Abinin karısı engelli raporu al dese ne tepki verirdin

bence de söyleme...unutma herşey insan için.o onun saygısızlığı.ben anladım ki o senin kendini kötü hissetmeni istemiş.abini de yanına çekmiş.sen de inadına iyi hissedeceksin....
Ama şunu da bil ki üzerine alınma tamam mı . Ben kendimi ifade etmek için kullandım. Senlik bi durum yok . Kirilma sen okey

Ama şunu da bil ki üzerine alınma tamam mı . Ben kendimi ifade etmek için kullandım. Senlik bi durum yok . Kirilma sen okey
neyse alınmam canım.tamam.benim için gerçekten sıkıntı değil.ben sanırım kendimi anlatamadım.sadece bununiçin üzgünüm.iyi geceler.

Ben seni gayet iyi anladım emin ol
canımcım, ben seni tanımam etmem..seni neden kırmak istiyim ki...belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim.hepsi bu.aynı şey yengeme oldu, şeker hastası, panik atak ve gözünd ebir sıkıntı var.çocukları rapor al dediler ve o üzülmüştü.sonradan aldı raporunu ve boşuna gurur yaapmışım dedi.o geldi aklıma da.belki d e iyi niyetli söylemiş olabilir dedim,alınacak bişi yok.

canımcım, ben seni tanımam etmem..seni neden kırmak istiyim ki...belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim.hepsi bu.aynı şey yengeme oldu, şeker hastası, panik atak ve gözünd ebir sıkıntı var.çocukları rapor al dediler ve o üzülmüştü.sonradan aldı raporunu ve boşuna gurur yaapmışım dedi.o geldi aklıma da.belki d e iyi niyetli söylemiş olabilir dedim,alınacak bişi yok.
Ben seni anlıyorum dedim uzatma istersen manolya iyi geceler

Hastaliginizi bilmiyorum ama engelliler eger hak ediyorlarsa rapor almalilar. Bu devletin sirtindan gecinmek degil sosyal haktır. Sosyal haklarınızdan yararlanın. Bu sadaka degil yasal hak. O yuzden dunya kadar vergi veriyoruz

Hastaliginizi bilmiyorum ama engelliler eger hak ediyorlarsa rapor almalilar. Bu devletin sirtindan gecinmek degil sosyal haktır. Sosyal haklarınızdan yararlanın. Bu sadaka degil yasal hak. O yuzden dunya kadar vergi veriyoruz
Biliyorum ama sadece panik atak var bende. Her panik atak engelli raporu alamaz
Haksız miyim

Panik atağın bir engel olmadığını bilmeyecek kadar bilgisizler mi ? Yoksa size aba altından sopa gösterip ‘özürlü’ demeye çalışacak kadar kurnazlar mı anlamadım gerçekten . (Tabii ki özürlü kelimesini hakaret olarak kullanana da yazıklar olsun o ayrı bi konu)
gerçekten bağlantı kuramadım :/ bi insan durup dururken , sağlam sağlıklı birine neden böyle birşey der ki ?
Ya da siz biraz tek nefeste anlatır gibi yazmışsınız , birşeyler eksik :/

Panik atağın bir engel olmadığını bilmeyecek kadar bilgisizler mi ? Yoksa size aba altından sopa gösterip ‘özürlü’ demeye çalışacak kadar kurnazlar mı anlamadım gerçekten . (Tabii ki özürlü kelimesini hakaret olarak kullanana da yazıklar olsun o ayrı bi konu)
gerçekten bağlantı kuramadım :/ bi insan durup dururken , sağlam sağlıklı birine neden böyle birşey der ki ?
Ya da siz biraz tek nefeste anlatır gibi yazmışsınız , birşeyler eksik :/
Evet durup dururken dediler
Hatta onu geçtim görümcemin kızı bana bizzat "özürlü" demiş annesiyle mesajlasrken. Yasi 18. Görünüşte bir engel yok ama görümce kızı nin ozurlü diye arkamdan konuşması nedir bir su serpin içime nolur

Arkadaşlar bu hayatta hiç birşey garantili değil hepimiz engelli adayiyiz. Da durup dururken abinizin karisi engelli raporu al dese ne derdiniz not panik atagim var
Ve ameliyat oldum yillar önce. Yani devletin imkanlarından yararlananilmem için söyledi. "Hayir ne alaka her ameliyat olan engelli raporu alamaz" dedim
Aradan bir zaman geçti sonra abim söyledi "engelli raporu alsana" O zaman her panik atak olan engelli raporu alsın olur mu oyle şey... Şimdi bir şey yokmuş gibi konusuyorlar. ne cevap yazabilrim size soruyorum hasta veya engelli mi olup istersiniz sağlıklı olup normal calismakmi
Sanıyorum ki belirli ameliyatlar sonrasinda kişilere engelli raporu verilebiliyo.ama bunun yüzdelik oranları varmış. Bi arkadaşımın kalp kapakcığı değişti. O almıştı.çok kapsamlı değil ama iş imkanları açısından istediğini söylemişti

İkisi arasındaki farkı bilmeyecek kadar cahil olan birisinin laflarını ciddiye alma.
Ama şu lafı da sokardım. Önce sesli bir kahkaha atar daha sonra " cahilin tavsiyesi de pek bir komik oluyor! daha ikisi arasındaki farkı bilmiyor " derdim. Ez yani onu. Dalganı geç! Rencide et! böylece bir daha akıl vermeye kalkışırsa iki kez düşünür.

Ama ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!
Ben yüzde kırk engelli raporu Olan biriyim sara hastalığından dolayı bejin hastalığı olduğu için raprım da zihinsel yazıyor neden bu kadar büyüttünüz anlamadım

Back
X