Abinin karısı engelli raporu al dese ne tepki verirdin

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Arkadaşlar bu hayatta hiç birşey garantili değil hepimiz engelli adayiyiz. Da durup dururken abinizin karisi engelli raporu al dese ne derdiniz not panik atagim var
Ve ameliyat oldum yillar önce. Yani devletin imkanlarından yararlananilmem için söyledi. "Hayir ne alaka her ameliyat olan engelli raporu alamaz" dedim
Aradan bir zaman geçti sonra abim söyledi "engelli raporu alsana" O zaman her panik atak olan engelli raporu alsın olur mu oyle şey... Şimdi bir şey yokmuş gibi konusuyorlar. ne cevap yazabilrim size soruyorum hasta veya engelli mi olup istersiniz sağlıklı olup normal calismakmi

Son düzenleme:
Panik atakla engelin ne ilgisi var anlamadim.bir de ameliyat demissiniz de baska birsey icin oldunuz sanirim panik atak ameliyatla tedavi edilmez herhalde

Havalar soğudu bu aralar ondandır de.

Sanki onlara sorucam alıp almıcağımı hey Allahım ayrıca ileri düzeyde bir engelezin yoksa her önüne gelen alamıyor o raporları öyle.
Benim yakınım böbrek nakli oldu engelli raporu bitti çalışabildiği için, çalışıcak durumdaysanız alamazsınız zaten bence.

Simdi iki niyetle soylenmis olabilir. Bizim akrabalardada var boyke densiz konusanlar. Ama sirf konusmak adina konusur anlarsin yani saf beyin bos alinmassin he der gecersin. Yani aslinda senin iyiligini dusunerek soyluyodur o an ama yinede safligina veririsn. Diger turlusude sana ordan laf sokuyodur onu artik az cok niyetini bilirsin.

Panik atağın bir engel olmadığını bilmeyecek kadar bilgisizler mi ? Yoksa size aba altından sopa gösterip ‘özürlü’ demeye çalışacak kadar kurnazlar mı anlamadım gerçekten . (Tabii ki özürlü kelimesini hakaret olarak kullanana da yazıklar olsun o ayrı bi konu)
gerçekten bağlantı kuramadım :/ bi insan durup dururken , sağlam sağlıklı birine neden böyle birşey der ki ?
Ya da siz biraz tek nefeste anlatır gibi yazmışsınız , birşeyler eksik :/

Engelli bi tek bedensel engelli olmuyor bu tarz raporlarda yanlız, alınganlık yapmayın yani. Dayım kalp hastası engelli raporu var. Her işte çalışamıyor erken yaştada emekli oldu. Onun haricinde ileri derece şeker ve sinir hastası olan bi akrabamızın engelli raporu var. Bu tarz raporlarda imkanlar doğuyor. Belki onlardan yararlanın diye alın demiştir.

“Siz akil engeli icin nereden almistiniz raporu,adres verirseniz ben de oradan alayim”demeniz lazim

Engelli bi tek bedensel engelli olmuyor bu tarz raporlarda yanlız, alınganlık yapmayın yani. Dayım kalp hastası engelli raporu var. Her işte çalışamıyor erken yaştada emekli oldu. Onun haricinde ileri derece şeker ve sinir hastası olan bi akrabamızın engelli raporu var. Bu tarz raporlarda imkanlar doğuyor. Belki onlardan yararlanın diye alın demiştir.
Benim bir şeyim.yok ki Allah'a sukur neden öyle bir şey söylüyorlar . Biliyorum da direkt ozurlu desinler bari

O zaman sana da abin ablan kardeşin yada birinci dereceden yakının direkt engelli raporu al desin

Arkadaşlar bu hayatta hiç birşey garantili değil hepimiz engelli adayiyiz. Da durup dururken abinizin karisi engelli raporu al dese ne derdiniz not panik atagim var
Ve ameliyat oldum yillar önce. Yani devletin imkanlarından yararlananilmem için söyledi. Sonrada abim söyledi aynı lafı. O zaman her panik atak olan engelli raporu alsın olur mu oyle şey... Şimdi neden soğuk konuştuğumu soruyorlar ne cevap yazayım
alınıyorsunuz sanki iyi niyetli söylemiş olmasın...eğer hakaret seziyorsanız hoş değil tabi ki

Back
X