten kendin de böye düşünüyosun :34: yaşı küçük,değişir mi diye sormuşsun ama yaşı şuan 17,hangi ara büyüyüycek de hangi ara davranışları düzelicek de hangi ara evlenip huzur içinde yazşıycaklar ki :31: neticede yaş 17,belli ki öyle 3-4 yıl sonra evlenme gibi bir düşünceleri de yok.Bu durumda sorun yaşından kaynaklansa bile yaşı birden büyümiyceğine göre davranışlarındaki düzelmenin kısa vadede görmek mümkün olmıycağı için kimsye faydası olmaz.bizlere danışmakla iyi yapmışsın ama bence ama bu çok özel bir konu,kimse de çok fazla yorum yapamaz,yuva kurmak söz konusu ne de olsa,siz en iyisi bir profesyonel yardım almasını sağlayın yengenin,bir uzman daha iyi karar verir,belki evliliğe henüz hazır değildir ki yaşı ve davranışlarına bakılırsa muhtemelen öyle

Tesekkur ederim. Bu gercekten ozel bi konu ve cevrede kimseye anlatamiyoruz. Burda anlatmak fikir almak istedim ama sanki ben yapmisim gibi onayliyomusum gibi tepkiler var. Aileme masallah diyenler var. Saygi duyuyorum herkesin dusncesine ama bunu bizler de onaylamiyoruz. Bunu defalarca kez belirtmeme ragmen yorumlar aileme geliyor. Bunu yapan abim annem babam degil. Ailem denilirken hepimizi icerisine aliyor bu kelime. Neyse bunlari size soylemedim yanlis anlamayin lutfen. 17 yasinda bi kiz ve abim soz konusu ve ilerleyen zamanda ikisinin de uzulmesini istemedigim icin fikir almak istedim. Ama haklisiniz eger barisirlarsa bi uzmandan yardim almasi konusunda yonlendirebilirim. Tesekkur ederim tekrardan.

bende nisani atmis biri olarak diyorumki nedense heepppp suclu kiz oluyor :)
erkeginde ablasi kardesi varsa tamamdir bitti o isi unutun düzelecegi varsada düzelmez.
Hem cok karmasik dayinizin oglu sizi istiyor, abiniz dayinizin kiziyla nisanlaniyor.
hem yengeniz daha cook kücük , o daha cahil onun kusuruna bakilmazki....

Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin insallah

amin insallah. Ama nisani atmasina ben kiza suclu demiyorum. Daha kucuk yasi olabilir. Ki birlikte olmalari yanlisken ayriliklarinda sucu karsi tarafa yikmak da yanlis olur. Duzelecegi varsa da duzelmezse de herkes icin hayirlisi olur.

21 yaşında biri olarak 17 yaşındaki çocuktan yenge diye bahsetmedinizede pek güldüm.

Değişirmi bu kız demişsiniz şuan daha çocuk olduğuna göre değişir tabiki.
Akraba evliliğinede hiç sıcak bakmıyorum. Bırakın ayrılsınlar abiniz kendi yaşıtında, olgun birini bulsun çoluk çocukla uğraşmasın.

normalde yenge demiyorum tabiki ismini kullaniyorum farkli sekilde hitapta edemem. Ama burda ismini yazarak bahsedemeyecegim icin "yenge" diye bahsetmek durumunda kaldim.
insallah bu sekilde kalir ve karsilarina daha mutlu olabilecekleri birileri cikar yasitlarinda.

Back
X